Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet Ağaoğlu'nun Trabzonspor mazisinde tek bir başarısı varsa o da Özkan Sümer ile beraber MAY'ı devirip Trabzonspor'u bu esaretten kurtarmasıydı, çok enteresan geldi bana bu ziyaret...
    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]15520[/ATTACH]
        Neden ya ? Neden ?
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neden ya ? Neden ?
          bu kirli düzende bu adamlarla aranı iyi tutmazsan hakem kıyımlarına alet olursun.
          Trabzonspor yönetimi ne yazik ki ben desteklemesemde yapması gerekeni yapıyor.

Yorum

• Hoş olmayan bir görüntü, 6-1, 2-5 gibi skorlar bile bu kadar rezil değildir.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bu tablo maddi sıkıntını ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Önce MAY şimdi Demirören. Kızıyorum sinirleniyorum ama beklemekten başka çare göremiyorum.
              "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Yeni başkanımızın bugüne kadarki bazı icraatleri:

- Başkan olur olmaz eldeki yıldız isimlerin aldıkları paralara takıp takımın zaten olmayan ahengine balta vurmak
                - Herkesin bildiği gibi Rıza sezon sonu kesin ayrılacakken, sanki böyle birşey yokmuş gibi teknik direktör için en ufak bir çaba harcamaması
                - Beyhude ve aciz bir şekilde acaba Şenol Güneş gelir mi hayalleri
                - Rize'yle anlamsız yakınlaşma çabaları.
                - Zamanında Özkan Sümer ile beraber efsanevi bir şekilde devirip Trabzonspor'u kurtardığı MAY'la gidip ziyaret etmesi, hasret giderme medet umma, (MAY'dan ne hayır gelecekse artık)
                - Trabzonspor'un şampiyonluğunu teknik olarak vermeyen adam Demirören'i ziyaret (Sadri Şener zamanında Demirören'e oy verdi diye neler demedik adama burada)

Belki arada kaçırdığım da vardır bilemiyorum, başkanımızın aklıma ilk başta gelen icraatleri bunlar

Henüz olumlu bir icraatini de göremedik "borç çok" demek dışında

Ağaoğlu'na sabır gösterelim zaman verelim diyen arkadaşları anlayabiliyorum ama yukarıdaki listeye bakınca Ağaoğlu bu gidişle İHO'yu da M.Usta'yı da fazlasıyla aratacak gözüküyor, hiç boşuna heveslenmeyin.

Hepsini geçtim, İsviçre'de Fifa'nın önünde taraftarlarımız yatarken Demirören'i ziyaret etmek tek kelimeyle o taraftarlara hakarettir dalga geçmektir. Bu kadar da olmaz yani. Biz TFF'e piknik tüpü çekmiş bir camiayız, bu kadar küçültülmeye hakkı yok kimsenin.

Siz daha zaman tanıyın Ağaoğlu'na.. Ben boş yere beklentiye girmiyorum. Bu kafayla da seneye 10. oluruz...
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Malesef taraftarımızın hafızası çok zayıf, ben müsadenizle maziyi ve Özkan Sümer'in futbol aklını kısaca bir hatırlatayım.

Öncelikle Özkan Sümer'i çok severim ve fikirlerini değerli bulurum, bunu belirteyim. Ama futbol aklı olarak tek başına kontrolü alması da çok tehlikeli çünkü günümüz seviyesinde o pozisyonun hakkını veremez.

Özkan Sümer başkan olduğu zaman sanki Trabonspor iyi işler yapmış gibi düşünülebilir belki ama hiç de öyle değil. Yıldız isteyen gökyüzüne baksın felan dedikten sonra takıma çer-çöp özevlatlarla doldurup lige başladık. Şimdi google'ı açıp bakmadım ama hatırlıyorum çok rezalet bir başlangıç yaptık gol bile atamıyoruz. Feci durum. Araya devlet büyükleri felan giriyor da nasıl olduysa F.Tekke geliyor bize de o şekilde düze çıkıyoruz. F.Tekke ve Gökdeniz gibi Trabzonspor'un son 20 yılda altyapıdan çıkardığı 2 adamın yanına Yattara'yı da ekleyince, takımın geri kalanı çöp olmasına rağmen bir çizgi yakalanmıştı. Ama bu sadece 3 tane çok istisnai adamın denk gelmesiydi. Yoksa Özkan Sümer'in politikalarının hiç bir faydası olmadığı gibi takımı küme düşme hattına kadar bile yaklaştırmıştı.

Unutanlar için hatırlatayım dedim, böylece önümüzdeki sezon ne ile karşılaşacağımızı de bilelim....
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Başkanı desteklemekten başka çaremiz var sanki. Adam maddi durumu düzeltsin küme düşmeyelim yeterlidir.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kimsenin günahını almak istemem ama bu ziyaretler kulüp için mi yapılıyor kendileri için mi bazen meraka düşüyorum
                      İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ağızları adeta yırtılırcasına gülerek poz verirken biz burda acı çekiyoruz. Hani Nasreddin Hoca gibi kepçeyi bir de bize verin de biraz da biz ölelim demiyoruz ama hiç değilse uzaktan gösterin de biraz umutlanalım. Trabzonspor'u bulunduğu durumdan kurtarmak için ne icraat yaptınız, ne icraat halindesiniz??
                      Eleştirilerimi tekrar tekrar yazmak yerine artık kes yapıştır yapacağım. Şimdi de Demirören
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]15520[/ATTACH]
                        Trabzonspor Başkanı Sayın Ahmet Ağaoğlu'na kongreye katılmış ancak oy vermemiştim..... ( diğer adını hatırlamadığım vatandaşada vermedim )

İyi ki de vermemişim....

İcraatlarını görüp oy vermeyi düşünüyordum ancak tüpçüye forma veren adama değil oyumu günahımı dahi vermem.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Küme düşmek veya Demirören'e yalakalık yapmak arasında bir seçenek sunulsa ben kendi adıma küme düşmeyi tercih ederim. Bu konuda benimle hemfikir olan taraftar sayısı da az değil diye düşünüyorum.
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu ziyaret programınıza FIFA'yı ve önünde eylem yapan cefakar taraftarımızı ne zaman ekleyeceksiniz sayın başkan?
                            Demirören ziyaretinden sonra FIFA önündeki eylem yapan cefakar taraftarlarımızın yüzüne nasıl bakacak peki ?
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• eğer illa birilerini ziyaret edecekse fifa önünde eylem yapan taraftarlarımızın yanına gidebilir, hakkını çalan kuklalara değil.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Ne gereği vardı Allah aşkına?
                                Çok mu zor omurgalı olmak?
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X