Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftardan para dilenecek seviyeye geldik demek. Eriyoruz her geçen gün
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bence yapılacak en güzel işti bu bağış olayı.Böylece bize gelecek adam bizi para dağıtan klüp olarak görmekten çıkar.Bence herkes yaptığı bağışın dekontunu atsın bakalım büyük Trabzonsporlular kimler görelim.Bağışın büyüklüğüne göre değilde yüreğin büyüklüğüne göre değerlendirme yapalım.Benim gözümde 100 lira verebilecek adamda aynıdır 10000 lira verebilecek olanda.

Yorum

• [MENTION=51597]Timur Bey[/MENTION] [MENTION=5977]M.berk[/MENTION]e Gayretli
        arkadaşlar aşırı duyarlı davranma ve hassas olma meselesi bu

bu bir TS başkanı veyahut bir muhtar azasına dahi daha yeni görev başına gelmişken böyle hitap etmek hoş olmaz ve yakışı kalmaz
        hani başka bir taraftar da senin başkanına aynı ifadeyi kullansa senin de hoşuna gitmez di eminim

uygulamada sadece ilgili yerleri ... yapıp yorumu bırakmada olabilirdi
        bu kişilerin iş yapma yöntemleri ile alakalı

bir art niyet olduğunu zerre düşünmüyorum bile

ilgili yorumun hoş olmayan ifadelerini karartarak yayınlıyorum

bilgilerinize
        BMN KOCAELİ

Yorum

• [MENTION=51597]Timur Bey[/MENTION] yazdı

Tam Kemal Sunal'ın Kapıcılar Kralı filmi gibiyiz. Önceden zengin, gösterişli, makamlı ve güya cesur başkan vardı. Şimdi ise parasız birini görüyoruz. Derin Trabzon'un ekmeğine açık açık yağ sürdüğü görülen başkan olmaya aday kendisi. Takım berbat halde hoca ... kovamıyorsun, paran yoksa onu sat bunu sat, kimseye para veremem de takımdan PTT Ligi takımı yarat. Yahu başkan o zaman oğlun, yeğenin mi oynacak bu takımda? Büyük takıma gelip büyük olmayan işlerin peşinde koşmak da tam bizim takıma layık. İstanbul takımlarından birinde böyle bir başkan olsa adamı yakarlar yakar. Resmen adam ben size bakamam, peynir ekmek yeyip ölümü bekleyeceğiz diyor. Madem öyle ne diye başkan oldun ne diye? Bize parayı yönetecek, zengin ama harcama yapmasını bilen başkan lazım. Artık züğürt bir yönetimle ancak diplerde görürüz kendimizi.
          BMN KOCAELİ

Yorum

• Başkanların her seferinde batırıp hiçbir şey olmamış gibi ellerini kollarını sallayarak gitmeleri kanıma dokunuyor
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bir tosuncuk vakası da Trabzonsporun görmemesi için çok güzel bir adım atıldı bence. Hesabı direkt kulübün açması iyi oldu.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Başkan AA Spormasasında
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• canlı yayında

En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 26.04.2018, 14:49.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sivasspor'a evimizde 2-0 yenilmemizin ardından Sivasspor yöneticisinin söyledikleri hoşuma gitmedi. Trabzonspor'un yerine talip olduklarını düşündürten laflar etti. Trabzonspor her zaman güçlü olmak zorundadır. "Hasta adam" imajı üzerinde olduğu sürece böyleleri de sırada bekliyor, uyumayalım
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 26.04.2018, 12:35.

Yorum

• 15 gün sonra SMS kampanyası olacakmış.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Durum içler acısı uçan kuşa borç var. Takımı sömüren sömürene. İmkansız düzlüğe çıkmak sanki maliyetli oyuncular gönderilmeli acilen.

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [MENTION=51597]Timur Bey[/MENTION] [MENTION=5977]M.berk[/MENTION]e Gayretli
                          arkadaşlar aşırı duyarlı davranma ve hassas olma meselesi bu

bu bir TS başkanı veyahut bir muhtar azasına dahi daha yeni görev başına gelmişken böyle hitap etmek hoş olmaz ve yakışı kalmaz
                          hani başka bir taraftar da senin başkanına aynı ifadeyi kullansa senin de hoşuna gitmez di eminim

uygulamada sadece ilgili yerleri ... yapıp yorumu bırakmada olabilirdi
                          bu kişilerin iş yapma yöntemleri ile alakalı

bir art niyet olduğunu zerre düşünmüyorum bile

ilgili yorumun hoş olmayan ifadelerini karartarak yayınlıyorum

bilgilerinize
                          Ben başkana küfür ya da hakaret etmedim ama görünen köy kılavuz istemez. Şu icraatlarından memnun değilim. Bu yüzden de susup olumsuz sonuçları beklemek istemeden görüşümü yazdım.

Yöneticilerinizin ise mesajlara ortak bir müdahale şekli olmasını dilerim. Bu şekilde suistimaller olacağı kanaatindeyim. Ben de çocuk yaşlardan beri forumlarda yöneticilik yaptım. Kendi sitemi açtım ama hiçbir üyeyle bu denli tartışma ya da laf sokma meyilli bir yöneticilik yapmadım. Adı geçen yöneticiniz çözüm değil ziyadesiyle söz geçirme odaklıdır ve forum içerisinde birçok üye tarafından da tavrının hoş bulunmadığı kendini belli ediyor. Pekala siz kendisini bu konuda uyaracak mısınız? Burada yöneticilerin de gerektiğinde ceza görme ihtimali yok mudur? Asıl bunlara cevap vermenizi dilerim. Başkanı desteklemek ya da muhalif olmak farklı açılardan takımın iyi olmasini temenni etmektir. Buna bu kadar takılmamanızı dilerim. Herkes aynı görüş etrafında olursa konuya farklı bir çözüm nasıl getiririz? (Takım için diyorum.)

Yorum

• Halının ucu kaldırıldı ve ne kadar pislik varsa halının altından yavaş yavaş ortaya döklülüyor.

Akıl alacak işler değil bunlar. Borç batağındasınız kimsenin parasını ödememişsin ama sanki hiç bir şey yok gibi 5, 5 herkese dağıtmış Usta. Bu nasıl iştir benim aklım fikrim almadı. İhanet dicem yakıştıramıyorum. Bunun hesabını İHO ve Usta vermeyecek mi şimdi yani?
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Allah seni bildigi gibi yapsin mitomani ne poh yemeye bonservislerini 1 kurus bile odenedigin adamlari aldin geldin ayip be stad acilis organizasyon parasini bile odememissin yaziklar olsun sana su adamin pesinden birde uzun uzun mali tablolar cikaran kot kafalilar vardi.koca bir yalan balon cikti adam iho gibi once pisledi sonra sivadi kacti gitti..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sms kampanyası çok iyi olacak. 5 senedir teli sadece watsap için kullandığım için beş ayda bir yüklediğim tl'ler epeyce birikmişti. Hepsi Trabzonspor'umuza feda olsun. Şu telsiz kullanım ücretlerini kesmeseler bir o kadar daha olcaktı
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X