hoca meselesi çok önemli. bu yönetimin yabancı tercih etmesi çok düşük bir olasılık. yerli desen şenol güneş dışında kim gelebilir, büyük soru işareti. acaba abdullah avcı yoklanabilir mi. yeniden mra, tolunay, hami görmek şahsen istemiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Teknik direktör seçimini doğru yapması şart. Ardından kulübün mali açıdan düzelmesi için gerekenleri yapmalı. Doğru düzgün işler yaparsa amenna. Yoksa kulübü daha kötü günler bekliyor demektir.
Hayırlı olur umarım.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Ağaoğlu bu sene için 4.lük oldukça muhtemel diye bir söylemde bulundu ama bu mümkün değil. Aradaki puan farkı 9. İkili averaj eşit olsa da genel averajda FB açık ara önder. Bunun için ancak kalan 6 maçta FB'nin 3 yenilgi 1 beraberlik alması, bizim de 6'da 6 yapmamız gerekiyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Hayırlı olsun. Kendisinden ve umarım yönetiminden bol icraat ve proje bekliyorum. Bir de tavsiye: Aynı lafları sürekli tekrarlamaktan kaçınsın. Tekrar hayırlı olsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk iş sözleşmesi biten yaşlılarla devam edilmemeli, yerlerine altyapıdan gençler kazandırılmalı. Eldeki 2-3 yıllık sözleşmeli yaşlılarla devam edilir eğer iyi alıcı çıkarsa gönderilir.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Camiamıza hayırlı olsun,inşallah taraftarı da motive edecek ve içine dahil edecek projeleri hayata geçirir,sinerji yaratır çünkü kulübün mevcut hali 15-20 gönüllü ve sevdalı insanın altından kalkabileceği boyutta değil☹️
Hoca konusunda nasıl bir çözüm üretecek merak ediyorum sonuçta 8 ay görev alacak bir yönetim,bizde neyse de yabancı hocalar pek sıcak bakmayabilir 8ay sonra seçime gidecek bir yönetimle anlaşmaya[emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum