Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hayırlı olsun. Kaçınılmaz sona doğru giderken başımızda olan son başkanlardan biri olacak diye düşünüyorum.

Başarılı olması dileğiyle.

Ayrıca Usta'ya göre daha iyi bir kadro ve gelir seviyesiyle alsa da heyecandan yoksun bir camia devraldi hayırlısı olsun.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Hayırlısı olsun inşallah. Öncekiler gibi olmaz umarım
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Önce bir herkes beklentisini düşürsün ki, altyapıdan çocuklarla oynayacaksak baskı altında kalmadan iyi yönetilen ve disiplinli bir ortamda başarı gelsin.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Hayirli olsun tekrardan. Biz taraftarlari enayi yerine koymasin ve sözünün eri olsun yeter.
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun.

Trabzonspor'un muasır bir seviyeye gelmesi için şunları yapmalı

1- Trabzonspor altyapı akademisi kurulmalı( Lamasia örnek teşkil etmeli. Futbolcular aynı zamanda eğitim faaliyetini kulüp içinde almalı)

2- Altyapı organize edecek uzman kişiler kazandırılmalı ( Modern futboldaki en önemli unsur olan tempo-alan paylaşımına dayalı sistem )

3- Scout ekibi kurulmalı ( Bu ekibin bütçesi fazla olmalı. Dünya'da ki en iyi gözlemciler alınmalı(Porto-Barca-Benfica)

4- Teknik Direktör seçimi çok önemli ( Schmidt, Bilic ) ilk adaylar. Yurt içinde Abdullah Avcı'nın alternatifi yok

5- Futbolcu ve yönetim arasındaki uyumu sağlayacak. Futbol operasyonlarında yetkili olacak futbol direktörü olmalı.

Yorum

Hayırlı olsun. 15 yıl gecikmeyle de olsa hayaline kavuştu. 8 ayda her şeyin düzelmesi mümkün değil. Geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmasın yeter. Ama her şeyin başı topun çizgiden geçmesi gerekiyor yoksa önce hoca istifa, sonra yönetim istifa ritueli devam eder. İlk sınavlarını hoca seçiminde verecekler...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayırlı olsun. 15 yıl gecikmeyle de olsa hayaline kavuştu. 8 ayda her şeyin düzelmesi mümkün değil. Geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmasın yeter. Ama her şeyin başı topun çizgiden geçmesi gerekiyor yoksa önce hoca istifa, sonra yönetim istifa ritueli devam eder. İlk sınavlarını hoca seçiminde verecekler...
                aralikda tekrar secim olacak mi?
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İho zamanında inandım, usta zamanında inandım.
                  Hep boşa çıkan hayaller umutlar oldu.
                  Bu sefer beklenti içerisine girmeyeceğim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aralikda tekrar secim olacak mi?
                    Evet abi.

Yorum

Hayırlı olsun.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet abi.
                        ozaman herkes aidatini ödesin, iho halen pusuda demektir bu
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Hayirli olsun ..tsnin batmadan onceki son baskani..bakalim neler yapabilecek ..sistemi kurmali.insallah basarili olur..

Arti yonucok fazla..modern akilci ingilizcesi seviyesi yuksek...birde senol gunesi ikna edip getirebilirse cok seyler basarabilir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Hayirli olsun.
                            Muharrem usta nin devam etmesini isterdim ama agaogluda kaliteli ve vizyonlu bir isim.

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ozaman herkes aidatini ödesin, iho halen pusuda demektir bu
                              İş o kadar karambole geldi zorlastırıldı ki üye olamadım. İyice zorlasmadan olabilirim inşallah.
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 19:09.

Yorum

Ben de kulübe üye olmak istiyorum, yardımcı olabilecek var mıdır?
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X