Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eski Ba.....(yazasım bile gelmiyor)İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU'na selam olmasın.
    Volkan konaktan...
    Trabzon Siyasete Ceza Kesemedi VOLKAN KONAK: Trabzon şike olayında sınıfta kaldı. Camia olarak kalkıp ta sandıkta bunun tepkisini gösteremedi. Hiç kimse oyunu kullanmayacaktı. Siyasetçilerin en büyük korkusu oy kaybetmektir. Trabzon bir ceza kesseydi siyasete. Şuan Trabzon’da demiryolu da bitmiş olurdu, Trabzon’un kupası da beklide verilecekti. Trabzon’u kaybetmeyi kimse göze alamaz. Ama bunu gösteremedik. Gitme sandığa. Beni en çok ne yaraladı, biliyor musunuz. Zeytinburnu Kazlıçeşme’de Trabzonspor’un başkanı seçim otobüsünün üstüne çıkamaz. Dünyada bunun örneği yoktur. Evet kampanyasında el sallamayacaksın. Bunlar bizi yaralıyor. Sen Trabzonspor kulüp başkanısın, sen bunlardan üstesin. Teslim olmak olmamalı. Siyaseti kullanırım mantığı tehlikelidir. Çünkü siyaset bencildir. Döner dolaşır o seni kullanır ve çöpe atar. Sen siyasete neden yakanı kaptırıyorsun. Devletten yardım istemen senin teslim olmanı gerektirmez. Otobüsün üstüne çıkmanı gerektirmez. Hangi parti olursa olsun Trabzonspor partiler üstüdür.

Yorum

• Başkanın söylemleri kafa karıştırıcı. Sümer ve Hacısalihoğlu'nun söylemleri ise tam tersi. Merakla bekliyoruz bakalım neler olacak. Aynı anda bir çok doğru karar vermeleri ve de en az hatayla bu işlerin içinden sıyrılmaları gerekiyor. Çok zor işleri. Çok çok zor. Yapacakları her doğru icraatın ardından arkalarındaki destek te büyüyecektir. Sanıyorum ilk büyük sınavları da hoca seçiminde olacak. Allah yardımcıları olsun.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• senin #insta çağrına kim gelsin sayın başkan? bu ne perhiz...
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yasak kalktı..Sırada Avrupa kupalarına katılım var.
          Sonrası futbolcuların da feda demesi..
          Daha sonrası ise teknik ekip seçimi ve kadro mühendisliği..
          feda olayı yok.1,5 2 milyon avro maaş alan oyuncuların feda demesi mantık dahilinde değil.sonra o oyuncunun kaprislerine boyun eğersin.yollayacaksın çoğunu ve reel maaş politikasıyla yeni genç yetenekler transfer edeceksin.

tahmin ediyorum ki maaş üst sınırı 900 bin avro yada 500 bin avroya çekilecek.
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eski Ba.....(yazasım bile gelmiyor)İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU'na selam olmasın.
            Volkan konaktan...
            Trabzon Siyasete Ceza Kesemedi VOLKAN KONAK: Trabzon şike olayında sınıfta kaldı. Camia olarak kalkıp ta sandıkta bunun tepkisini gösteremedi. Hiç kimse oyunu kullanmayacaktı. Siyasetçilerin en büyük korkusu oy kaybetmektir. Trabzon bir ceza kesseydi siyasete. Şuan Trabzon’da demiryolu da bitmiş olurdu, Trabzon’un kupası da beklide verilecekti. Trabzon’u kaybetmeyi kimse göze alamaz. Ama bunu gösteremedik. Gitme sandığa. Beni en çok ne yaraladı, biliyor musunuz. Zeytinburnu Kazlıçeşme’de Trabzonspor’un başkanı seçim otobüsünün üstüne çıkamaz. Dünyada bunun örneği yoktur. Evet kampanyasında el sallamayacaksın. Bunlar bizi yaralıyor. Sen Trabzonspor kulüp başkanısın, sen bunlardan üstesin. Teslim olmak olmamalı. Siyaseti kullanırım mantığı tehlikelidir. Çünkü siyaset bencildir. Döner dolaşır o seni kullanır ve çöpe atar. Sen siyasete neden yakanı kaptırıyorsun. Devletten yardım istemen senin teslim olmanı gerektirmez. Otobüsün üstüne çıkmanı gerektirmez. Hangi parti olursa olsun Trabzonspor partiler üstüdür.
            ..
            En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 01.05.2018, 16:51.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu adama vatan haini diyorlar. Hiç kimsenin söyleyemeceği şeyleri söylüyor. Söylediklerinin hepsi doğru şeyler. Bir tane boş laf yok.
              Seçim otobüsü konusunu dışta tutarsak gerisi boş lâf bence. Halamın bıyığı olsaydı diyor.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Doğruyu yapmak istiyorlarsa ilk iş şenol güneşi ve fatih tekkeyi bu takıma kazandıracaklar öyle samet aybaba , tolunay kafkasla olmaz bu iş şuan ki durumun altında ezilirler ve en ufak bir sallantıda bu taraftar onları yer sabır edemezler ..

Yorum

• "Benim fenerbahçeli dinleyenlerim var diyip" hiç bir programında şikeyi ağzına almayan adam konuşmuş
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Şu şike süreci ben adamım diye dolaşan çok kişinin maskesini indirdi.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu şike süreci ben adamım diye dolaşan çok kişinin maskesini indirdi.
                      Suç onlarda değil sende desem kızar mısın?
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• 6 futbolcunun alacakları nedeniyle kulübe ihtar çektiği Trabzonspor'da yeni başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi, futbolculara 10 milyon TL'lik ödemeyi gerçekleştirdi
                        7

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Suç onlarda değil sende desem kızar mısın?
                          Kızmam Tekfur abi kızmam da suçum neymiş onu bileydim hiç değilse

Abi, bir de şu yaşını eklesen diyorum sanki daha mı iyi olur Çoğu kişi seni yaşıtı felan zannedip yazıyor.
                          Murat

Yorum

Kızmam Tekfur abi kızmam da suçum neymiş onu bileydim hiç değilse

Abi, bir de şu yaşını eklesen diyorum sanki daha mı iyi olur Çoğu kişi seni yaşıtı felan zannedip yazıyor.
                            Yâni demek istiyorum ki maskelileri tanımayı iş işten geçmeden öğrenmeliyiz. Sıraya girmiş daha bir sürü maskeli var. İş işten geçince tanımanın faydası olmuyor.

Rahat rahat yazsın gençler, şikâyetim yok aksine özellikle tercih ediyorum. Azıcık sivri bir dil kullandığımın da farkındayım onu da özellikle tercih ediyorum. Sen de yaşıtız gibi yaz, tercih ederim.
                            7

Yorum

• Özkan Sümer: “Artık menajerlerin teklif ettiği isimleri almayacağız. Menejerler boşuna kendilerini yormasın.
                              Murat

Yorum

Özkan Sümer: “Artık menajerlerin teklif ettiği isimleri almayacağız. Menejerler boşuna kendilerini yormasın.
                                Su olay bile bizi dogru yola sokar. Bu soyguna dur demeliyiz. Özellikle de TD ve oyuncularin menajerlerine de böyle kolayca teslim olmamaliyiz.
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X