Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Federasyondan gelecek tüm paralar temlikli değil mi? Oradan para gelse ne olacak?

İlkelerinden vazgeçeceğine;

Burak'ı, Sosa'yı, Onazi'yi, Castillo'yu sat... Yetmezse Yusuf'u sat... O da yetmezse Abdüş'ü sat.... Bunları yok pahasına satsan bile 200 milyon TL eder zaten...

Bunlar gitti davayı sattı....
    En son anth tarafından düzenlendi; 15.05.2018, 09:19.

Yorum

• başkanın yaptığının tersini yapan bir başkan oldu mu bugüne kadar ? buna sadri şener de dahil . oy verenlerde oldu bu adama .
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Devamı da varmış. Koskoca Trabzonspor başkanının girdiği şu poza bak. Sana mı kaldı kardeşim bu adamların borazancılığını yapmak. Resmen yalakalık bu ya.

Şu poz oldu mu yahu hiç?
        Nasıl ikna oldu başkan buna?
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Gelen her başkan bizi rezil etmekten başka bir işe yaramıyor vebde size şimdi soru soruyorum bu tüpçü ziyaret edildi diye TRABZONSPOR a para mi verilecek , veya kolaylik mi saglanacak zannediyorsunuz ?

Sadece bordo mavi .
          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Maddi imkansızlıklardan beliniz bükülmüş olabilir.
            Belki kulübe kilit vuracak noktaya da gelmiş olabilirsiniz.
            Taraftarınız yardım kampanyasına yeterince ilgi göstermemiş de olabilir.
            Ama bunların hiç biri şampiyonluğunu gasp eden adamla fotoğraf vermeyi açıklayamaz!

Ahmet Ağaoğlu, ilk günden beri ''Trabzonspor Kimliği'' anlatıyor.
            Peki Trabzonspor Kimliği bu mu? Hakkını çalanlarla sevişerek maddi çıkar elde etmek mi?
            Herkesin fikrine saygım var. Lakin bu fotoğrafı izah için fazla söze gerek yok!
            Para için değerlerini satan bir kulüpten hiç bir şey olmaz!

2011'den beri Trabzonspor'un maddi manevi her şeyi çalınmıştır.
            Ve geçmiş olsun, bu saatten sonra bu kulüp iflah olmaz. Batsa da artık umurumda olmaz.
            Ben ilkeli ve duruşu olan bir Trabzonspor sevmiştim. Bu Trabzonspor'u değil.

Kulübe verdiğim maddi destek için de şimdi pişmanım. Keşke vermeseydim. Gerek yokmuş!
            Gitsinler davayı sattıkları Demirörenden ve siyasetçilerden para toplasınlar.
            Bu saatten sonra hiç bir şekilde yeniden destek vermem.
            En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 15.05.2018, 10:01.

Yorum

• Kulübün eski yöneticileri Facebook atışmaları hoş değil.
              Eski yöneticiler sanki çok iyi yönetmişler gibi mevcut yönetime yüklenmeleri komik oluyor.Bende hoş karşılamadım ancak vardır bir bildikleri onlarda keyif alarak gitmemislerdir

Yorum

• Hacısalihoğlu: “Bilin ki bugün forma vermeyi yanlış bulanlar yarın kulübün anahtarının teslim edilmesine seyirci kalabilirler."

61saat
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 2018 ilk çeyrek mali tabloları ne zaman açıklanacak?
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2018 ilk çeyrek mali tabloları ne zaman açıklanacak?
                    en geç 31.05 tarihinde normal şartlar altında
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Dürüst ve iyi niyetli adam seçim konuşmasında "seçilirsem Demirören'i ziyaret edecem" derdi. Dürüst davranıp bunu deseydi diğer aday seçilirdi, o derece camianın kabul edemeyeceği bir durum bu. Niye söylemedi bunu bize. Bu yalan vaad yapmaktan bile daha kötü, bu direk kandırmak. Oy verenleri kandırmıştır başkan, kimse kusura bakması. Kendi adıma samimiyet, başkanın iyi niyet ve dürüstlük kredilerini çok kısa sürede tükettiğini söyleyebilirim. Benim şu anda kendisinden beklentim sıfır. Samet Aybaba'da gelebilir, Sadi Tekeliloğlu'da gelebilir, maçlara komple paf takımla da çıkabilir, Özkan Sümer teknik direktör de olabilir, yıldız transfer olarak takıma Ergin Keleş'i geri getirebilir hiç önemli değil. Bunlar benim için başkanın gayet yapabileceği olağan icraatler. Kendisinden beklentisi olan arkadaşlar da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorlarsa bence bu hayalden bir an önce vazgeçsinler. Trabzonspor'u sadece başarısı için destekleyenler varsa, onlar da bence farklı sporlara ve liglere ilgi duysunlar. Kendi iyilikleri için söylüyorum. Önümüzdeki sezon tarihimizin en kötü sezonlarından biri olacak gibi geliyor. Yazın bunu bir kenara...
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hacısalihoğlu: “Bilin ki bugün forma vermeyi yanlış bulanlar yarın kulübün anahtarının teslim edilmesine seyirci kalabilirler."

61saat
                        Kulubün anahtarını teslim etmek mi daha kötü yoksa bu formayı vermek mi ?
                        Kulubün anahtarını vermeyi tercih ederim.
                        En azından namusumuzla, gururumuzla başımız dik.
                        Trabzonspor camiasının başı dik değil artık, kimse kusura bakmasın.
                        Doğrularımızı, değerlerimizi, şampiyonluğumuzu maddi çıkarlar uğruna sattık.
                        Bu tam anlamıyla Trabzonspor'un varoluş değerleri ile ters düşmektir.
                        Trabzonspor varoluş değerleri olmadan zaten başarılı olamaz, var olamaz...
                        Biz İstanbul hegamonyasını çökertmiş, güce başkaldırmış bir camiayız. Başkanın haberi yok belki. Biz güce boyun eğmeyiz. Ama Trabzonspor'u boyun eğdirdiler.
                        Şimdi kulübun anahtarını kolye yapsınlar gezsinler.
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hacısalihoğlu: “Bilin ki bugün forma vermeyi yanlış bulanlar yarın kulübün anahtarının teslim edilmesine seyirci kalabilirler."

61saat
                          61 saat değil hocam Facebook'da eski yönetici Köksal Sadıklar'in paylaşımın altına yöneticiler birbirlerine sallayor oradan alıp haber yapmışlar

Yorum

• Seçimden önce demiştik ki, sıkıştığı için bir gecede şehri terkeden adama soğuk bakıyorum ve haklı çıktık...

İlk sıkıştığında yine şehri yüz üstü bıraktı...

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sadri Şener TAV'ın hiç birşeyine karışmıyor, hiç alakası yok diyebilirim. Kardeşi Sani Şener TAV'ın CEO'su (patronu değil) doğru ama iş olarak Sadri Şener'in bir alakası yok orayla.

Ayrıca, Limak üçüncü havaalanı işini alarak TAV'ı bitirdi diyebiliriz, bugün değil belki ama 10 yıl sonrası için (üçüncü havaalanı çalışmaya başlayıp Atatürk havaalanı kapatılınca/ küçülünce) TAV'ın önünde projeksiyon yok, zaten hisselerin çoğunu da Fransız bir firmaya (adpi) sattılar bu yüzden. Yani Limak'ın biraz paylaşım yapmış olması (benim bildiğim Sabiha Gökçen'den yüzde verdiler sadece) büyük havacılık pastasının ve üçüncü havaalanının yanında çerez bile değil. Belki sadece ayıp olmasın diye verilen bir paylaşım.

Bununla beraber, Limak'ın Demirören'le felan ne alakası var, onu da çözemedim. Limak, Nihat Özdemir'in şirketi. Sadri Şener, Nihat Özdemir'e destek vermedi ki, Demirören'e destek verdi.

Başlıkla alakalı değil ama konu açılınca bilgi vereyim dedim.
                              kardes olmalari ve 7-8 senelik kazanc payini yeterli görmuyor olabilirsiniz

sonra nihat özdemir ne alakaymis mis mis

uefa ya haraci verende aziz yildirim degildi, yapi kredi üzeri ali koc...

iliski aglari ortada, kör gözlügünüzü kenara koyarsaniz her sey net
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Tek kelimeyle rezillik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X