Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1. Düzeltme için teşekkürler

2. Başkan hepsini ödeyeceğiz dedi

3. Bizim projelerimiz farklı dedi, bu bizim projemiz değil, taraftarın isteği dedi. Hatta şimdilik gizli kalsın dedi, rakiplerimiz de duyuyor dedi.
    neyimiz tamki ödememiz olacakti

hso olan yönetimden herseyi beklerim

agaoglu yakti kendini
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ben Vestel sponsorluk falan bekliyordum, hiç ses seda yok. Nereden para girecek bu kulübe...
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• özkn sümer'i az konuştur başkan
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Sayin baskanin daha tek bir proje ve icraatini gormedim.cok hazir gelmis kendileri

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Trabzonsporu kötü günler bekliyor. Bunlar yine iyi günleri. İki bunak kulübü küme götürecek.

Yorum

• Allah vere de Özkan Sümer-Ahmet Ağaoğlu ikilisi 2002’de yarım bıraktıkları işi tamamlamasalar.

Yorum

• [MENTION=48162]BlackPanther[/MENTION] 40 kere aynı şeyi yazıp gerçekleşmesini mi istiyorsun, hayırdır?
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bu özkan sümer kimdir ya ne kadar abarttılar sanki dünya'nın en iyi spor adamı !
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şimdi Bein'de 110 trilyonluk ödemeyle geçmişe yönelik profesyonellerin tüm ödemelerinin yapıldığını söyledi.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Tüm futbolcuların geçmişe dair alacakları ve bonservis bedelleriyle birlikte tüm çalışanların maaşları ödendi. 100 milyonluk bi ödeme olmuş. Güzel haber
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tüm futbolcuların geçmişe dair alacakları ve bonservis bedelleriyle birlikte tüm çalışanların maaşları ödendi. 100 milyonluk bi ödeme olmuş. Güzel haber
                        Gene kredi mi çekildi. Kabul başka seçenek yoktu belki ama borcu borçla kapatmak çok üzücü.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• SMS kampanyasına destek verelim.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gene kredi mi çekildi. Kabul başka seçenek yoktu belki ama borcu borçla kapatmak çok üzücü.
                            Demirören'e forma hediye edildikten sonra TFF'den alınmış olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Demirören'e forma hediye edildikten sonra TFF'den alınmış olabilir diye düşünüyorum.
                              3-4 senelik bir temlik var diye biliyordum. Ağaoğlu bankalarla görüşüyorum diyordu muhtemelen biriyle anlaştı. Sonumuz hayır olsun.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Başkan'ın TFF Ziyareti belli ki avans alınmak için gerçekleşmiş. Bu ziyaretlerin üstüne futbolcuların ödemelerinin bir kısmının yapılması geldi.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X