Klubün ne durumda olduğunu 1 ay önce çok iyi anlatmıştın zaten ekonomik gerekçelerle
Sırf kur artışını gözümüze sokmak için bu başın toplantısını düzenlemişsin
Senin borcun bu artıştan 100 milyon tl etkilediyse X takımın 300 milyon tl etkilendi
Kusura bakmayın da giriş gelişmeden sonra bu takımın teknik direktörünü e bırakın biz belirleyelim diyerek taraftarın modunu ve beklentisini neden düşürdüğünü ortaya koymuş oldu
Sağlık olsun
Zaten beklentimiz yoktu
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Ulan kaç yaşında adamın gözleri doldu, boğazı düğümlendi.
Adamın anasına sövmüşler.
Bu kadar da olmaz ya, vallahi billahi olmaz.
Yazıklar olsun ya iğreniyorum bu taraftarlardan.
Sayın başkan her konuşmanda eski yönetime sallamaktan başka ve de borcu kalem kalem anlatmaktan başka hiç bir icraatın yok. 50 gün olmuş geldiğin hala teknik direktörün kim olacağına karar vermemişsin. Koca Trabzonsporun basketbol takımına yaptığı yardımın peşine düşmüşsün yazık gerçekten. Aralık ayını zor görürsün bu gidişle.
Adam diyorki bakın bizim bu kadar borcumuz var asıl sorunumuz bu kulübün bir hocası olacak onu merak etmeyin edeceksinizde birşeyleri merak oda bu kulüp nasıl bu hale geldi şimdi ne yapıyoruz ve neyapacağız . Gerisi bomboş hikaye diyor . Hala lafontenden masallar diyenler var . Asıl bu borç ve sonuçları dışında kalanlar la fontene den masallar . Gerçekler bunlar ...
Ulan kaç yaşında adamın gözleri doldu, boğazı düğümlendi.
Adamın anasına sövmüşler.
Bu kadar da olmaz ya, vallahi billahi olmaz.
Yazıklar olsun ya iğreniyorum bu taraftarlardan.
Valla ben de üzüldüm. Adama ne diye küfür edersiniz arkadaş.
Adam neler anlatıyor hala bir burun kıvırma, beğenmeme. Nasıl bir taraftarımız var, anlamak güç.
hepsi ilk senesinde aynı şeyleri anlattı iho dahil, buraları biliyoruz. ikinci senesinde ne yapacakları önemli. ayrıca bunları kabullenmeyen yoktur heralde. twitter tayfasını ciddi almaya ne gerek var? basında yazılanlar önemli, orada da saldıran, hadi artık diyen kimse yok.
En son artvints tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 12:08.
Ya sen twitter'ı niye okuyorsun ki
Orada paralı asker,parodi,troll hesap kaynadığını bilmiyor musun
Yaz ayında Burak curcunası nasıl başladı?
Kim başlattı sosyal medyada sel gibi yayıldı?
Adama kapı gibi kontrat yapılmış
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum