Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanı dün dinledim.
    Çok beğendim. Tavrı, ifadeleri çok hoş. Temsil kabiliyeti olağanüstü.
    İnşallah iyi işler yapacak.
    Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Farkında mısınız, şu maddî darboğazdan çıkışın yollarından biri de 2011’de çalınan paramızı almak ve tazminat dâvâları açmak. Ama bunu dile getiren yok. Alacaklı bir şirket darboğaza girmiş, çıkış yollarını sıralarken borçlusundan alacağını dile getirmiyor. Bu anormalliğe dikkat eden bir ben miyim...
      2011 işi bitti kardeşim. Hayal kurmanın anlamı yok, adam en başından beri kumpas kuruluyor bize diyordu, Fetö olayı da patlak verince kumpasın dayanağını da sağlam zemine oturttu, ordan daha bişi çıkmaz, biz Şike olayı yokmuşçasına ona bel bağlamadan nasıl düzlüğe çıkarızın yollarına bakmalıyız, haaa ordan bişi çıkarsa ne ala zaten.
      En son Ahmet Taşçı tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 09:24.

Yorum

• FIFA nasıl olacak da UEFA, CAS, IFM tasdikli şikeyi yapılmamış sayacak?

Bitti diyorsun da, bu işi Trabzonspor’dan başkası bitiremez.
        Asıl hayal FIFA’nın Trabzonspor’la işbirliği yapmadan işi kapatabileceği düşüncesi.
        Dikkat çektiğim konu bu.
        En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 09:30.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Usta tam zübük valla hele şu 15 milyonluk teklifi tam tatlı su kurnazlığı.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2011 işi bitti kardeşim. Hayal kurmanın anlamı yok, adam en başından beri kumpas kuruluyor bize diyordu, Fetö olayı da patlak verince kumpasın dayanağını da sağlam zemine oturttu, ordan daha bişi çıkmaz, biz Şike olayı yokmuşçasına ona bel bağlamadan nasıl düzlüğe çıkarızın yollarına bakmalıyız, haaa ordan bişi çıkarsa ne ala zaten.
            Yani kendi davasının cahili de olmak bu olsa gerek.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Usta tam zübük valla hele şu 15 milyonluk teklifi tam tatlı su kurnazlığı.
              E adam haklı bir yerde, baktı ki ne yapsa yanına kâr kalıyor bunu da bir deneyeyim belki tutar dedi.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Verdiği röportajdan sonra burada yazılanlara şöyle bir göz gezdirdim. Mali ve sportif durumumuz göz önünde bulundurularak ve ülkenin siyasi-sosyal-kültürel birikimi de düşünülerek bu başkana olumsuz yönde tavır koyan arkadaşlara şöyle bir sorum var:
                Ne bekliyorsunuz?
                Çözümünüz var mı?
                Sizi ne mutlu eder?
                Daha iyisini yapabileceğinize inanıyorsanız neden bu işe siz atılmadınız?
                Teşekkürler...

Vira bismillah diyorum. Umarım Ağaoğlu ve yönetimi ile birlikte takımımız çok başarılı olur da bizler de çok mutlu oluruz. İnanıyorum ki maddi olarak da düzlüğe çıkacağız. Başarılar Trabzonsporum...
                Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Verdiği röportajdan sonra burada yazılanlara şöyle bir göz gezdirdim. Mali ve sportif durumumuz göz önünde bulundurularak ve ülkenin siyasi-sosyal-kültürel birikimi de düşünülerek bu başkana olumsuz yönde tavır koyan arkadaşlara şöyle bir sorum var:
                  Ne bekliyorsunuz?
                  Çözümünüz var mı?
                  Sizi ne mutlu eder?
                  Daha iyisini yapabileceğinize inanıyorsanız neden bu işe siz atılmadınız?
                  Teşekkürler...

Vira bismillah diyorum. Umarım Ağaoğlu ve yönetimi ile birlikte takımımız çok başarılı olur da bizler de çok mutlu oluruz. İnanıyorum ki maddi olarak da düzlüğe çıkacağız. Başarılar Trabzonsporum...
                  Bütün gelirler temlikliyken ben de çok merâk ediyorum Ağaoğlu’na muhalefet edenlerin çözümlerini.

Yazsalar keşke.
                  7

Yorum

• Hatırlayanlar bilir, UEFA’dan haber beklerken süre çok uzamıştı, buradaki çoğu kişi ümitsizliğe kapılmıştı.

O günlerde ısrarla şunu demiştim: Bu mızrak çuvala sığmaz, UEFA ne kadar istemese de cezâ vermek zorunda kalacak.

Şimdi de aynı ısrarla şunu diyorum: FIFA Trabzonspor’la iş birliği yapmadan bu işi örtemez. Örtebilmesinin tek ama tek yolu Trabzonspor’la işbirliği yapması. Başvurunun nasıl olması gerektiğini kulübe dikte etmesi.

Başka türlü olamaz. Bu iş başka türlü örtülemez.

CAS’tan sonra FIFA’ya başvuracakken 3 Temmuz 2017’ye kadar biz neyi bekledik?

Açıklaması olan?

FIFA’dan gelen yazı neden paylaşılmadı?

Açıklaması olan?

Her olayı sakız gibi ağzında çiğneyen spor medyası bunları neden hiç konuşmadı, eleştirmedi?

Açıklaması olan?
                    En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 10:03.
                    7

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yazık vallahi, umarım sizin gibi düşünen Trabzonsporlu yoktur.
                      8. Kuşatma

Yorum

• Acaba diyorum bazı futbolcuların menejer ücretleri sırf %10'u geçmesin diye kendi cebimden verdim derken bunlar alacak hanesine mi yazıldı?

Bu arada Ahmet Ağaoğlu iyi konuşuyor ama daha önceki uyarımı tekrar yapmalıyım: Konuştukları şeyler 20 sene önce söyledikleri şeylerle aynı. Böyle giderse bir süre sonra bayar. Bu konuda dikkat etmesi lazım
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 09:58.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Acaba diyorum bazı futbolcuların menejer ücretleri sırf %10'u geçmesin diye kendi cebimden verdim derken bunlar alacak hanesine mi yazıldı?
                          bunu nasil yapacakti, karsilik olarak oraya bir fis sunmalisin
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bunu nasil yapacakti, karsilik olarak oraya bir fis sunmalisin
                            Bilemiyorum, ama bu kadar borcun bir açıklaması olabiliyorsa onun da olabilir
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Başkanın "öze dönüş" ve "altyapı" eksenli görüşlerini temellendirmek isterken verdiği örnekleri biraz acemice görüyorum. Çünkü kolayca karşı argüman geliştirilebilecek örnekler veriyor. Zamanında 4 brezilyalının alınması gibi. Ancak süreç içerisinde işe detaylıca el atıldığında söylemlerini revize etmek gerektiğini bence o da fark edecek. Burda bir arkadaş bahsetmişti, baz alınması gereken model 2011 kadrosunun oluşturulma süreci. Bu modele altyapıdan ne kadar destek verebilsek o kadar iyi. Yıllar geçiyor, çağ değişiyor. Artık büyük takımlar brezilya ve afrikadaki futbolcuların porto veya benfica gibi takımlara gitmesini beklemeden kendisi keşfedip alıyor. Elmayı artık ağaçtan alıyorlar. Artık bakir bir pazar yok ortada ,gideyim de 2 ay dolaşayım 5 adam alıp geleyim diye. Porto bile borç sarmalının içinde debelenip duruyor şuan. Neyse bunları zaten süreç içinde görecekler. Ancak şuan dediklerini yapabilirlerse ne ala tabi.

Başkanın söylemlerinden genel hatlarıyla rahatsız olmuyorum. Olması gerekenleri söylüyor. Yapabileceler mi göreceğiz. Sütten ağzımız o kadar yandı ki şuan Başkan da olmasını istediğim tek özellik samimiyet. Umarım camiaya bağlılığı konusunda samimidir. Kendine bu işi dert edinip kafasında başka tilkiler dolaşmayan biri en azından zarar vermez.
                              There is no spoon...

Yorum

• Herkesin anlaması gereken şu bence: ağaoğlunun maddi gücü yok. Kendisi de akp üzerinden bürokrasiyi kullanarak borçları yapılandırmak. Ek olarak maliyetli topçulardan en acil şekilde kurtulmak

usta denen şahıs o kadar karaktersiz biriymiş ki perira denen adamla sözleşme kitliyor novak denen amatöre 15 milyon tl döküyor. Ayıp be terbiyesiz

bu sene takım oyununa katkıaı olmayan

estebn
                                durica
                                pereira
                                sosa
                                kucka
                                onazi
                                olcay
                                bero
                                castillo
                                hugo

Yukarıdaki listenin yıllık maaş bütçesi 15 milyon euroya yakın..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X