Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kücülmek baska bisey, ustanin dedigi 3-4 milyon maasla oynayan oyuncularin oldugu bir kadro yapisinin sürdürülememesi baska

nedir bu hep uclarda olmak, ya büyüyecem, ya kücülecem sacmaligi

yani bunun arasi yokmu saniyorsunuz

kücülmek iflas bayragini acmanin baska yoludur

bosuna agaoglu hep yarista olacagiz demiyor...
    aynen öyle yüksek maaşlı ihtiyarlar alınmadığı zaman millet küçülüyoruz ya moduna giriyor aslında yaptığın hatadan dönüyorsun ama öyle işlemiş herkesin kanına özellikle iho ile birlikte kapspor'lular.

maliteyi uygun kaliteli oyuncular pekala bulunabilir birazda şans lazım olacak tabi ama ne yaptığını bilen adamlar şart.
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu parasını ödeyemedikten sonra futbolcu transfer etmenin anlamı ne, Başkan arkandayım ben başka çıkış yolu yok bu işin.
      hem parasını ödemiyorsun hemde bonservisini ödemiyorsun. Fİfa da dosyaların boy boy olmuş. ödediklerinde kredi ile yani borçlanarak ödüyorsun. sonra takım niye bu halde diyoruz. çok maaşlı futbolcular gidecek takımdan başka yolu yok bunun. bu paraları hele de EURO üstünden bu paraları TS nin karşılaması imkansız. zaten şampiyon olacağın yok. eskiden en kötü 4. olurduk. şimdi başakşehirde çıktı karşımıza. 5. oluruz en iyi ihtimalle
      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hem parasını ödemiyorsun hemde bonservisini ödemiyorsun. Fİfa da dosyaların boy boy olmuş. ödediklerinde kredi ile yani borçlanarak ödüyorsun. sonra takım niye bu halde diyoruz. çok maaşlı futbolcular gidecek takımdan başka yolu yok bunun. bu paraları hele de EURO üstünden bu paraları TS nin karşılaması imkansız. zaten şampiyon olacağın yok. eskiden en kötü 4. olurduk. şimdi başakşehirde çıktı karşımıza. 5. oluruz en iyi ihtimalle
        Gerçekçi olma zamanı artık tozpembeciler transfer transfer diye inleyicilere tepki koymamız lazım bıktım. Taraftara şampiyonluk sözü verenlere ihtiyacımız yok bizim. Adam 5.lik de yukarılardır dedi diye burda garip garip yorumlar okudum ya kardeşim yalandan dolandan bıkmadınız mı artık yani.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar lafı boşuna değilmiş.

Bu takım son 10 senede 20 senede kaç kere 4.lükten yukarı çıktı zaten? Kaç kere şampiyonluğa oynadı? Ağaoğlu olanı söyledi, zaten sana şampiyonluk da vaadedilse olduğun yer belli her sene, millet istiyor ki bize şampiyon olacağız desin ama 4. olsun 5. olsun sonra da postalayalım bu mudur ya? Bu kadarına da pes be.

Millet istiyor ki kız arkadaşım bana sürekli seni seviyorum desin sen kralsın sen harikasın desin ama sonunda hepsi yalan çıksın beni aldatsın ve ayrılalım. Böyle bir mantık var mı kardeşim!
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 15.04.2018, 14:40.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Abdullah Avcı gelecek güneş doğacak, inekler kırlarda hoptek oynayacak. Yabancıyla kaybedecek zaman yok, bu kulüp 2. Vahid vakası kaldıramaz. Le Guen geldi Bursa küme düşüyor, eğer Bursa'ya gelmemiş olsa adı bizle anılsa süper taktisyen, büyük hoca yorumları yapılırdı. Şimdi gündeme gelse Fransız Hami muamelesi görür kimse istemez.

