Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şöyle zamanlarda izleyecek bir kanalımız bile yok, Fatih Terim övgüsü görmeyeyim diye fbtv'yi açık bıraktım.
    Taş yerinde ağırdır hocam beğenmesekte adam geldi şampiyon yaptı.Bizim efsanemiz ise bjkye yalakalık yapmaya devam etsin.

Yorum

• Bir şehir yine hüzünlü
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Taş yerinde ağırdır hocam beğenmesekte adam geldi şampiyon yaptı.Bizim efsanemiz ise bjkye yalakalık yapmaya devam etsin.
        Milli takımın içine etti geldi hakemlerle işi götürdü. Bugün bıraksın yine milli takımın başına gelir, böyle pislik ilişkilerle dolu bir ülke.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Serdar Bali: "Özkan Sümer hepimizin saydığı sevdiği bir hocamızdır. Trabzonspor’da futbol olursa Özkan Sümer’i yok saymak, onu dışlamak olur mu? Mümkün değil. Geçmişe bakarak öne geçiyoruz. Ben kendisine de söyledim. En son 1984’de şampiyon olduk. Özkan Abi’de 47 yaşındaydı. Suat Abide 49’du. Şampiyon hocalar, büyük hocalar. 33 senedir şampiyon olmuyoruz, onlar gençti yapsaydılar ya. Niye olmadık? Çünkü biz yoktuk. Biz futbolcular yoktuk. Bizden sonra futbolcular geldiler. Bütün başarıyı hocalara bağlamayacaksın. O gün ki idareciler, o gün ki idareciler, futbolcular bizdik zaten. Biz bizi kaybettik. Biz zannediyoruz ki gelecek götürecek bizi, götüremez. Açık ve net söylüyorum götüremez."
          Serdar bali once en son ne zaman sampiyon oldugumuzu ogrensin..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serdar bali once en son ne zaman sampiyon oldugumuzu ogrensin..
            Serdar Bali'ye göre şampiyon olamamızın sorumlusu şike yapan fb değil 9 puan farkı indirten Trabzonspor.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Hoca tercihinin ne kadar önemli olduğunu bir önceki başkanın sonunu getiren olaylardan anlıyordur inşallah. Öyle yerlinin yerlisi, öz evlat ayaklarına 7 ay bile dayanamazlar.

Yorum

Serdar Bali: "Geçen Trabzonspor dergisinde bir şey gördüm. Suat Abi omuzlarda Ali Kemal, Bekir Abi ve Şenol Güneş’i omuzlarına almışlar Faruk abi önde gidiyor. O resimde aslında Faruk Abi arkada gidiyor. Faruk abiye bakanlık zamanında yağ çekilsin diye öne aldılar. Bu dergiye koyulmaz. Ben biliyorum bunun olduğunu başkaları da biliyor. Halka açılıyoruz. Dergide Koska’yı anlatıyoruz resim koyduk. Bu resim Türkiye’ye dağılıyor. Bunu yapanlar niye yaptılar fırça atılsın diye demiyorum. Bunun bir departmandan geçmesi lazım. Bir daha ki sayıda özür dilemenin bir anlamı yok. Peşpeşe oluyor bunlar. O yüzden Halkla İlişkiler departmanı kurarsak ve ilgili kişiler bunlarla ilgilenirse bir daha Trabzonspor başkanı kombine alın diye sağa sola yalvarmaz. Bu departman bunu satar."
                İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serdar Bali: "Özkan Sümer hepimizin saydığı sevdiği bir hocamızdır. Trabzonspor’da futbol olursa Özkan Sümer’i yok saymak, onu dışlamak olur mu? Mümkün değil. Geçmişe bakarak öne geçiyoruz. Ben kendisine de söyledim. En son 1984’de şampiyon olduk. Özkan Abi’de 47 yaşındaydı. Suat Abide 49’du. Şampiyon hocalar, büyük hocalar. 33 senedir şampiyon olmuyoruz, onlar gençti yapsaydılar ya. Niye olmadık? Çünkü biz yoktuk. Biz futbolcular yoktuk. Bizden sonra futbolcular geldiler. Bütün başarıyı hocalara bağlamayacaksın. O gün ki idareciler, o gün ki idareciler, futbolcular bizdik zaten. Biz bizi kaybettik. Biz zannediyoruz ki gelecek götürecek bizi, götüremez. Açık ve net söylüyorum götüremez."
                onun kurdugu cümlelere bipbipakaminkobipandrepokobiippp
                sus ulan bee, rezil herif seni,,, 33 yil bir tarafina senin......
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Liderden 20 puan fark yemek. Biz bitmişiz de 34 senedir idrak edemiyoruz anlaşılan. Çok ters zamanıma denk geldin Trabzonspor... Tekke-Gökdeniz-Yattara ne arkadaş tam sogumuştum kafaya oynadık. Ah baba ah.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynı kafa 10 gol 5 asist yapan Yusuf'a söverken 3 milyon euro alıp sezonu 2 asistle tamamlayan Sosa'yı savunuyor. Okay'a bok atarken Kucka'yı göklere çıkarıyor. Bayılıyoruz kendimizden olanı gömmeye.
                    Ülkemizin de Trabzonun da en büyük sorunu bu. Yusuf-Okay 3 büyütülmüşte olmayan kumaşa sahip, Onur tüm hayatını takıma adamış. KARAKTERLERİNİ GELİŞTİREN ADAM OLMADIĞI İÇİN bu çocuklar taraftarın önüne atıkdı-atılacak.

Yazık...
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Seneye tek beklentim maaşların gününde ödenmesi ve polemiklerden,tvlerden uzak durulması
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 20 sene bekledim agaoglu başkan olsun diye.büyük hayal kırıklığı oldu.elinde süper kadro var.2.3 takviye yap devam et.gel görki herkesi kustürdü. çoluk çocuğa muhtaç olacağız. takımın başına da yerel hoca getirir
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Bu adamlara neden bir babayiğit çıkıp "kes lan sesini it" demiyor

Bu kadar mı aciziz?
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• lemi s.bali gibi isimler Trabzon'un virüsleridir, bunlara artik senol günes de eklenmistir.... virüsleri temizlemek gerek
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• baskanin o kadar baglantisi var dediler golf baskani zamaninda.en kolayi her tarafa adam gibi sponsorlar bulsun yeter sirt gögüs kollar stad er yere.oyunculara özl vs. enkolay gelir kapisi onlar 10 anlasma yap her biri 400-500 bin euro senelik etti sana hic kulanmadin gelir kaynagindan 4-5 mio euro.bunu da bi zahmet becersinler.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• O değil de Özkan Sümer başkanlığının (ve Ahmet Ağaoğlu asbaşkanlığının) en iyi icraati turuncu Kappa formalardı. Yine öyle birşey yaparlar mı acaba, bence çok iyi olurdu. Hala durur bende o turuncu forma.
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X