Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam lig devam ederken ne demesini bekliyorsunuz?
    Evet, şu isimleri göndereceğiz, hocayı yollayacağız vb. demesi mi lazım?
    Merak etmeyin, Rıza gidecek. Ayrıca Sosa'nın gönderilmeye çalışılacağına eminim. Gider mi? Orasını bilemem.
    Okay'ı serbest kalma maddesi ile alırlarsa Kucka gönderilmez, kalır. Burak da bu takımda kalır.
    Hubocan'ın opsiyonu kullanılmalı derim. Bu takımda oynar. Ama mevcut maaşı ile kalacaksa hiç kalmasın!
    Bunlar dışında N'Doye, Castillo, Rodellega gibi isimlerden gidecekler olabilir. (N'Doye zaten sözleşme bitiyor)Sonuç olarak böyle bir kulüpte başkanlık yapmak kolay değil. Evet bu takıma zorla gelmediler, isteyerek geldiler.
    Ama böyle duyarsız bir camiaya geldiğini eminim o da bilmiyordu. Taraftar bile yardım kampanyasına duyarsız.
    En azından büyük çoğunluğu böyle...
    Ligin bitimine 2 hafta kala "hoca ve oyuncularla ilgili hiçbir çalışmamız yok" dememesini, "Yusuf ve Abdülkadir 900 milyon" türünden tamamen boş söylemlerde bulunmamasını bekliyorum. Okay'ı o paraya satmak maharet değil. Hem ekonomik hem de teknik açıdan kadro ciddi bir değişim geçirmezse gelecek sezonları da kaybederiz.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ligin bitimine 2 hafta kala "hoca ve oyuncularla ilgili hiçbir çalışmamız yok" dememesini, "Yusuf ve Abdülkadir 900 milyon" türünden tamamen boş söylemlerde bulunmamasını bekliyorum. Okay'ı o paraya satmak maharet değil. Hem ekonomik hem de teknik açıdan kadro ciddi bir değişim geçirmezse gelecek sezonları da kaybederiz.
      -"Hoca ve oyuncularla ilgili hiçbir çalışmamız yok" demesi öyle olduğunu göstermez illaki bir planları var büyük ihtimal oda Şenol Güneş.
      -Yusuf ve Abdülkadir konusu 900 milyon derken aslında satılık değil demek istiyor bunun neresi boş söylem? Yusufu 15'e Abdülkadir'i 20 ye satsın bu sezon sonu misal borçmu biticek yerine daha iyisi alınabilecekmi ?
      -Okay'ın sözleşmesine o maddeyi koyan Ağaoğlu yönetimi değil, zaten geçenki programda kendiside söyledi maddenin koyulmasının yanlış olduğunu yani o da Okay'ı bahsedilen ücretlere satmayı maharet olarak görmüyor aksine yanlış olarak gördüğünüde söyledi.

Yönetime herkes şuan gereksiz yükleniyor diye düşünüyorum sezon bitsin hoca seçiminden sonra yükleneceksek hepberaber yükleniriz ama şimdi sırasımı adamlar göreve geleli 1 ay oldu olmadı bi duralım ne yapacaklarına bakalım.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alaattin Hatayoğlu‏ @a_hatayoglu <small class="time"> 13 dk.13 dakika önce</small>

2 Yıl para almayan ve bunu sorun dahi etmeyen Onur Recep Kıvrak ve Geldiği günden beri para almayan Burak Yılmaz,Yabancıların Sosa,Kucka vs alayının canı cehenneme,Para almadan sahaya bile çıkmıyorlari Uefa yada Fifa'ya şikayet ediyorlar..Onur ve Burak'a laf edenler biraz insaf.!
        Burada suçlu yabancı topçular mı oluyoır? Almasaydın arkadaşım madem adamın parasını ödemiyorsun... Beş kuruş para olmadığı halde sosayı kuckayı alanın canı cehenneme asıl.

