25 kişilik kadronun en az 10'u alt yapıdan olsun,kalan 5'i Ünal,Şeyhmuz,Orhan,İskender,Osman Özköylü gibi takımı sahiplenen yerlilerden olsun,yabancıların en az üçü Şota-Yattara-Colman gibi bize benzesin,kimse önümüzde duramaz.
Tercihler çok önemli,yedekte duran adam Caner Osmanpaşa olursa transfer edip,en az 1 milyon Avro vereceğin düz bir futbolcuya gerek kalmaz.
Akbaş gibi daha çok adamımız olmalı.Sorun çıkarmayan,takıma sadık ve ekonomik olarak bizi yormayacak çocuklar.
Aynen Caner Osmanpaşa, Mustafa Akbaş hatta yetmez Kadir Keleş, Mustafa Yumlu, Abdülkadir Özdemir de lazım. Teknik direktör Hami sportif direktör de Sadi olsun bari. Neden Trabzonspor'un parasını öz evlatlarımız yemesin değil mi?
Görüldüğü gibi öz evlat fetişizmi tehlikeli bir hastalıktır ve tedavi edilmesi gerekir.
Farkında mısın bilmiyorum ama ciddi bir kitle şu anda aynı şeyleri konuşuyor. Bu sayfada bile aynı şeyler konuşuluyor. Ben de Ağaoğlu'nun böyle bir şey yapmayacağını düşünüyorm ama senin/benim gibi düşünmeyenleri, farklı endişesi olanları "boşlukla" itham edeceksek işimiz var demektir
Ben Ağaoğlu'nun neyi nasıl yapacağını bilmiyorum, belki güzel işler yapar belki hepten batırır, yaşayarak görüp öğreneceğim. Eğer Ağaoğlu'nun zihnini okuyup olacakları önceden bilenler varsa onları boş konuşmakla ithâm etmek yakışıksız olur elbette. Hele sayıları çok fazlaysa daha da yakışıksız olur
Benim bilebildiğim; Ağaoğlu başkan oldu. Ağaoğlu kulübün şartlarını bilerek başkan oldu. Ağaoğlu kafasında kulübün mevcut durumuna göre bir plânla başkan oldu. Ağaoğlu 2002 yılından 2018 yılına kadar yönetim tecrübesinin üzerine yeni tecrübeler ekleyerek başkan oldu.
Ve bildiğim: Kendisini beklemekte olan binbir sıkıntıyla birlikte Usta sâyesinde yönetim kurulunu çok kısıtlı bir zaman içerisinde oluşturmak zorunda kalarak başkan oldu.
At sâhibine göre kişner, Ağaoğlu'nun nasıl bir binici olduğunu yaşayarak göreceğiz.
En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 15:06.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
O kadar yerli meraklisiysan, Trabzonlu/Trabzonsporlu diye tutturuyorsan, git hollanda'dan Ferdi Kadioglu'nu al gel.... bos bos dandik 61'lerle ugrasma, yetenekli olanlarini getir
Planı projesi olmayan (Veya açıklanacak kadar hazır hale getiremeyen) yönetimin, daha mazbata almadan teknik direktör değiştirmesini mi bekliyorsunuz gerçekten? Bir Rıza Hoca kalmıştı mahkemelik, FIFA'lık olmadığımız... Altı hafta sabredin işte.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
euro nun 5 lira olduğu bir zamanda maaşlarında artık reel seviyelere inmesi şart oğlu şart.
üst sınırın en fazla 500 bin avro olması gerekiyor.
resmi maçlarda galibiyete 10 bin avro prim.
sezon sonu şampiyonluk primi 500 bin avro. ikincilik primi 200 bin avro. yani skora göre gelir artacağı için bu geliri dağıtmak daha risksiz ve mantıklı.
sezonda 20 galibiyet alında 200 bin avro demek.ikincide olursan ordan da 200 bin avro.netti.400 bin avro.500 bin avro da garanti.900 bin avro.
cengiz ünder romada 800 bin avroya oynuyor.gençleri oynatmanın mantığı bu zaten.
bu arada 4 büyük ligden biri olan italyada yıllık net ücretler bu sezon
Tüh ulan senin futbol bilgine. Caner Osmanpaşa Mustafa Akbaş diyor. Ulan bi sıyrılın be şu Trabzonlu olsum da ne olursa olsun zihniyetinden. Utandırıyorsunuz.
O zaman helal olsun senin Türkçe öğretmenine bir dili anlamadan sana yazmayı öğretmiş.Bu gerçekten büyük bir yetenek,ilerletirse okuduğunu anlama konusunda da iş yapabilir.
Oraya ne yazıyor?Altyapı,yani?Trabzonlu olması şart değil ama senin elinde yetişmiş,kulübe aidiyet duyan ve yedek oturduğunda Hocanın altını oymayan,takımı ve şehri küçümsemeyen,sahip çıkan futbolcu demek.
Caner Osmanpaşa ise yedekte Uğur Demirok veya Novak gibi daha maliyetli futbolcuların maliyetini düşürmek için örnek,kaldı ki Mustafa Akbaş bence ülkedeki en iyi sol ayaklı yerli stoper ama maalesef ki bizim taraftarın önünde oynuyor,Hüseyin Cimşir'in mirasçısı.
Aynen Caner Osmanpaşa, Mustafa Akbaş hatta yetmez Kadir Keleş, Mustafa Yumlu, Abdülkadir Özdemir de lazım. Teknik direktör Hami sportif direktör de Sadi olsun bari. Neden Trabzonspor'un parasını öz evlatlarımız yemesin değil mi?
Görüldüğü gibi öz evlat fetişizmi tehlikeli bir hastalıktır ve tedavi edilmesi gerekir.
Ey Allah'ım,o beğenmediğin çocuklarla Juventus'a karşı maç yapıyordun veya o çocuklar gelip senin sahanda 6 atıyor.Nedir bu altyapıdan çıkan çocuklara düşmanlık.
Bizim tarihimizdeki en iyi futbolculara bak,neredeyse tamamı altyapıdan çıkmış.
Şu anda Abdülkadir veya Yusuf bizim alt yapıdan çıkmasa,sen hangi para ile bu çocuklara formanı giydirecektin?
Biraz olgun karşılayın şu işi,ekonomik olarak batık bir kulübü nasıl daha hızlı düzlüğe çıkarırız diye düşünüyorsunuz?
başakşehirin başarısının altındaki tek argüman çok iyi bir sistematik hoca (sadece başakşehirde başarılı oluyor) ve en önemlisi hiçbir mazisinin olmayışı 0 baskı 0 stres 0 şampiyonluk nidaları. bunların hepsi bir araya gelince kendiliğinden takım kendisini sahaya yansıtıyor. bu müze futbolcuya ağır geliyor.. heleki bunu genç yaştaki çocuklara yönelerek yapmaya çalışırsak kepenkleri indirir gideriz. inşallah küçülerek büyüme yanlışına asla ve asla düşmezler aralık ı bile göremezler. NET.
İyi de bize gelen futbolcular sanki o müzedeki kupaları kazanmış gibi trip atıyorlar,koşmuyor mücadele etmiyorlar,hani koşup,en son noktaya kadar mücadele etseler bu söylediğini anlarım da bize yıldız olarak gelen sahada mantara bağlıyor,ergen kız tripleri atıyor.
Son dönemlerde Cardozo dışında bu profilin dışına çıkan olmadı,bir Adabayor'a,Elia'ya bakıyorum bir de bizdekilere.
En son sasone tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 20:18.
Yorum