E ben diyorum sana bu hâlinle kafa karışıklığı, psikoloji bozukluğundan öte bir şey çıkmaz senden diye.
Anlamazsın tabii, yalan haberi yıldırım hızıyla buraya taşırken de bir şey anlamamıştın.
Tekfur abi o habere düşmeyen var mı Allah'ını seversen herkes ayaklandı Yenilir yutulur bir şey değil. Taşırken de inşallah doğru değildir derken başkandan da herkes açıklama istedi. Ve geldi. Ama bu olmuş bitmiş olayı ertesi güne yalanıyla taşımak neyin nesidir?
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Tekfur abi o habere düşmeyen var mı Allah'ını seversen herkes ayaklandı Yenilir yutulur bir şey değil. Taşırken de inşallah doğru değildir derken başkandan da herkes açıklama istedi. Ve geldi. Ama bu olmuş bitmiş olayı ertesi güne yalanıyla taşımak neyin nesidir?
E ben düşmedim, habere temkinli yaklaşan yorum yapmayıp bekleyen pek çok Trabzonsporlu var. Forumda bile farkedebilirsin bunu.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
E ben düşmedim, habere temkinli yaklaşan yorum yapmayıp bekleyen pek çok Trabzonsporlu var. Forumda bile farkedebilirsin bunu.
Sen hangi konuda düştün ki abi. Sen hala kumpas var mı yok mu acaba diye düşünüyorsun mesela. Don lastiği gibi uzatmayaydın bu kadar uzamamazdı da mevzu bir burda uzadı gereksiz yere zaten mesele. Hala da devam ediyorsun. Onun da nedeni belli. Siyaselere laf denince başlıyorsun kılı kırk yarıp yoğurdu üflemeye.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Sen hangi konuda düştün ki abi. Sen hala kumpas var mı yok mu acaba diye düşünüyorsun mesela. Don lastiği gibi uzatmayaydın bu kadar uzamamazdı da mevzu bir burda uzadı gereksiz yere zaten mesele. Hala da devam ediyorsun. Onun da nedeni belli. Siyaselere laf denince başlıyorsun kılı kırk yarıp yoğurdu üflemeye.
Kumpas var diye kaç kere açıkça yazdım. Açık net yazıyı bile don lastiği ile kıyaslıyorsun. Hani benim için sorun değil bu ama senin için sorunlu durum. Bence daha dikkatli, üzerinde düşünerek oku yazılanları.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Kumpas var diye kaç kere açıkça yazdım. Açık net yazıyı bile don lastiği ile kıyaslıyorsun. Hani benim için sorun değil bu ama senin için sorunlu durum. Bence daha dikkatli, üzerinde düşünerek oku yazılanları.
Döndük yine başa
fb-bjk maçında da siyaset kumpas dedi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Düşünebiliyor musun ya da İlkin Reis'in ne dediğine mi bakıcaksın yoksa.
Ağaoğlu'ndan girdik, sence Erdoğan Rizespor'u önemsiyor mudan buralara kadar geldik. Esir aldık sayfayı valla
Erdogan'in Rize'yi önemseyip önemsememesi ayri, yalakalik yapanlarin çabalari ve nedenleri ayri...
Erdogan'a yalakalik yapan bir sürü kisi var siyâsette basin câmiasinda futbolda sanatta falan...
Benim de yillardir en çok sinir oldugum sey, Erdogan'in bunlardan rahatsiz olmamasi, az biraz akilli olan utanir, rahatsiz olur...
kendisi Rizespor'u zerre önemsemiyor, ama ona yalakalik yapmaya çalisanlar bu isten bir sey kazanabilecegini zannediyor, mesele bu...
bilhassa sanat ve spot câmialarinda öyle igrenç yalakalar var ki, Erdogan'in yerinde olsam küfür olarak algilar gibtiri çekerdim, ama yok, adamin hosuna gidiyor...
Fanusta olan sensin. Benim onlar mı bizi dâvet ettiler biz mi gitmek istedik diye bir ikilemim yok ki. Burada yer alan bilgilere göre yazdım. Biz gitmek istediysek buna da fikrim de net. Furkan yol gösteriyor. Sana ne yol gösteriyor? İstanbul'a sık sık geliyorsan geldiğinde haber ver bir çay içelim, Büyükçekmece'deyim.
abi arkadaşlara polemik gerek, hamaset gerek , çekişme gerek nefret gerek.
Bu takımı farkında olmadan bi nefret üzerinden tutanlar var
Erdogan'in Rize'yi önemseyip önemsememesi ayri, yalakalik yapanlarin çabalari ve nedenleri ayri...
Erdogan'a yalakalik yapan bir sürü kisi var siyâsette basin câmiasinda futbolda sanatta falan...
Benim de yillardir en çok sinir oldugum sey, Erdogan'in bunlardan rahatsiz olmamasi, az biraz akilli olan utanir, rahatsiz olur...
kendisi Rizespor'u zerre önemsemiyor, ama ona yalakalik yapmaya çalisanlar bu isten bir sey kazanabilecegini zannediyor, mesele bu...
bilhassa sanat ve spot câmialarinda öyle igrenç yalakalar var ki, Erdogan'in yerinde olsam küfür olarak algilar gibtiri çekerdim, ama yok, adamin hosuna gidiyor...
Başkan bence doğruyu yapıyor yaranmak için mi, doğruluğuna inandığı için mi yapıyor bilemem.
7
Başkansın UEFA iddian var ve yüksek maaşlilari gonderecegiz diyorsun bu nasıl bir akıl bu nasıl bir vizyon. Muharrem ustanın yaşattıklarını yaşayacağız bol umut verici günler arkadaşlar
Hakemler bugün takımı katlettiler. Rize'ye bir ziyaret daha iyi olabilir
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Şenol istifa edecek diye kasap önündeki kedi gibi bekliyorsunuz aynı haltı Usta da yemişti Avrupa'dan olmuştuk şimdi de sen bekliyorsun yine Avrupa'dan olduk.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum