Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya abi az daha stadyumumuzun ismi ''Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'' olacaktı. Allah'tan adam istemedi bunu.

Yani böyle bir ortamda ben ne düşüneyim? İster istemez kulübün aldığı her kararda siyasetin etkisi olduğunu düşünüyorum.

İnsanların emeklerini çalıp, haklarını yediler. Üstüne psikolojilerini ağır şekilde bozdular. Bunun hesabını her iki cihanda da veremeyecekler.
    Soner, adından emin oladuğun kadar bu olayın da siyasi olduğundan emin ol kardeşim. Muharrem Usta'nın gider ayak kongre zamanı açıklamaları, Ahmet Metin Genç'in Usta'yı paylaması, Ağaoğlu'nun bu girişimleri boşa değil. Fazlası var azı yok.

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu hâlinle zulüm karşısında çok güçsüz durumdasın.
    Abi hiç kusura bakma da senin dediğin gibi değil o işler. Kılı kırk yarıp ne şişi yakmadan ne kebabı soğutmadan orta yollu yol almaya çalışıncaya kadar dünya yedi kere dönüyor etrafında. En güçsüz nasıl olunur biliyor musun? Zombileştiğinde, tepkisezliştiğinde olunur.

Bizi de yoran, güçsüz kılan hiç bir zaman karşı cenah olmadı. Bizi her daim zayıflatan, yoran, bezdiren, illalah dedirten içimizdeki (seni kastetmiyorum yanlış anlama ha ) zalimler olmuştur. O makam ve mevkilere gelmiş kişilerin ben artık ancak Allah bir demesine inanırım.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Bizim başkanı seviyorum samimi bir adam gibi duruyor. Usta'yı desteklemiştim ama bizim başkan başaracak gibi be.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ...Abi hiç kusura bakma da senin dediğin gibi değil o işler. Kılı kırk yarıp ne şişi yakmadan ne kebabı soğutmadan orta yollu yol almaya çalışıncaya kadar dünya yedi kere dönüyor etrafında. En güçsüz nasıl olunur biliyor musun? Zombileştiğinde, tepkisezliştiğinde olunur.
        Bizi de yoran, güçsüz kılan hiç bir zaman karşı cenah olmadı. Bizi her daim zayıflatan, yoran, bezdiren, illalah dedirten içimizdeki (seni kastetmiyorum yanlış anlama ha ) zalimler olmuştur. O makam ve mevkilere gelmiş kişilerin ben artık ancak Allah bir demesine inanırım.
        Hâlimden memnunum, beni daha fazla zorlama diyorsun. Tamam.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya abi az daha stadyumumuzun ismi ''Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'' olacaktı. Allah'tan adam istemedi bunu.

Yani böyle bir ortamda ben ne düşüneyim? İster istemez kulübün aldığı her kararda siyasetin etkisi olduğunu düşünüyorum.

İnsanların emeklerini çalıp, haklarını yediler. Üstüne psikolojilerini ağır şekilde bozdular. Bunun hesabını her iki cihanda da veremeyecekler.
          Soner kardeşim inancımız bizlere eğri ile doğruyu ayırmada örnek. Furkan'ın ne anlama geldiğini biliyorsundur.
          Varsayalım ki Rizespor bizim düşmanımız, varsayalım ki aramızda savaş var. Bak ne diyor Kur'an:

"O halde, onlar sizden uzak durur, sizinle savaşmazlar ve size barış teklif ederlerse, artık Allah onlara saldırmak için size yol vermez." Nisâ 90
          Dâvete icâbet etmenin Hz. Resûlullah'ın davranış şekli olduğunu da biliyoruz.
          Başkan varsın siyâsete yaranmak için gidiyor olsun varsın başka bir sebeple gidiyor olsun, dâvet geldiğinde doğrusunun gitmek olduğunu bildiğim için gitmesini isterim. Bu sâdece basit bir örnek. Furkan pek çok olayda ne yapacağımızın yolunu bize gösteriyor.

7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Soner kardeşim inancımız bizlere eğri ile doğruyu ayırmada örnek. Furkan'ın ne anlama geldiğini biliyorsundur.
            Varsayalım ki Rizespor bizim düşmanımız, varsayalım ki aramızda savaş var. Bak ne diyor Kur'an:

"O halde, onlar sizden uzak durur, sizinle savaşmazlar ve size barış teklif ederlerse, artık Allah onlara saldırmak için size yol vermez." Nisâ 90
            Dâvete icâbet etmenin Hz. Resûlullah'ın davranış şekli olduğunu da biliyoruz.
            Başkan varsın siyâsete yaranmak için gidiyor olsun varsın başka bir sebeple gidiyor olsun, dâvet geldiğinde doğrusunun gitmek olduğunu bildiğim için gitmesini isterim. Bu sâdece basit bir örnek. Furkan pek çok olayda ne yapacağımızın yolunu bize gösteriyor.

Rizespor basın bülteni paragraf 5: "Komşu şehrimizin futbol takımı olan Trabzonspor’un yeni kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu başkanımız Sayın Kemal Yardımcıyı arayıp, tebrik etmek amacıyla Gazişehir maçını izlemek istediklerini ifade etmiş bulunmaktadır. Başkanımız Sayın Yardımcı ‘tebrik etmek için gelmek isteyenlere tesislerimizin kapıların her daim açık olduğunu ve tesislerimize gelenlere Rize çayı ikram ettiklerini ifade etmiştir."