Yorum

• He 2 yil para almadi Onur he, haydi ona belki inanilir belki, de Burak geldiginden beri para alamadi gerçekten he mi ? yok artik...
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burada suçlu yabancı topçular mı oluyoır? Almasaydın arkadaşım madem adamın parasını ödemiyorsun... Beş kuruş para olmadığı halde sosayı kuckayı alanın canı cehenneme asıl.
            Ağaoğlu'yla Hayri emice de senin dediğine benzer şey dedi
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Yabancı oyunculardan aidiyet beklemek bizim hatamız. Dahası takım içi bütünleştirici bir unsur var mı onu da bilmiyorum. Yerli bir oyuncunun doğal olarak hissedeceği pek çok şey yabancı bir oyuncu için ekstra gayret gerektirir. Bunu da yapacak olan kulüptür. O oyuncuların buraya geliş amacı temelde paradır. Onu ödemek de senin görevin. Ağaoğlu dün sosadan özür dileyerek bence iyi bir şey yaptı. Oyuncuların bir suçu yok dedi kısaca. Trabzonspor kadrosuna rağmen başarısız olmuş ve bunun pek çok nedeni var. Bunlardan biri de ekonomik sorun. Kriz yönetemeyen bir hoca da bunların temel sebebi. Ben de pek çok kişi gibi öncelikle indirimden yanayım. Bu oyuncuları mümkünse Şenol hocayla kullanmak zorundayız.
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• O para almadı bu para almadı kardeşim kim aldı bu paraları hiçmi para kazanmadık.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yerel gazeteler sadi tekelioğlu ile ilgili haber yapıyorlar. Özkan Sümer bakalım ne yapacak. Getirirseler şaşırmam.
                  “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• benim bu yönetim adına en korktuğum şey hoca konusunda denenmiş başarısız olmuş kişilere tekrar tekrar şans verilme ihtimaliydi. umarım o haberler doğru değildir. şu an bu takıma yerli olarak şenol hoca dışında birinin faydası olacağına inanmıyorum. yabancı olarak ise pek çok seçenek vardır ve biri değerlendirilmelidir.
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Sayın Ağaoğlu.....

Klübümüzü kurtarmak için tek planınız Beşiktaş'ın teknik direktörünü yalvara yalvara takımın başına getirmeyi ise hiç zahmet etmeyin Aralık ayında bırakın....

Bizide yormayın kendinizide yormayın....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ağaoğlu değil feristahi gelse içinde bulunduğumuz durumdan kolay çıkamayacağımiz belliydi..

Ama madem geldin çözüm üreteceksin ,aglamayacaksin.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ağaoğlu değil feristahi gelse içinde bulunduğumuz durumdan kolay çıkamayacağımiz belliydi..

Ama madem geldin çözüm üreteceksin ,aglamayacaksin.
                          Adam ağlamıyor, ama öyle hemen de çözüm beklemeyin diyor. Bence net konuşuyor, başka şansı da yok zaten.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu bazen yorumcu olarak televizyona çıkardı, açıkcası yorumlarına bakınca iyiki başkan olmamış derdim zamanında.
                            Şimdi başkan oldu.
                            Söylem ve icraatlara bakıyorum da.
                            Tarihimizin gördüğü en kötü ve başarısız başkanlarından biri olabilir çok net söylüyorum. M. Usta ve İHO'yu bile geride bırakacak gibi.
                            Henüz hiç bir olumlu hareketini veya sözünü göremedik. Askine, sanki çok yanlış icraatlerin içine girecek gibi duruyor. Zaten Rize işiyle de başladı bunlara..
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Tüzük tadili yapılıyor ya...

İki önerim olacak:

1- Takımın adının Öğütücüspor olarak değiştirilmesine,

2- Resmi taraftar grubunun adının da MEMNUNİYETSİZLER olmasına...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ahmet Ağaoğlu bazen yorumcu olarak televizyona çıkardı, açıkcası yorumlarına bakınca iyiki başkan olmamış derdim zamanında.
                                Şimdi başkan oldu.
                                Söylem ve icraatlara bakıyorum da.
                                Tarihimizin gördüğü en kötü ve başarısız başkanlarından biri olabilir çok net söylüyorum. M. Usta ve İHO'yu bile geride bırakacak gibi.
                                Henüz hiç bir olumlu hareketini veya sözünü göremedik. Askine, sanki çok yanlış icraatlerin içine girecek gibi duruyor. Zaten Rize işiyle de başladı bunlara..
                                Abi gözünü seveyim dün bir bugün iki. Bu kadar olumsuz düşünce olur mu? Tamam memleketin son yıllardaki hali hep negatif haklısın ama adam daha yeni geldi durun bakalım hele.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X