İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe ponçik bir baskan ne kanatlı peri peşindeyim.Alt yapı da alt yapı diyorsun. Yahu eyvallah Trabzonspor'da bu bölgede bu potansiyel bu genler var kimse inkar etmiyor. Çıkar aynı dönem elbette ama şu futbol seviyesi ve ikliminde şanslıysan 3 tane max 4 tane çıkar aynı dönemde kardeşim yıl 2002 değil işte. Yapacağın şey kulübü yerel kafalardan soyutlayıp sağlam bir organizasyon kurarak kulübü bir sonraki adıma taşımak. Bunun için her şeyi temlikli bir kulüpte nakit lazım. Yani tüm program küçülmeyi anlatıp sonra yarışacağım ben demek afedersin de bomboş muhabbet... Borcum var da borcum var yahu herkesin borcu süper ligde niye kendini küçültüp duruyorsun. 1,5 milyona 4 topçu aldık diyor aldın da yıl 2001-2002. Bugün sen Abdülkadir seviyesinde topçuya 30 milyon diyorsun minimum. O seviyede olmasın en az bir iki tık aşağısı olsun minimum istiyeceği fiyat 10 milyon euro. Matus Bero'nun 2.5 olduğu yerde sen şaka mı yapıyorsunuz arkadaş? Alexander Isak sırf potansiyeli ile 10 milyon ediyor sen bu futbol piyasasında rakibinle nasıl yarışacaksın? Bir karar vermek gibi lüksümüz olmuyor yarışacaksan gider büyür kazanç büyür başarı artarsa gelir gideri yamamaya başlar. Küçülürsen gelir küçülür gider de küçülür yorgan yine kısa gelir. O yüzden bu kulübe para yatıracaksın risk alacaksın başarı gelirse de borcu yamayacaksın bu mümkün değilse de satacaksın. Varlıkları sportif başarıya endeksli kulüplerde sen hedefini başarilandan aşağıya çekiyorsan senin zaten var olma amacın bitip gitmiştir.
Yani inşallah Özkan Sümer Şenol Güneş gibi futbol anlamında özel insanlar gelir de şu karanlık tabloda dahi sineğin yağını çıkarıp Ağaoğlu'nun istediklerini hasbel kader gerçekleştirir. Hasbel kader diyorum çünkü sen kuyumcuya altın vermezsen kuyumcu sana demirden altın yüzük yapamaz.
Sen de hepimiz gibi Usta yönetiminden agzin yandi buna eminim ama ortada aciklanmayan ve bu kulübü feraha erdirebilecek belkide iki proje var. Bir bekleyelim ve görelim neler oluyor. Artik kulübü cekilebilecek kredilerle (ki bu mümkün mü orasi da ayri bir muamma) daha büyük yük altina almak yerine futbolcu maaslarini belirli bir limite cekip yeni gelecek oyuncu+menajere para sacmazsak zaten kaliteli oyuncular bulunur. Kaldi ki Türkiye Ligi'ni de es geciyoruz. Nice takimlarin alt yapisinda ne cevherler var. Onlari bulup getirecek bir scout kadrosu kurmak olmali baska bir hedef.
Besiktas Feda dedi ve "kücüldüler". Ne kaybettiler? Ne kazandilar son 5 senede?
Hani Genclerbirligi, Kayserispor veya baska lige renk katan takimlarin her sezon parlayan oyuncularini görünce "la biz niye bulamiyoruz?" diyoruz ya. Iste o misal. Yerli veya yabanci artik fazla maaliyeti olmamali Trabzonspor'un oyunculari bu kulübe.En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 17:27.
Yorum
-
İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunların halihazır da olmamasının güvenle ilgisi olabilir mi?? mesela ben dün üye olma koşullarını araştırdım 2 yıldan önce oy kullanamıyorum,üyelik ücreti 3-4 taksitte alınabilir mesela, bu ve buna benzer yönetim tarafından kolayca çözülebilecek sorunlar ortadan kalktığında ve en önemlisi taraftar bu işte kendisininde olduğuna inanırsa konuştuklarımızın fazlasını bile yapabilecek arkadaşlarımız var aramızda buna bütün kalbimle inanıyorum
bence siz kucaginiza hazir konulmasini bekliyorsunuz
bir elestirmeden diger kulüpleri arastirin
üyelik demek kulübün sahipligine ortaklik demektir, birakinda bu tür önemli bir konuda 1-2 baraj olsun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupanin büyük kulüpleri arasinda en basit ve ucuza olan üyelik islemlerinde biri biziz
bence siz kucaginiza hazir konulmasini bekliyorsunuz
bir elestirmeden diger kulüpleri arastirin
üyelik demek kulübün sahipligine ortaklik demektir, birakinda bu tür önemli bir konuda 1-2 baraj olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim bak bunları söylerken o bahsettiğiniz Avrupa’daki insanların gelir düzeyleriyle bizimkini de kıyaslasaydınız keşke,sonuçta sizde biliyorsunuz güven sağlayan ve sinerji yaratabilen bir yönetime ,bahsedilen rakamların çok çok üzerinde bile yardım edebilecek insanımız var ama istenen her kesimden insanın sahiplenebilmesi ve katkı sunabilmesi diye düşünüyorum,saygılar [emoji1588]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yine ayni resim
halkin takimiyiz derken en büyük kolayliklar sunuldu, bunuda yetersiz buluyorsaniz bence olmayin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman ist takimlari ile kiyasla
yine ayni resim
halkin takimiyiz derken en büyük kolayliklar sunuldu, bunuda yetersiz buluyorsaniz bence olmayin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
Döviz kuru bu kadar yükselmişken bunu fırsat olarak görüp sözleşmeler güncellenebilir.
Burak Yılmaz'ın 3,5 M
Olcay Şahan 1.8 M avro alırken Mustafa Akbaş'ın aldığı 500 bin avro(yapılan anlaşma TL olduğu için sabit ve önümüzdeki yıl için geçerli,devam etmek istemezsen gönder) göze batıyorsa sorun kafalarda.Bu bahsedilen parayı Türkiye'de çok kulüp Akbaş'a gözü kapalı verir,bugün Yumlu Akhisar'da kaç liraya oynuyor acaba?
Yine döviz kuru bu kadar artmışken özellik gurbetçi taraftarlarımıza yönelik projeler önemli.En son sasone tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 18:05.- Memento mori
Yorum
-
Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu!
Kulübümüz için inşallah geniş katılımlı projeler üretilir de herkes gücü yettiğince bir ucundan tutar,bu takım hepimizin sonuçtaEn son Ertan OKUMUŞ tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 18:06.Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/UstaMuharrem/sta...612011520?s=19
Kimdir bilmiyorum ama birileri acayip yalan konuşuyor
Bu kısır tartismalardan sıkıldık artık
Biri çıksın sadece doğruyu konuşsun menfaatine olmasa da
Çok mu zor bu
Ağaoğlu çıksın o protokol teklifini basına versin,kim haklı haksız ortaya çıkar.
Bu bir teklif,beğenmezsen uygulamazsın.
Bu kadar açık ve net bir konuda bile sorun çıkarıyoruz.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih kardesim söylediklerin de haklilik payi olsa dahi senin veya benim isteklerime göre degil realiteye göre yön verilecektir bu takima. O da su ki; artik daha cok kendi icimizden oyuncu cikarmaya bakacagiz. Böyle denildiginde benimde aklima Yumlu, Akbas vs. türleri geliyor ama onlari degil de Abdülkadir veya Yusuf kalitesinde ki oyunculari oynatacak hocaya da ihtiyacimiz var.
Sen de hepimiz gibi Usta yönetiminden agzin yandi buna eminim ama ortada aciklanmayan ve bu kulübü feraha erdirebilecek belkide iki proje var. Bir bekleyelim ve görelim neler oluyor. Artik kulübü cekilebilecek kredilerle (ki bu mümkün mü orasi da ayri bir muamma) daha büyük yük altina almak yerine futbolcu maaslarini belirli bir limite cekip yeni gelecek oyuncu+menajere para sacmazsak zaten kaliteli oyuncular bulunur. Kaldi ki Türkiye Ligi'ni de es geciyoruz. Nice takimlarin alt yapisinda ne cevherler var. Onlari bulup getirecek bir scout kadrosu kurmak olmali baska bir hedef.
Besiktas Feda dedi ve "kücüldüler". Ne kaybettiler? Ne kazandilar son 5 senede?