Abi çık artık şu fanustan Gerçek dünyaya, aramıza geri dön Sayende başlığı da esir aldık ha
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

Rizespor basın bülteni paragraf 5: "Komşu şehrimizin futbol takımı olan Trabzonspor’un yeni kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu başkanımız Sayın Kemal Yardımcıyı arayıp, tebrik etmek amacıyla Gazişehir maçını izlemek istediklerini ifade etmiş bulunmaktadır. Başkanımız Sayın Yardımcı ‘tebrik etmek için gelmek isteyenlere tesislerimizin kapıların her daim açık olduğunu ve tesislerimize gelenlere Rize çayı ikram ettiklerini ifade etmiştir."

Abi çık artık şu fanustan Gerçek dünyaya, aramıza geri dön Sayende başlığı da esir aldık ha
              Fanusta olan sensin. Benim onlar mı bizi dâvet ettiler biz mi gitmek istedik diye bir ikilemim yok ki. Burada yer alan bilgilere göre yazdım. Biz gitmek istediysek buna da fikrim de net. Furkan yol gösteriyor. Sana ne yol gösteriyor? İstanbul'a sık sık geliyorsan geldiğinde haber ver bir çay içelim, Büyükçekmece'deyim.
              En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 05.05.2018, 00:25.
              7

Yorum

Başkanın bence şimdiye kadar tek eksi puanı var, o da bu.
                Bu moğol ordusu olayının yalan çıkacağını tahmin ediyordum.Çok şükür öyle bir laf etmemiş.

Başkanın hataları -eğer banka ve futbolcuları yönelik bir proje,algı çalışması değilse-yardım toplaması hatadır.
                Elinde iyi kötü piyasası olan futbolcuları açık açık istemediğini belirterek kozu alıcılara bırakması hatadır.
                Yardım konusunda bir hesabından paylaşılan tıkandık,hadi yüklen mesajı hatadır.
                • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu moğol ordusu olayının yalan çıkacağını tahmin ediyordum.Çok şükür öyle bir laf etmemiş.

Başkanın hataları -eğer banka ve futbolcuları yönelik bir proje,algı çalışması değilse-yardım toplaması hatadır.
                  Elinde iyi kötü piyasası olan futbolcuları açık açık istemediğini belirterek kozu alıcılara bırakması hatadır.
                  Yardım konusunda bir hesabından paylaşılan tıkandık,hadi yüklen mesajı hatadır.
                  Bunlar benim için eksi puan verecek hatâlar değil, taktiksel hatâlar, yapılabilecek şeyler. Eksi puanı ahlaki zaaf gösterdiğinde veriyorum. Hatâ yapılır, niyet hâlis olsun.

Yazdıklarından 1 ve 3. yü hatâ olarak görmüyorum. 2. si Hatâ olabilir ama kendisine bunu neden söylediğini sormak isterdim. Belki tahmin edemediğimiz bir getirisi vardır.
                  En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 05.05.2018, 00:15.
                  7

Yorum

Bunlar benim için eksi puan verecek hatâlar değil, taktiksel hatâlar, yapılabilecek şeyler. Eksi puanı ahlaki zaaf gösterdiğinde veriyorum. Hatâ yapılır, niyet hâlis olsun.

Yazdıklarından 1 ve 3. yü hatâ olarak görmüyorum. 2. si Hatâ olabilir ama kendisine bunu neden söylediğini sormak isterdim. Belki tahmin edemediğimiz bir getirisi vardır.
                    Bana göre hata ama sizin görüşünüzü anladım.
                    Duygusal ve ışıkların birden kendine dönmesi sonucu biraz gereksiz konuşuyor.
                    Özkan Sümer ve Hayrettin Hacısalihoğlu olmasa asla bu yükün altından kalkamaz,öyle bir ışık göstermiyor.
                    En son sasone tarafından düzenlendi; 05.05.2018, 00:29.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bana göre hata ama sizin görüşünüzü anladım.
                      Duygusal ve ışıkların birden kendine dönmesi sonucu biraz gereksiz konuşuyor.
                      Özkan Sümer ve Hayrattin Hacısalihoğlu olmasa asla bu yükün altından kalkamaz,öyle bir ışık göstermiyor.
                      Son cümlene kesinlikle katılıyorum. Onların varlığından duyduğu güvenle sırtladı yükü sanırım.
                      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 05.05.2018, 00:35.
                      7

Yorum

• karadeniz takımları birbirini desteklemeli ve kollamalı. türkiye'nin %99 u 2 takım tutuyor bu böyledir adam giresunlu trabzonsporu tutuyor ne yapsın giresunsporu tutmasın mı ? yıl olmuş 2018 bu tip şeyleri tartışmak bile saçma geliyor. isteyen istediği takımı tutar.

karadeniz futbolu son yıllarda dipe vurdu hiç bir başarı yok.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu!

Twitter’da Burak’ın bjk ile anlaştığı söyleniyor. Burak, bonservisi kendisi alacakmış. Eğer öyle ise yönetim için çok büyük bir eksi olur. Burak’dan para kazanmadan göndermek...

En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 05.05.2018, 00:56.

Yorum

• Bu nasıl iştir anlamıyorum. Hadi yalan haber uyduruldu ve saatinde yalanlandı oldu bitti. Peki bunun açıklaması nedir?

Murat

Yorum

• Biz İstanbula kafa tutacağız diyoruz bunlar rizeye şirin görünme derdinde. Tek çare benim başkan olmam kaç para lazım bu işler için ona göre ortak bir kupon yapalım arkadaşlar

Yorum

Bu nasıl iştir anlamıyorum. Hadi yalan haber uyduruldu ve saatinde yalanlandı oldu bitti. Peki bunun açıklaması nedir?

E ben diyorum sana bu hâlinle kafa karışıklığı, psikoloji bozukluğundan öte bir şey çıkmaz senden diye.

Anlamazsın tabii, yalan haberi yıldırım hızıyla buraya taşırken de bir şey anlamamıştın.
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X