Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulan her şeyi geçtim de bu kadar sırıtacak ne var be abi? Hayret bir şey ya.

O yanında poz verdiğin adam, başkanı olduğun kulübün ve taraftarlarının son 8 senede ızdırap içinde yaşamasıne neden olan iki adamdan birisi. Birinci adam ise onu oraya atayan kişi.

Cidden neye gülünüyor?

Ulan kimler yönetiyor bu kulübü yahu, yeter arkadaş yeter ya.

Başkan olduğunuz 1. dakikadan itibaren pilli robot gibi hareket etmenizden bıktık artık ya.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkanın her hamlesini yerinde buluyorum, bürokratik hamleler bunlar laf salatasıyla yürümez bu işler.
      Abi bunlar denenmiş methodlar hiçbir işe yaramaz. İlaveten, Bürokrasi'nin yaptığı yanına kar olarak kalır. Buna hiç ama hiç ihtiyacımız yok.
      ...
      Ne yani bu ziyaret yapıldı diye hakemler daha az mı hakkımızı yiyecek?
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu işler taraftardan bağış toplamakla olasaydı.gs de, fb de, bjk de çoktan yapardı bunu ...Adamların bizim 3-4 katımız taraftarı var. BU isler kaynak yaratmakla olur baskanın siyasileri veya federasyonu dolaşmasıda bunun içindir.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Maşallah konuşmaya geldi mi kimse mangalda kül bırakmıyor,

ama iş maddi yardıma geldi mi ortalıkta kimse görünmüyor.

Maalesef bu işler böyle, bu kulübü ayakta tutmak için para lazım, paranın kimlerin kontrolünde olduğu da belli.

Kulüp menfaati bunu gerektirmiştir.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi bunlar denenmiş methodlar hiçbir işe yaramaz. İlaveten, Bürokrasi'nin yaptığı yanına kar olarak kalır. Buna hiç ama hiç ihtiyacımız yok.
            ...
            Ne yani bu ziyaret yapıldı diye hakemler daha az mı hakkımızı yiyecek?
            Kardeşim bende bu insanlardan haz almıyorum fakat herkesi karşımıza alarak bu adaletsiz arenada yarışa ortak olamayız, her anlamda karşımızda duracaklar bari nabza göre şerbet basalım. Ya bu deveyi güdecez ya da bu diyardan gidecez, maalesef başka seçeneğimiz yok.

Yorum

• Para için herşey mubah, biz buyuz....

Yorum

• Makamların insanlara yüklediği sorumluluklar var,yeri geliyor İsrailli veya Abd'li katilin elini sıkıyorsun,çünkü eğer bunu yapmazsan medya ve algı gücü ile seni kitlelere sorunun kaynağı olarak inandırma güçleri var.
                Bu kadar araştırmadan yaşayan yığınların olduğu dönemde sistemin keçisi olmayacaksın,belli noktaya gelene kadar da ayıya dayı demeyi bilmeden asla bir şey başaramazsın.
                Sistemin kodları onlarda,kodları bilmeden yeni bir sistem yazamazsın.Sistemin içinde kalmadan dönüşümü sağlayamazsın.
                • Memento mori

Yorum

• ah ulan iyiki destekliyoru dedik

bezdum
                  sakin olun...

Yorum

• hso oldugu yerde baskasini beklemezdim

secim öncesi hso hakkinda bu cekincelerimi bildirmistim

bunu sadri senerlen olusan yol ayriminda görmüstük

sonrasinda sener ayni hatalari yapmasi ayri kalitede bir mizahti
                    umarim tav in limaktan devir aldigi hava limanlarin dieti degildi bu...

yaziiiiiiiiiikkkk
                    En son B61 tarafından düzenlendi; 17.05.2018, 16:39.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hso oldugu yerde baskasini beklemezdim

secim öncesi hso hakkinda bu cekincelerimi bildirmistim

bunu sadri senerlen olusan yol ayriminda görmüstük

sonrasinda sener ayni hatalari yapmasi ayri kalitede bir mizahti
                      umarim tav in limaktan devir aldigi hava limanlarin dieti degildi bu...

yaziiiiiiiiiikkkk
                      Sadri Şener TAV'ın hiç birşeyine karışmıyor, hiç alakası yok diyebilirim. Kardeşi Sani Şener TAV'ın CEO'su (patronu değil) doğru ama iş olarak Sadri Şener'in bir alakası yok orayla.

Ayrıca, Limak üçüncü havaalanı işini alarak TAV'ı bitirdi diyebiliriz, bugün değil belki ama 10 yıl sonrası için (üçüncü havaalanı çalışmaya başlayıp Atatürk havaalanı kapatılınca/ küçülünce) TAV'ın önünde projeksiyon yok, zaten hisselerin çoğunu da Fransız bir firmaya (adpi) sattılar bu yüzden. Yani Limak'ın biraz paylaşım yapmış olması (benim bildiğim Sabiha Gökçen'den yüzde verdiler sadece) büyük havacılık pastasının ve üçüncü havaalanının yanında çerez bile değil. Belki sadece ayıp olmasın diye verilen bir paylaşım.

Bununla beraber, Limak'ın Demirören'le felan ne alakası var, onu da çözemedim. Limak, Nihat Özdemir'in şirketi. Sadri Şener, Nihat Özdemir'e destek vermedi ki, Demirören'e destek verdi.

Başlıkla alakalı değil ama konu açılınca bilgi vereyim dedim.
                      En son B61 tarafından düzenlendi; 17.05.2018, 16:39.
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ağaoğlu ziyareti tek başına yapmış olsaydı, bireysel insiyatifiyle çok yanlış bir işe imza attı derdim. Ama yanında Hacısalihoğlu olduğuna göre menfaat ziyareti olduğu çok açık. İçimizi yakan bir durum da olsa, ayıya dayı misalinden ibaret olduğunu düşünüyorum. Forma olayı olmasa ve daha sade pozlar verilse bu kadar tepki çekmezdi...
                        +1
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Sistem bu şekilde ilerliyor, başkana kızamıyorum.

Ve bu sisteme tek başına kafa tutacak kimse yok, olmayacak da .
                          .

Yorum

• Şu kulüp bir milyardere falan satılsa da biz de onun bunun kapısına gitmekten kurtulsak..Kafamız rahat olur en azından.
                            En son -Samet tarafından düzenlendi; 15.05.2018, 08:37.
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Malesef düzen bu,
                              kendini izole edemezsin,
                              pınarın başındaki mayası bozuklarla görüşeceksin konuşacaksın,
                              kısaca ''dabakmısın it b.kuna muhtaçsın'' ata sözünün gereği yerine getirilmiş,

ben daha çok şu onursuz başkan var ya,
                              şikecilerin yalakası olan,,
                              biz şike ile boğuşurken Brütüs gibi 40 yerimize hançer saplayan yılışık var ya,
                              ona kızıyorum,
                              yoksa son ziyaret üstteki Ata sözümüzle alakalı,
                              takmayın kafanıza o kadar.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Başkana kızan arkadaşlara bir ay önce bir soru sormuştum, o soruyu tekrar soruyorum. İflas noktasına ramak kalmş bu kulübü kurtarmak için bundan başka bir çözümünüz var mı?
                                Evet, mide kaldırmıyor. Evet, sinirler sürekli harap oluyor. Evet, o eski duruşumuzdan bir emare kalmadı. Amaaa... Durum ortada.
                                Para getirecek başka bir öneriniz var mı?
                                Unutmayınız ki Trabzon o ruhu satalı ve bu ruhun satılması için yapılanlara bir tepki koymayalı çok oldu.
                                Fanki tonki zonki...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X