Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sen başkan olarak cebinden yüklü miktarda parayı kasaya koymuşsan kulübe zarar vermişsin demektir. Cepten para veren başkan veya yönetici istemiyorum, bize mi sordular da kulübe para yatırdılar şimdi de geri istiyorlar ?

Ekonomik durum ortada. Millet bedava ya da kiralık oyuncuların peşinde koşar bunlar geldiklerinden beri M.Demir, Kucka, Novak vs.. bir sürü transfer yaptılar büyük çoğunluğu da yüksek bonservisli oyuncular. Sen hesap kitap bilen adamsan bu borcun 1 milyara doğru gittiğini, çok büyük zarar edeceğimizi öngörüp bize bu kötülüğü yapmayacaktın.

Sponsorluğa ve yaşattıklarına saysın. O parayı madem verdin geri istemeyeceksin. Cepten borç verecek kadar kötü gördüğün ortamda yaptığın bütün transferler bonservisli. Çoğunda aynı menajerler. Şansını fazla zorlama Usta.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen öyle. Doğrudur.

Dün arkadaşlarla küçük bir hesap yaptık.

1967 ' ye bağış adı altında 61 TL lik bir yardım kampanyası başlatılsa ve bu kampanyaya 3 sene boyunca herkes ayda 1 kez mesajla karşılık verse 2196 TL yapar. Bu parayı 100bin kişinin ödedeiğini düşünürsek 220milyon TL ' lik bir rakam olur. Zengin iş adamları da 200 milyon TL lik bir bağış yapabilecek bir kampanyaya dahil olsa borç yarı yarıya düşer ve gerisi artık ağaoğluna ve yöneticilerin sistemine kalır. Kampanya başlatmaktan başka şansımız yok maalesef. Zamanında dortmund taraftarının yaptığını bizim yapmamız lazım.
      Bende ısrarla bu veya benzeri yöntemlerle taraftarın çözüme bir şekilde dahil edilmesi düşüncesindeyim
      Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• 34 yılı bu kadar sık dillendirmesi rezalet. Daha önce şike hakkında ne demiş, ne düşünmüş umrumda değil ama yapılan algıya ortak oluyor. Şike davası Türkiye'de kapanmış olabilir ama asıl hedef Fifa'da kökünden bitirmek. Bunun tek yolu da Trabzonspor'a geri adım attırmak ki Trabzonspor kanadında yönetim cepte -İho Usta Ağaoğlu Ahmet Mehmet fark etmeksizin-. Ne kaldı geriye? Trabzonspor taraftarı. Sen de 34 yıla alışıp "önceki çalınan şampiyonluklarımıza bir yenisi eklendi" diye kabullenir ve "oradan bişi çıkarsa ne ala" kıvamına gelirsen bu iş biter. Ondan sonra sıradaki çalınacak şampiyonluğunu beklersin.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen başkan olarak cebinden yüklü miktarda parayı kasaya koymuşsan kulübe zarar vermişsin demektir. Cepten para veren başkan veya yönetici istemiyorum, bize mi sordular da kulübe para yatırdılar şimdi de geri istiyorlar ?

Ekonomik durum ortada. Millet bedava ya da kiralık oyuncuların peşinde koşar bunlar geldiklerinden beri M.Demir, Kucka, Novak vs.. bir sürü transfer yaptılar büyük çoğunluğu da yüksek bonservisli oyuncular. Sen hesap kitap bilen adamsan bu borcun 1 milyara doğru gittiğini, çok büyük zarar edeceğimizi öngörüp bize bu kötülüğü yapmayacaktın.

Sponsorluğa ve yaşattıklarına saysın. O parayı madem verdin geri istemeyeceksin. Cepten borç verecek kadar kötü gördüğün ortamda yaptığın bütün transferler bonservisli. Çoğunda aynı menajerler. Şansını fazla zorlama Usta.
          Taraftar transfer transfer diye çıldırırken sordu mu kasada para var mı diye.

Göz transferden başka şey görmezken şimdi kalkıp borca lâf etmek abes.

Mesela örneklerini görüyoruz, adam bir suç işliyor sonra yakalanınca kıvırmanın bin türlü yolunu arıyor.

Biz olan biteni hak ettik, şimdi cezâsını çekeceğiz. Bunu kabûllenecek kadar mert olmak gerek.
          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 11:23.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende ısrarla bu veya benzeri yöntemlerle taraftarın çözüme bir şekilde dahil edilmesi düşüncesindeyim
            Aynen öyle abi. Yoksa çocuğumuza / torunumuza bırakacağımız bir Trabzonspor kalmayacak. Taraftarın bir şekilde olaya dahil edilmesi gerekiyor.

Yorum

• Biraz sakin olmaliyiz artik..Yillarca isim yapmis yildiz oyucularla kadrolar kuruldu..hakkimizi aramaya dahi cesaret edilemedigi icin taraftarin gözünü boyayip mutlu olmasi saglanmaya calisildi..ekonomik olarakta belli siyasilerin destegine muhtac haline getirildi klüp..yani Fifa sampiyonlugunuzu veriyoruz dese korkudan red edecek duruma getirildik..baskan sike konusunda strateji degistirdigimizi bazi kesimlerin gözüne sokmak zorunda degil..sürekli 34 senedir sampiyon olamiyoruz demesini bir cogumuz hakli olarak yadirgadik..Bu olayinin yarattigi travmadan kurtulmamiz gerekir haliyle ama bunu taraftari farkli bir sekilde motive ederekte basarabilir..2011 sampiyonu biziz..zamani gelince hakkimiz olani da alacagiz..yillar gecsede bu degismeyecek..elimizde ki gücü iyi kullanmaliyiz..yildiz denilen oyuncularin transferi borc batagina soktu bizi..verimsiz kadrolar kuruldu..basaksehir in sampiyonluk yarisi icinde oldugu bir lig de 5. olmak icin bu kadar para harcanip bu kadrolarin kurulmasina gerek yok..yönetim akilli isler yaparsa yeniden yükselise gecebiliriz..
              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 11:29.
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu herif burak kucka ve sosanın bonservisini kendi cebinden verdiyse bu kadar borç nerden ortaya cıktı bu işten birşey anlayan var mı?????
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yanlış anlaşılıyor, usta laf cambazı olduğu için kazı evirdi çevirdi milletin kafasını karıştırdı

Usta kulübü 170 m € ile bıraktı ya

Fakat bir sözü vardı ben aldığım kur da bırakacam 157 m € ya aldım falan filan

kalan farkı cebimden verecem 15 m € ort ,

hatırlarsınız basın toplantısında ekranda bunları anlattı 157 m€ alındı, 150 m € bırakılacak gibi saçma sapan

He işte o aradaki fark varya orası için diyor ki kulübün bana borcu var, elimde de aldığım oyuncular var

onları bana vereceğinize oraya sayalım

işte ben cebimden vererek farkı kapattım

...
                  İyi o zaman iho da çıksın desin ki

mbia yı 6 m Euro ya sattın o da benden olsun o zaman

ula ne günlere kaldık arkadaş ağır konuşacam da başkanlığımızı yapmış işte ağzımı bozamıyorum
                  “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                  HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taraftar transfer transfer diye çıldırırken sordu mu kasada para var mı diye.

Göz transferden başka şey görmezken şimdi kalkıp borca lâf etmek abes.

Mesela örneklerini görüyoruz, adam bir suç işliyor sonra yakalanınca kıvırmanın bin türlü yolunu arıyor.

Biz olan biteni hak ettik, şimdi cezâsını çekeceğiz. Bunu kabûllenecek kadar mert olmak gerek.
                    Novak'a sadece bonservis olarak 10 milyon TL verelim ya da Muhammet Demir'e 20 milyon TL verelim diyenler suçludur. Milan'ın serbest bıraktığı ve farklı mevkilerde kullanabileceğimiz Honda gibi 3 mevkide kullanabileceğimiz bedava yıldız dururken aynı takımdan ''nedense artık'' 2. oyuncuyu da dünyanın parasını verip transfer edenler suçludur. Honda'nın bu sezon 32 maçta 10 gol 7 asisti var, onu almak yerine yüklü bonservis yatırıp getirttiğimiz adamın sezon bitecek daha kaleye şutu yok.

İşte bunları tek tek sıralayıp rakamları toplayınca Usta döneminde bu borç nasıl katlandı sorusunun cevabı bulunmuş oluyor. Taraftar istedi yönetim aldı diye topu taraftara mı atmak lazım ? Taraftar istediyse bedava olanını alır getirirsin, niye borç gırtlaktayken gelene gidene 3-4-5 milyon euro bastın aldın getirdin ?
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu herif burak kucka ve sosanın bonservisini kendi cebinden verdiyse bu kadar borç nerden ortaya cıktı bu işten birşey anlayan var mı?????
                      Kendi cebinden vermedi ama sanırım menejerlerine %10 üstünde kalan menejer ücretini kendi verdi.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Değerli forum üyeleri, eski başkanımız ile ilgili olan konuları kendi başlığı altında tartışalım lütfen, ilgili başlık linki:

O bir ihtilal! O bir destan! O bir efsane! Trabzonspor tarihinden kesitlerin, anıların, hatıraların ve arşivlerin paylaşıldığı forum bölümü...

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Novak'a sadece bonservis olarak 10 milyon TL verelim ya da Muhammet Demir'e 20 milyon TL verelim diyenler suçludur. Milan'ın serbest bıraktığı ve farklı mevkilerde kullanabileceğimiz Honda gibi 3 mevkide kullanabileceğimiz bedava yıldız dururken aynı takımdan ''nedense artık'' 2. oyuncuyu da dünyanın parasını verip transfer edenler suçludur. Honda'nın bu sezon 32 maçta 10 gol 7 asisti var, onu almak yerine yüklü bonservis yatırıp getirttiğimiz adamın sezon bitecek daha kaleye şutu yok.
                          İşte bunları tek tek sıralayıp rakamları toplayınca Usta döneminde bu borç nasıl katlandı sorusunun cevabı bulunmuş oluyor. Taraftar istedi yönetim aldı diye topu taraftara mı atmak lazım ? Taraftar istediyse bedava olanını alır getirirsin, niye borç gırtlaktayken gelene gidene 3-4-5 milyon euro bastın aldın getirdin ?
                          Güzel kardeşim bugün borç gırtlağı da aşmış, arş-ı âlâya ulaşmış, taraftar hâlâ transfer olmazsa biz 3 yıl sabredemeyiz diyor. Bu zihniyetin karşılığı biraz daha kredi çekip yeni transferler yapıp parayı menajerlerle bölüşen bir yönetimdir.

Üstelik görülüyor ki bugün Ağaoğlu'nun yapmak zorunda olduğu şey asıl Usta döneminde yapılmalıymış yâni Usta döneminde de kulübün borcu transfer yapmaya uygun değilmiş.
                          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 12:09.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Önce ağacın tohumu ekilir,sulanır ve gübrelenir.

Birinci yıl tohumda herhangi bir değişiklik olmaz. Tohumyeniden sulanıp gübrelenir. Bambu ağacı ikinci yılda da toprağın dışına filiz vermez. Üçüncü ve dördüncü yıllarda her yıl yapılan işlem tekrar edilerek bambu tohumu sulanır ve gübrelenir.Fakat inatçı tohum bu yılda da filiz vermez. Çinliler büyük bir sabırla besinci yılda da bambuya su ve gübre vermeye devam ederler.
                            Ve nihayet besinci yılın sonlarına doğru bambu yeşermeye baslar ve altı hafta gibi kısa bir sürede yaklaşık 27 metre boyuna ulaşır. Akla gelen ilk soru sudur : Çin bambu ağacı 27 metre boyuna alti hafta da mi yoksa beş yılda mı ulaşmıştır?Bu sorunun cevabi tabii ki beş yıldır.
                            Büyük bir sabırla ve ısrarla tohum beş yıl süresince sulanıp
                            gübrelenmeseydi ağacın büyümesinden hatta var olmasından söz edebilirmiydik ? Bir başarinin şartları her zaman çok basittir.
                            Bir süre için çalışın,
                            Bir süre tahammül edin.
                            Her zaman inanın
                            Ve hiçbir zaman geri dönmeyin.
                            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• izlemek isteyenler varsa:

.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen öyle. Doğrudur.

Dün arkadaşlarla küçük bir hesap yaptık.

1967 ' ye bağış adı altında 61 TL lik bir yardım kampanyası başlatılsa ve bu kampanyaya 3 sene boyunca herkes ayda 1 kez mesajla karşılık verse 2196 TL yapar. Bu parayı 100bin kişinin ödedeiğini düşünürsek 220milyon TL ' lik bir rakam olur. Zengin iş adamları da 200 milyon TL lik bir bağış yapabilecek bir kampanyaya dahil olsa borç yarı yarıya düşer ve gerisi artık ağaoğluna ve yöneticilerin sistemine kalır. Kampanya başlatmaktan başka şansımız yok maalesef. Zamanında dortmund taraftarının yaptığını bizim yapmamız lazım.
                                Bu yardım olayını kulüpte yetkili birine iletebilecek var mı?

Bu işi düzeltebilecek tek kişi taraftar. Bitirelim şu borçları.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X