Ağaoğlu ziyareti tek başına yapmış olsaydı, bireysel insiyatifiyle çok yanlış bir işe imza attı derdim. Ama yanında Hacısalihoğlu olduğuna göre menfaat ziyareti olduğu çok açık. İçimizi yakan bir durum da olsa, ayıya dayı misalinden ibaret olduğunu düşünüyorum. Forma olayı olmasa ve daha sade pozlar verilse bu kadar tepki çekmezdi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu ziyareti tek başına yapmış olsaydı, bireysel insiyatifiyle çok yanlış bir işe imza attı derdim. Ama yanında Hacısalihoğlu olduğuna göre menfaat ziyareti olduğu çok açık. İçimizi yakan bir durum da olsa, ayıya dayı misalinden ibaret olduğunu düşünüyorum. Forma olayı olmasa ve daha sade pozlar verilse bu kadar tepki çekmezdi...
Yorum
-
Maşallah istikrarlı şekilde her başkan kendilerinin yerine utanacağımız işlere imza atıyorlar. Utanmazlıkla çığır açıyorlar da yüzleri hiç kızarmıyor. Hepsinin yüzünde gevşek bir gülümseme. Hocası nerde olduğunun farkında olmaz söyledikleriyle nerdeyse taraftara küfreder, başkanı nerde olduğunun farkında olmaz yaptıklarıyla sanki taraftara küfreder, futbolcusu nerde olduğunun farkında olmaz sahadaki vurdumduymazlığıyla taraftara küfreder. Ne çekilmez çilemiz varmış.There is no spoon...
Yorum
-
Yemin ederim en sonunda lanet olsun size de futbolunuza da deyip bu takımı bıraktıracaklar bana. Bu zihniyet ve bu eziklik ne beni temsil ediyor ne de bunları midem kaldırıyor artık. Demirören'e ziyaret, yetmedi bir de şu şerefsiz herife forma ne lan !Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Şu görüntü rezalet ya. Büyük kepazelik. Kocaman da sırıtmış. Bu nasıl bir kafadır arkadaş ne yaptıklarının mı farkında değiller yoksa bizden mi bu kadar kopuklar artık yemin ederim anlayamıyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Devamı da varmış. Koskoca Trabzonspor başkanının girdiği şu poza bak. Sana mı kaldı kardeşim bu adamların borazancılığını yapmak. Resmen yalakalık bu ya.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Koskoca Trabzonspor başkanını şebeğe çevirttirip bizim de gözümüze soktular. Ulan neyden bu kadar haz aldın da 32 dişini birden görüyoruz başkan ne bu kadar hoşuna gitti de bu kadar gülüyorsun !Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Eylüldeki Türkiye-Rusya uluslar ligi maçı Trabzonda oynanacakmış.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum