Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hayırlı olsun.

Doğru işlerin destekçisi, yanlış işlerin muhasebecisi olacağız yine.

Umarım Trabzonspor'u kuruluş felsefesine ve genetik kodlarına uygun bir yönetim sergiler hem kendisi hem de yönetim kurulu.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

muharrem ustanın seçildiği zamanki heyecanı yaşadım... inşallah sonları çok farklı olur ve gün gelip başkanlığı bırakacağı zaman başkanlığı dönemindeki büyük başarılarından dolayı ''bizi bırakma başkan'' diye yalvarırız...

Yorum

Bileklik takan başkan...

Umarım seçimlerin bilekliklerin gibi güzel olur.
        BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
        Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

hayırlı olsun..Allah utandırmasın..

Yorum

sporun içinde olan birisi. futboldan anlayan birisi. niyetten daha önemli bir konu bu. işi bilmek ve iyi niyetli olmak ayrı şeyler. kadro kalitesi yüksek bozmadan devam edip radikal kararlar alıp altyapı kalitesi yükselirse başarılı olunur. aralıka kadar ne yaparsa kar yanına

Yorum

hayırlı uğurlu olsun.

sadri şener den sonra doğru bir profil seçildi başkanlığa ve zor bi dönem ekonomik açıdan
              TEKKEBALL

Yorum

Hayırlı olsun bundan böyle saha da ezilmeyen aslanlar gibi mücadele eden bir takım görelim o bize yeter.
                Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

13. sandık mutlaka sorgulanmalı.abidik gubidik işlerin döndüğüne bir delil adeta

kulüp üye sistemi değişmeli.

umarım ahmet ağaoğlu köklü değişiklik yapar gelir gelmez
                  En son jairzinho tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 19:26.
                  TEKKEBALL

Yorum

Hayırlı olur inşallah..

Yorum

yönetim listesi ağırlıklı iktidara yakın isimlerden oluşmuş
                      kısa bir araştırma yapınca belli oluyor

hacıosmanoğlu ve usta dan dilimiz çok yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyelim

hacıosmanoğlunun iktidar ile alakası yok diye seçildiği kongreye çok benziyor
                      net olarak söyleyebilirim ki şike falan hiç bir şey beklemeyin
                      En son werneke tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 19:30.

Yorum

hayırlı olsun en çokta özkan sümer olayına sevindim
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

hayırlı ve uğurlu olsun ahmet ağaoğlu nun başkanlığı

Yorum

Yönetim listesindeki isimleri araştırdım sosyal medya hesaplarına bir baktım ağırlıklı olarak iktidarın propagandasını yapan isimler. Bakın oy veren vermeyen demiyorum, propaganda yapan isimler diyorum.

Zeyyat Kafkas AK Parti’den milletvekili aday adayı
                            Müminhan Bilgin AK Parti Kurucu üyesi
                            Mesut Çağlar Bozoğlu AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı

Hiçbirinin internet hesaplarında Trabzonspor vurgusu yok. İktidar partisinin metinlerini paylaşıp güzelleme yapıp durmuşlar. Umarım bunlarla bu kulüp siyasetin bataklığına daha fazla saplanmaz!.. Bu mesajım burada dursun. Herkes de iyi incelesin, seçtiğimiz başkan siyasetin değil Trabzonsporun başkanı olduğunun ve yönetimindeki isimlere nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğretsin. Ben yöneticimin profilinde Trabzonsporu görmek isterim siyasi partileri değil!...
                            "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

hayırlı ugurlu olsun,TS umuz için,umarım zoru görünce .USTA gibi kaçıp gitmez,aganın OĞLU
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetim listesindeki isimleri araştırdım sosyal medya hesaplarına bir baktım ağırlıklı olarak iktidarın propagandasını yapan isimler. Bakın oy veren vermeyen demiyorum, propaganda yapan isimler diyorum.

Zeyyat Kafkas AK Parti’den milletvekili aday adayı
                                Müminhan Bilgin AK Parti Kurucu üyesi
                                Mesut Çağlar Bozoğlu AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı

Hiçbirinin internet hesaplarında Trabzonspor vurgusu yok. İktidar partisinin metinlerini paylaşıp güzelleme yapıp durmuşlar. Umarım bunlarla bu kulüp siyasetin bataklığına daha fazla saplanmaz!.. Bu mesajım burada dursun. Herkes de iyi incelesin, seçtiğimiz başkan siyasetin değil Trabzonsporun başkanı olduğunun ve yönetimindeki isimlere nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğretsin. Ben yöneticimin profilinde Trabzonsporu görmek isterim siyasi partileri değil!...
                                aynen öyle
                                ben de araştırdım twitter vs senin yazdığın isimlerden çok daha fazlası bu yönde

bence yine tufaya geldik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X