Ağaoğlu madem proje takımı olacağız sabredeceksiniz diyor o zaman gidip Abdullah Avcı'yı getirecek. Başakşehir şampiyon olduktan sonra zirvede bırakmak ister, ben olsam bırakırım yani daha ne yapacak orada ? Fiko Şenol'u Bursa'dayken aldı getirdi 3 senedir ekmeğini yiyor Şenol hoca olmasa şu an batmışlardı. Ağaoğlu'ndan aynı hamleyi bekliyorum, Avcı'yı getirip 5 yıllık sözleşme imzalatsın yoksa alt yapıymış projeymiş geleceğe yatırımmış kimseyi inandıramaz. İcraat lazım. Ortada daha scout ekibi bile yok, eki puanlar bakalım artıya dönüşecek mi göreceğiz...
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nun, 28.12.2009 tarihli Radyospor yayınından...
            Konuşmaları çok ışık veriyor. Umarım klasik yönetici basiretsizliğine uğramaz.
            En son B61 tarafından düzenlendi; 15.04.2018, 21:30.
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdullah Avcı gelecek güneş doğacak, inekler kırlarda hoptek oynayacak. Yabancıyla kaybedecek zaman yok, bu kulüp 2. Vahid vakası kaldıramaz. Le Guen geldi Bursa küme düşüyor, eğer Bursa'ya gelmemiş olsa adı bizle anılsa süper taktisyen, büyük hoca yorumları yapılırdı. Şimdi gündeme gelse Fransız Hami muamelesi görür kimse istemez.

Ağaoğlu madem proje takımı olacağız sabredeceksiniz diyor o zaman gidip Abdullah Avcı'yı getirecek. Başakşehir şampiyon olduktan sonra zirvede bırakmak ister, ben olsam bırakırım yani daha ne yapacak orada ? Fiko Şenol'u Bursa'dayken aldı getirdi 3 senedir ekmeğini yiyor Şenol hoca olmasa şu an batmışlardı. Ağaoğlu'ndan aynı hamleyi bekliyorum, Avcı'yı getirip 5 yıllık sözleşme imzalatsın yoksa alt yapıymış projeymiş geleceğe yatırımmış kimseyi inandıramaz. İcraat lazım. Ortada daha scout ekibi bile yok, eki puanlar bakalım artıya dönüşecek mi göreceğiz...
              kardeşim hugo bros trabzon spordan kovulduktan sonra abdullah avcı ya sadri şener zamanında teklif yapıldı ve o dönem abdulah avcı milli takımdan ayrılmış ve boştaydı hemen sonra abdullah avcının verdiği cevap trabzondaki baskıyı kaldıramam olmuştu bence abdullah avcı trabzonspora gelmez ve nitekim kendisi koyu bir galatasaraylı olmasına rağmen birçok kez teklif almasına rağmen oraya da gitmedi ben başakşehiri bırakacağını sanmıyorum

Yorum

• yaşlı ve maliyetli oyuncuları kenara koyacak olursak abdüş yusuf okay ve niceleri bu adamlar satılırsa ileriki yıllarda ne altyapıdan adam çıkar nede üst sıraları zorlarız ancak tarihimizin en kötü derecesini yineleriz. satarak borç ödenmez. sportif başarıyı yakalamakla ödenir. satarak herkes borç öder bu oyuncuları satmak hainliktir işgüzarlıktır iş bilmezliktir kolaycılıktır. sen bu kulübün geleceğini satamazsın !!!

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abdullah Avcı gelecek güneş doğacak, inekler kırlarda hoptek oynayacak. Yabancıyla kaybedecek zaman yok, bu kulüp 2. Vahid vakası kaldıramaz. Le Guen geldi Bursa küme düşüyor, eğer Bursa'ya gelmemiş olsa adı bizle anılsa süper taktisyen, büyük hoca yorumları yapılırdı. Şimdi gündeme gelse Fransız Hami muamelesi görür kimse istemez.

