İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaş yerinde ağırdır hocam beğenmesekte adam geldi şampiyon yaptı.Bizim efsanemiz ise bjkye yalakalık yapmaya devam etsin.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Bali: "Özkan Sümer hepimizin saydığı sevdiği bir hocamızdır. Trabzonspor’da futbol olursa Özkan Sümer’i yok saymak, onu dışlamak olur mu? Mümkün değil. Geçmişe bakarak öne geçiyoruz. Ben kendisine de söyledim. En son 1984’de şampiyon olduk. Özkan Abi’de 47 yaşındaydı. Suat Abide 49’du. Şampiyon hocalar, büyük hocalar. 33 senedir şampiyon olmuyoruz, onlar gençti yapsaydılar ya. Niye olmadık? Çünkü biz yoktuk. Biz futbolcular yoktuk. Bizden sonra futbolcular geldiler. Bütün başarıyı hocalara bağlamayacaksın. O gün ki idareciler, o gün ki idareciler, futbolcular bizdik zaten. Biz bizi kaybettik. Biz zannediyoruz ki gelecek götürecek bizi, götüremez. Açık ve net söylüyorum götüremez."1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar bali once en son ne zaman sampiyon oldugumuzu ogrensin..
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Bali: "Geçen Trabzonspor dergisinde bir şey gördüm. Suat Abi omuzlarda Ali Kemal, Bekir Abi ve Şenol Güneş’i omuzlarına almışlar Faruk abi önde gidiyor. O resimde aslında Faruk Abi arkada gidiyor. Faruk abiye bakanlık zamanında yağ çekilsin diye öne aldılar. Bu dergiye koyulmaz. Ben biliyorum bunun olduğunu başkaları da biliyor. Halka açılıyoruz. Dergide Koska’yı anlatıyoruz resim koyduk. Bu resim Türkiye’ye dağılıyor. Bunu yapanlar niye yaptılar fırça atılsın diye demiyorum. Bunun bir departmandan geçmesi lazım. Bir daha ki sayıda özür dilemenin bir anlamı yok. Peşpeşe oluyor bunlar. O yüzden Halkla İlişkiler departmanı kurarsak ve ilgili kişiler bunlarla ilgilenirse bir daha Trabzonspor başkanı kombine alın diye sağa sola yalvarmaz. Bu departman bunu satar."İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Bali: "Özkan Sümer hepimizin saydığı sevdiği bir hocamızdır. Trabzonspor’da futbol olursa Özkan Sümer’i yok saymak, onu dışlamak olur mu? Mümkün değil. Geçmişe bakarak öne geçiyoruz. Ben kendisine de söyledim. En son 1984’de şampiyon olduk. Özkan Abi’de 47 yaşındaydı. Suat Abide 49’du. Şampiyon hocalar, büyük hocalar. 33 senedir şampiyon olmuyoruz, onlar gençti yapsaydılar ya. Niye olmadık? Çünkü biz yoktuk. Biz futbolcular yoktuk. Bizden sonra futbolcular geldiler. Bütün başarıyı hocalara bağlamayacaksın. O gün ki idareciler, o gün ki idareciler, futbolcular bizdik zaten. Biz bizi kaybettik. Biz zannediyoruz ki gelecek götürecek bizi, götüremez. Açık ve net söylüyorum götüremez."
sus ulan bee, rezil herif seni,,, 33 yil bir tarafina senin......Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı kafa 10 gol 5 asist yapan Yusuf'a söverken 3 milyon euro alıp sezonu 2 asistle tamamlayan Sosa'yı savunuyor. Okay'a bok atarken Kucka'yı göklere çıkarıyor. Bayılıyoruz kendimizden olanı gömmeye.
Yazık...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
20 sene bekledim agaoglu başkan olsun diye.büyük hayal kırıklığı oldu.elinde süper kadro var.2.3 takviye yap devam et.gel görki herkesi kustürdü. çoluk çocuğa muhtaç olacağız. takımın başına da yerel hoca getirirNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Bali: "Özkan Sümer hepimizin saydığı sevdiği bir hocamızdır. Trabzonspor’da futbol olursa Özkan Sümer’i yok saymak, onu dışlamak olur mu? Mümkün değil. Geçmişe bakarak öne geçiyoruz. Ben kendisine de söyledim. En son 1984’de şampiyon olduk. Özkan Abi’de 47 yaşındaydı. Suat Abide 49’du. Şampiyon hocalar, büyük hocalar. 33 senedir şampiyon olmuyoruz, onlar gençti yapsaydılar ya. Niye olmadık? Çünkü biz yoktuk. Biz futbolcular yoktuk. Bizden sonra futbolcular geldiler. Bütün başarıyı hocalara bağlamayacaksın. O gün ki idareciler, o gün ki idareciler, futbolcular bizdik zaten. Biz bizi kaybettik. Biz zannediyoruz ki gelecek götürecek bizi, götüremez. Açık ve net söylüyorum götüremez."
Bu kadar mı aciziz?NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
baskanin o kadar baglantisi var dediler golf baskani zamaninda.en kolayi her tarafa adam gibi sponsorlar bulsun yeter sirt gögüs kollar stad er yere.oyunculara özl vs. enkolay gelir kapisi onlar 10 anlasma yap her biri 400-500 bin euro senelik etti sana hic kulanmadin gelir kaynagindan 4-5 mio euro.bunu da bi zahmet becersinler.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum