Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ertuğrul başkan gösteriyor ya .
    Ahmet Başkan iyi yapıyordu.şikebahçelilere tekrar bi kol hareketi iyi gider.Bi daha ki seçimde çok iyi hazırlanmalı listesi çok güçlü olmalı şimdiden hazırlanması harika olur...

Yorum

• Dönemindeki eleştirilerim yukarıda duruyor. Fakat o eleştirileri, "Trabzonspor Başkanı" sıfatı taşıyan birine saygı çerçevesinde yöneltmiştim.

Şimdikini ciddiye bile alamıyorum. Kırk yıllık hayatımda bu kadar beceriksiz, yeteneksiz bir başkan görmedim. Tek tek saymacağım; öncekilerin en kötüsü bile oyuncu sattı, hakeme düdük astırdı, oturduğu makamın öneminin bilincindeydi. Artıları eksilerinden fazlaydı. Şimdikinin her hareketi falso. Yıldırım Drmirören çakması...

Ağaoplu, Avcı'yı gönderip kongre kararı alsaydı nasıl olurdu acaba? Yeniden aday olur muydu? Karşısına Doğan çıkar mıydı?
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.10.2023, 12:43.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 4 ayda 46.7 milyon Euro gelir ve sadece 10 milyon Euro giderimizin olduğu günler varmış, çok değil 3 sene önce. Hey gidi Ahmet başkan. Adamın mali disiplini nihayetinde şampiyonluğu getirdi ama onun kaymağını da kendisine yedirmediler.

Amerikalılar derler ki ormanın ortasında bir çadır kurup içini balla doldurursanız ormandaki ayılar o balı yemeye gelir. Ahmet başkanın bin bir güçlükle topladığı balı yiyen başkaları oldu.

Yorum

• Camianın mali gücü yerinde bazı ağababalarının derhal gidip kendisinin başkanlığında yeni bir yönetim için kendisine destek vermeleri ve acil olağanüstü kongre kararı aldıracak baskıyı mevcut yönetime kurmaları lazım.

Trabzonspor tarihinin en zor dönemlerinden birinde, tırnakları ile kazıya kazıya takımı bataklıktan çıkarıp, şampiyon yaptı.

İki tane ne idüğü belirsiz herif, medyadaki bazı borozanların da operasyonları ile, kendisini pasifize etti.

Acil şekilde ikna edilip, arkasına mali desteği verecek bir ekip kurulup başkanlığa gelmesi lazım.

Mevcut yönetim ve hoca ile bu takımın çürümesinin durdurulma ihtimali yok!
          En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 01.11.2023, 13:42.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Camianın mali gücü yerinde bazı ağababalarının derhal gidip kendisinin başkanlığında yeni bir yönetim için kendisine destek vermeleri ve acil olağanüstü kongre kararı aldıracak baskıyı mevcut yönetime kurmaları lazım.

Trabzonspor tarihinin en zor dönemlerinden birinde, tırnakları ile kazıya kazıya takımı bataklıktan çıkarıp, şampiyon yaptı.

İki tane ne idüğü belirsiz herif, medyadaki bazı borozanların da operasyonları ile, kendisini pasifize etti.

Acil şekilde ikna edilip, arkasına mali desteği verecek bir ekip kurulup başkanlığa gelmesi lazım.

Mevcut yönetim ve hoca ile bu takımın çürümesinin durdurulma ihtimali yok!
            “Things refuse to be mismanaged long. Res-nolunt diu male administrari. Though no checks to a new evil appear, the checks exist, and will appear.”
            —Ralph Waldo Emerson

Emerson yanılmıyorsa bir şekilde kurtulacağız bu "iki tane ne idüğü belirsiz herif"ten ama nasıl olacak göreceğiz.

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• ali agaoglu içindir o
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Aynen oyleymis adamin ne kadar turistik mekan varsa bepsinde insaat projesi var. Ahmet agaoglu ile Ali agaoglu nun herhangi bir akrabaligi yokmus. Ahmet agaoglunun sirketini bulamadim. Agaoglu yapi grup var ama sirket sahibinin resminde baska bir Ahmet agaoglu var. Bizim Ahmet agaoglu eski golf federasyonu baskaniydi, golf sahalari yapiyordu bir donem. Yakin donemde filosuna 5 yeni gemi eklendigi haberi var, kim bilir belki de lojistik isine atilmistir.

Ali agaoglunun projeleri

Diger Ahmet agaoglu

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen oyleymis adamin ne kadar turistik mekan varsa bepsinde insaat projesi var. Ahmet agaoglu ile Ali agaoglu nun herhangi bir akrabaligi yokmus. Ahmet agaoglunun sirketini bulamadim. Agaoglu yapi grup var ama sirket sahibinin resminde baska bir Ahmet agaoglu var. Bizim Ahmet agaoglu eski golf federasyonu baskaniydi, golf sahalari yapiyordu bir donem. Yakin donemde filosuna 5 yeni gemi eklendigi haberi var, kim bilir belki de lojistik isine atilmistir.

Ali agaoglunun projeleri

Diger Ahmet agaoglu
                            https://www.linkedin.com/in/ahmet-a%...alSubdomain=tr
                            01Technical ManagementAtlantik provides full Technical Management services to all vessels under fleet.Read More 04Financial / Legislation ManagementVessel accounts, running cost calculations, budgeting services are under company services if requested.Read More 03Ship Repair / BuildingDry dock arrangements, budgeting, supervision and commissioning are provided by Atlantik to the vessels under fleet.Read More Why choose Atlantik Denizcilik The

Ahmet Ağaoğlu, kırk yıldır denizcilik sektöründe.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Geldi Başardı gitti. Tekrar geri geldiğinde aynı başarıyı yakalayabileceğini sanmıyorum
                              You Will Never Walk Alone
                              Liverpool F.C

Yorum

• egrisiyle dogrusuyla taraftari arada aptal yerine koymasiyla baskan gibi baskandi, su an kendisine ihtiyaç var
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X