başakşehirin saha dışı desteklendiği malum.haliyle avcıyı fazla abartmamak lazım ülke içi başarılarda.daha avrupa ligi gruplarından çıkamadı aga
                  yaş ortalaması 30 olan takım.projeden çok başka işler dönüyor orada.örnek alınacak bir yapılanma değil.
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yaşlı ve maliyetli oyuncuları kenara koyacak olursak abdüş yusuf okay ve niceleri bu adamlar satılırsa ileriki yıllarda ne altyapıdan adam çıkar nede üst sıraları zorlarız ancak tarihimizin en kötü derecesini yineleriz. satarak borç ödenmez. sportif başarıyı yakalamakla ödenir. satarak herkes borç öder bu oyuncuları satmak hainliktir işgüzarlıktır iş bilmezliktir kolaycılıktır. sen bu kulübün geleceğini satamazsın !!!
                    zaten ahmet ağaoğluda gençleri satmayacağız dedi.
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmet Ağaoğlu'nun, 28.12.2009 tarihli Radyospor yayınından...
                      http://ahmetaliagaoglu.com/mp3/2009_12_28.mp3
                      2009 yayını reis gökhan diyo gökhan ünaldan bahsediyo fatih diyo

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahmet Ağaoğlu'nun, 28.12.2009 tarihli Radyospor yayınından...
                        http://ahmetaliagaoglu.com/mp3/2009_12_28.mp3
                        2009 yılındaki röportaj.
                        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zaten ahmet ağaoğluda gençleri satmayacağız dedi.
                          satarak borç ödeyerek küçülmek küme düşmekle eşdeğer. küçülecekse kaliteli oyuncularla maaşı düşürerek küçülsün

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaşlı ve maliyetli oyuncuları kenara koyacak olursak abdüş yusuf okay ve niceleri bu adamlar satılırsa ileriki yıllarda ne altyapıdan adam çıkar nede üst sıraları zorlarız ancak tarihimizin en kötü derecesini yineleriz. satarak borç ödenmez. sportif başarıyı yakalamakla ödenir. satarak herkes borç öder bu oyuncuları satmak hainliktir işgüzarlıktır iş bilmezliktir kolaycılıktır. sen bu kulübün geleceğini satamazsın !!!
                            bunlar ucuz laflar

bu kulübün gelecegi olmasi icin mecbur satacan, bunun bir kacari yok, kendinizi kandirmayin

tabiiki ideal satis zamani önemli, bu cocuklar 1 sezon sampiyonlar ligi oynadiktan sonra satmak gelecegimizi bambaska isiga ceker

abdülkadir, yusuf, cafer, ahmet hakan ve arda fire vermeden as takimda parlamaliki bu kulübün bir gelecegi olsun, öyle parlamalilarki toplamda 150 milyon getirmeliler...
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Başakşehirin arkadan desteklendiği malum elbette ama sahada oynanan futbolun sistemin bununla alakası yok. Avcı Trabzonspora gelmez. Başakşehirde kafası rahat baskı yok istenen oyuncu alınıyor Trabzonspora gelip neyi kanıtlasın? Şenol da gelmez. Şenolu her şeyden önce Beşiktaş göndermez. Yapacağımız en iyi şey yabancı kariyerli bir hoca bulup hoca olmaya en müsait eski oyuncularımızı kendisinin emrine vermek. Hatta mümkünse bu arkadaşları sık sık yurt dışına göndermek seminerlere katmak. Bu arkadaşlar tam anlamıyla yetiştiğinde gelecekte şu anki oyuncularımıza da takım emanet edebiliriz
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başakşehirin arkadan desteklendiği malum elbette ama sahada oynanan futbolun sistemin bununla alakası yok. Avcı Trabzonspora gelmez. Başakşehirde kafası rahat baskı yok istenen oyuncu alınıyor Trabzonspora gelip neyi kanıtlasın? Şenol da gelmez. Şenolu her şeyden önce Beşiktaş göndermez. Yapacağımız en iyi şey yabancı kariyerli bir hoca bulup hoca olmaya en müsait eski oyuncularımızı kendisinin emrine vermek. Hatta mümkünse bu arkadaşları sık sık yurt dışına göndermek seminerlere katmak. Bu arkadaşlar tam anlamıyla yetiştiğinde gelecekte şu anki oyuncularımıza da takım emanet edebiliriz
                                avci zaten baski olan yerde basarili olamaz
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X