Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hepsi ilk senesinde aynı şeyleri anlattı, buraları biliyoruz. ikinci senesinde ne yapacakları önemli. ayrıca bunları kabullenmeyen yoktur heralde. twitter tayfasını ciddi almaya ne gerek var? basında yazılanlar önemli, orada da saldıran, hadi artık diyen kimse yok.
    Aklı başında bir platform diye tabir ettiğimiz bu forumda bile hala garip yorumlar var sosyal medyayı tahmin edemedim.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İyide elonomik.olarak zordayiz diye begenilmeyen yada şöyle söyleyeyim Ts yi kaldiramayacak olan adamlarla.niye anlaşılsın madem.olay ekonomi fatih tekke en az paraya calisacak isimdir lutfen baskan da taraftari biraz anlasın biz onu cok iyi anliyoruz destek veriyoruz . Gelecek kisi isimsizde olabilir ama giray falan olmasin kasimpasanin hocasi olabilir , tekke olabilir hatta daha düşük profilli bir hoca olabilir ama.denenmiş basarisiz olmus eski.hocalarimiz olmasin lutfen

Sadece bordo mavi .
      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Yusuf ve Abdulkadir +30 milyon € .

Kulüp şu haldeyken . Gerisini siz düşünün.

Yorum

• ters köşe yapacak
          TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyide elonomik.olarak zordayiz diye begenilmeyen yada şöyle söyleyeyim Ts yi kaldiramayacak olan adamlarla.niye anlaşılsın madem.olay ekonomi fatih tekke en az paraya calisacak isimdir lutfen baskan da taraftari biraz anlasın biz onu cok iyi anliyoruz destek veriyoruz . Gelecek kisi isimsizde olabilir ama giray falan olmasin kasimpasanin hocasi olabilir , tekke olabilir hatta daha düşük profilli bir hoca olabilir ama.denenmiş basarisiz olmus eski.hocalarimiz olmasin lutfen

Sadece bordo mavi .
            Adam gelmiş, bu kadar pisliğin içine girmiş, bırakın da kiminle istiyorlarsa onunla çalışşsınlar. Hayır Giray gelse ne gelmese ne? Çok vizyonlu Ersun geldi de ne oldu? Giray gibi bir tipi ben de istemem ama onunla çalışacağız derlerse kulübe mi küselim, köstek mi olalım?

Yorum

• Aha Cevat Kol

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adam gelmiş, bu kadar pisliğin içine girmiş, bırakın da kiminle istiyorlarsa onunla çalışşsınlar. Hayır Giray gelse ne gelmese ne? Çok vizyonlu Ersun geldi de ne oldu? Giray gibi bir tipi ben de istemem ama onunla çalışacağız derlerse kulübe mi küselim, köstek mi olalım?
                Burda ismi geçen çoğu hoca taktik yetersizlik sebebiyle istenmiyor ama Giray denen y..sak konuşmalarından , ithamlarindan dolayı istenmiyor.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burda ismi geçen çoğu hoca taktik yetersizlik sebebiyle istenmiyor ama Giray denen y..sak konuşmalarından , ithamlarindan dolayı istenmiyor.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Farkındayım ama öyle düşünecek olursak Ersun Yanal falan da bu kulübün kapısından geçmemeli idi, demek ki oluyor.

Yorum

• Hoca kampa yetişirse iyi bu gidişle

Yorum

• Teknik direktör ismi basına düşmemiş daha

Yorum

• dün demistim bisey aciklamayacagini
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Başkanım iyi güzel konuşuyorsun da insan hocayı bu zamana kadar belirler arkadaş.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkanım iyi güzel konuşuyorsun da insan hocayı bu zamana kadar belirler arkadaş.
                            Abi yarın veya en geç perşembe açıklanır diyorsa hoca ismi bellidir zaten.Sözleşme filan konuşuluyordur bence

Yorum

• Hoca basına düşmemiş ve bir takımda çalışan biriymiş. İlginç. Okan Buruk diyenler var inşallah doğru değildir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi yarın veya en geç perşembe açıklanır diyorsa hoca ismi bellidir zaten.Sözleşme filan konuşuluyordur bence
                                Takımda çalışan biri olduğu için bir şey demiyorum yoksa boşta olan biri olsaydı şimdiye kadar bitmeliydi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X