Hani Genclerbirligi, Kayserispor veya baska lige renk katan takimlarin her sezon parlayan oyuncularini görünce "la biz niye bulamiyoruz?" diyoruz ya. Iste o misal. Yerli veya yabanci artik fazla maaliyeti olmamali Trabzonspor'un oyunculari bu kulübe."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
başkana ilk kez katılmadığım durum oldu.o da yerli oyuncularla lira üzerinden anlaşma yapmak.bu çifte standart demek yabancı oyuncular yerli oyuncular arasında.
ya yerli yabancı ayırt etmeksizin lira üzerinden sözleşmeler yapılır yada euro üzerinden.
takımın omurgasının yerli olacağını planlarken yerliye maddi dezavantaj yaratmak doğru değil.
bildiğim kadarıyla naklen yayın gelirinin bir kısmı dolar üzerinden ödeniyor.oyuncu maaş ödeme planı yaparken o geliri dikkate almakta fayda var.
zaten kulüplerin en büyük gelir kaynağı naken yayın gelirleri.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDöviz kuru bu kadar yükselmişken bunu fırsat olarak görüp sözleşmeler güncellenebilir.
Burak Yılmaz'ın 3,5 M
Olcay Şahan 1.8 M avro alırken Mustafa Akbaş'ın aldığı 500 bin avro(yapılan anlaşma TL olduğu için sabit ve önümüzdeki yıl için geçerli,devam etmek istemezsen gönder) göze batıyorsa sorun kafalarda.Bu bahsedilen parayı Türkiye'de çok kulüp Akbaş'a gözü kapalı verir,bugün Yumlu Akhisar'da kaç liraya oynuyor acaba?
Yine döviz kuru bu kadar artmışken özellik gurbetçi taraftarlarımıza yönelik projeler önemli.
burak yılmaz süper ligde o kadar gol atmasına rağmen avrupaya transfer olmadı.neden?yetenekleri topla ilişkisi vasat.
bu arada türkiyedeki maaş piyasasının yüksek görünmesi bence manager yönetici arasındaki diyalogda saklı.yani acaba olcaya 1.8 milyon avro maaşın ne kadarı hesabına yatırılıyor.yada 1.8 milyon hesaba yatırılan para sonra ne oluyor.kimse oyunculara bu kadar para vermez hele bu devirde.öyle tahmin ediyorum ki oyunculara verilen reel maaş ın en az o kadarıda manager yönetici arasında dönüyor.
arşive bakın.atıf şeşu fransa ikinci liginde sanırım aylık 3 bin avroya oynuyormuş.bunlar reel rakamlar yani abidik gubidik işlerin olmadığı piyasa
Fransa'da 3 bin euro maaş alıyordum. Bulgaristan'da ikiye katlandı. Benim için para hep 2. planda oldu. Hak etmediğim bir parayı asla istememişimdir. Oynamak ve sahada yeteneklerimi göstermek önemli
sivassporlada 220 bin avroya anlaşmış.
Sporx.com Sivasspor'un Bulgaristan'ın Chermomarets takımından renklerine bağladığı Beşiktaş maçının kahramanı Fas asıllı futbolcu Chatechouhe'yi mercek altına aldı.
bugün 100 bin 200 bin avro yıllık maaş az bir rakkam değil pro oyuncu için.
buda nice takımının aylık brüt maaşı.bunu yarıya indir net olarak hesapla.seri plea gibi oyuncular var.
onlarda yüksek maaş ödeme dönemş yetenek zeka ve kendini zamanla ispatlama olayına geçince oluyor.
özetle türkiyedeki genel maaş tablosu aslında oyuncu+ manager+ yönetici üçlüsünün toplamına ve bunun duyurulması şeklinde ortaya çıkar
belkide ilk kez ahmet ağaoğlu ile birlikte reel oyuncu maaşlarını görebileceğiz.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübümüz için inşallah geniş katılımlı projeler üretilir de herkes gücü yettiğince bir ucundan tutar,bu takım hepimizin sonuçta“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Çorumlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence kesinlikle özel bir Crowdfunding sayfasi acilmali... Bu Kulüp bizlerin... Öyle SMS ile olacak is degil... Proje dünyadaki tüm Taraftarlara açik olmali... Banka Havalesi, Kredi Karti ve özellikle PayPal yollariyla tüm Taraftarlar dahil edilmeli... Taraftari gaza getiren, Takimina sahip cikmaya zorlayan bir Proje olmali... Ünlü Isimlerle bir Reklam bile hazirlanabilir... Yusuf Güney, Öykü Gürman, Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, Yattara vs. gibi... Bu Crowdfundig Projesi şeffaf yürümeli... Proje kapsaminda toplanan Para ve bağış yapan Insanlarin Ismi ve Maddi Katkisida bir Liste halinde gösterilebilir... En azindan herkes toplanan parayi görebilir... Takimimiz katki yapan her taraftara ufak bir hediye gönderebilir Crowdfunding Projelerinde oldugu gibi... Fazla Katki saglayan Isimlerede Forma vs. verilebilir mesela...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum