İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Dönemindeki eleştirilerim yukarıda duruyor. Fakat o eleştirileri, "Trabzonspor Başkanı" sıfatı taşıyan birine saygı çerçevesinde yöneltmiştim.
Şimdikini ciddiye bile alamıyorum. Kırk yıllık hayatımda bu kadar beceriksiz, yeteneksiz bir başkan görmedim. Tek tek saymacağım; öncekilerin en kötüsü bile oyuncu sattı, hakeme düdük astırdı, oturduğu makamın öneminin bilincindeydi. Artıları eksilerinden fazlaydı. Şimdikinin her hareketi falso. Yıldırım Drmirören çakması...
Ağaoplu, Avcı'yı gönderip kongre kararı alsaydı nasıl olurdu acaba? Yeniden aday olur muydu? Karşısına Doğan çıkar mıydı?En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.10.2023, 12:43.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
4 ayda 46.7 milyon Euro gelir ve sadece 10 milyon Euro giderimizin olduğu günler varmış, çok değil 3 sene önce. Hey gidi Ahmet başkan. Adamın mali disiplini nihayetinde şampiyonluğu getirdi ama onun kaymağını da kendisine yedirmediler.
Amerikalılar derler ki ormanın ortasında bir çadır kurup içini balla doldurursanız ormandaki ayılar o balı yemeye gelir. Ahmet başkanın bin bir güçlükle topladığı balı yiyen başkaları oldu.
Yorum
-
Camianın mali gücü yerinde bazı ağababalarının derhal gidip kendisinin başkanlığında yeni bir yönetim için kendisine destek vermeleri ve acil olağanüstü kongre kararı aldıracak baskıyı mevcut yönetime kurmaları lazım.
Trabzonspor tarihinin en zor dönemlerinden birinde, tırnakları ile kazıya kazıya takımı bataklıktan çıkarıp, şampiyon yaptı.
İki tane ne idüğü belirsiz herif, medyadaki bazı borozanların da operasyonları ile, kendisini pasifize etti.
Acil şekilde ikna edilip, arkasına mali desteği verecek bir ekip kurulup başkanlığa gelmesi lazım.
Mevcut yönetim ve hoca ile bu takımın çürümesinin durdurulma ihtimali yok!En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 01.11.2023, 13:42.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCamianın mali gücü yerinde bazı ağababalarının derhal gidip kendisinin başkanlığında yeni bir yönetim için kendisine destek vermeleri ve acil olağanüstü kongre kararı aldıracak baskıyı mevcut yönetime kurmaları lazım.
Trabzonspor tarihinin en zor dönemlerinden birinde, tırnakları ile kazıya kazıya takımı bataklıktan çıkarıp, şampiyon yaptı.
İki tane ne idüğü belirsiz herif, medyadaki bazı borozanların da operasyonları ile, kendisini pasifize etti.
Acil şekilde ikna edilip, arkasına mali desteği verecek bir ekip kurulup başkanlığa gelmesi lazım.
Mevcut yönetim ve hoca ile bu takımın çürümesinin durdurulma ihtimali yok!
—Ralph Waldo Emerson
Emerson yanılmıyorsa bir şekilde kurtulacağız bu "iki tane ne idüğü belirsiz herif"ten ama nasıl olacak göreceğiz.
Yorum
-
Aynen oyleymis adamin ne kadar turistik mekan varsa bepsinde insaat projesi var. Ahmet agaoglu ile Ali agaoglu nun herhangi bir akrabaligi yokmus. Ahmet agaoglunun sirketini bulamadim. Agaoglu yapi grup var ama sirket sahibinin resminde baska bir Ahmet agaoglu var. Bizim Ahmet agaoglu eski golf federasyonu baskaniydi, golf sahalari yapiyordu bir donem. Yakin donemde filosuna 5 yeni gemi eklendigi haberi var, kim bilir belki de lojistik isine atilmistir.
Ali agaoglunun projeleri
Diger Ahmet agaoglu
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen oyleymis adamin ne kadar turistik mekan varsa bepsinde insaat projesi var. Ahmet agaoglu ile Ali agaoglu nun herhangi bir akrabaligi yokmus. Ahmet agaoglunun sirketini bulamadim. Agaoglu yapi grup var ama sirket sahibinin resminde baska bir Ahmet agaoglu var. Bizim Ahmet agaoglu eski golf federasyonu baskaniydi, golf sahalari yapiyordu bir donem. Yakin donemde filosuna 5 yeni gemi eklendigi haberi var, kim bilir belki de lojistik isine atilmistir.
Ali agaoglunun projeleri
Diger Ahmet agaoglu
https://www.linkedin.com/in/ahmet-a%...alSubdomain=tr01Technical ManagementAtlantik provides full Technical Management services to all vessels under fleet.Read More 04Financial / Legislation ManagementVessel accounts, running cost calculations, budgeting services are under company services if requested.Read More 03Ship Repair / BuildingDry dock arrangements, budgeting, supervision and commissioning are provided by Atlantik to the vessels under fleet.Read More Why choose Atlantik Denizcilik The
Ahmet Ağaoğlu, kırk yıldır denizcilik sektöründe.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum