Sen nasıl bir başkansın ki takımın daha kupa hedefi varken bıraktın gittin. Sezon ortasında hiç kimse senden istifa beklemezken bastın gittin. Ne kadar rezilsin bizi de rezil ettin. E.d. sezon sonunu bekleyemem mi dedi? Neydi bu telaşınız? Borcu yüklenmemek miydi? E.d. kadar senin sessizliğin de bu kulübü mahvediyor. 2 aydır tdsiz bu kulüp bir planı yok. Plan yapacak beyin yok. Sen kafanı yastığa rahat mı koyuyorsun şimdi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
en başarılı başkanlar listesinde yerini almıştır bana göre
hem feda sezonlarını hemde sefa sezonlarını (22-23 sezonu hariç) gayet iyi planladı
hatalar yapmadı mı, yaptı, lakin artıları çok çok fazla oldu
ünal hocanın gereksiz şekilde sezon ortasında gönderilmesi, sturidge gibi gereksiz bir transferin yapılması ve 22-23 sezonu planlamasını ertuğrul doğana ve avcı ya bırakması,özellikle maddi olarak, 5 yıllık dönemindeki hatalar bunlar idi
ve ahmet ağaoğlunu çok arayacağız gibi, bundan sonraki yıllardaTEKKEBALL
Yorum
-
benim içinde Büyük Başkan'dır ama
şerhim var..Bjk'nin başkanı Trabzonspor'un Hocasına (sevmese ..nefret etse dahi) dil uzattığında ..
O'na cevap vermeliydi ..hadi cevap vermedin..gidip bir gün sonra O'nunla aynı masada yemek yememeliydi..
nasıl Şampiyonlukta 1 numaralı aktörse..bugünkü Kaosta Başkanında rolü var..En son alperrr tarafından düzenlendi; 20.04.2023, 22:05.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Salih Cora artık vekil olmayacak. Seçimden önce konuşamaz da, çıkıp şu havalimanı meselesini anlatsın bakalım.
Ağaoğlu'nun kongrede set çektiği proje ne olacak? Trabzonspor ve şehir bundan ne kadar zarar gördü, görecek?
Niye susuyorlar, anlamıyorum. Bakan ve mv adayı "Tesisler özenle korunacak" dedi. O zaman Ağaoğlu'nu niçin yediler? Teşbihte hata olmasın, erken öten horozun kaderini mi yaşadı?En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.05.2023, 08:56.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalih Cora artık vekil olmayacak. Seçimden önce konuşamaz da, çıkıp şu havalimanı meselesini anlatsın bakalım.
Ağaoğlu'nun kongrede set çektiği proje ne olacak? Trabzonspor ve şehir bundan ne kadar zarar gördü, görecek?
Niye susuyorlar, anlamıyorum. Bakan ve mv adayı "Tesisler özenle korunacak" dedi. O zaman Ağaoğlu'nu niçin yediler? Teşbihte hata olmasın, erken öten horozun kaderini mi yaşadı?
Hastâne insaati da sonlandirilacakTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHavalimanindaki mevcut têsisleri komple vereceksin, karsiliginda Akyazi'yi ve çevresini yâni dolgu alanin alacaksin, isteyen istedigini yapacak
Hastâne insaati da sonlandirilacakAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında perde arkasındaki pazarlık da buna yakın Sefer. Seçime kadar kimse bir şey konuşmaz. Sonrasında, takım da böyle giderse eteklerdeki taşlar dökülür.
Perde arkasinda pazarliklar benim yazdigima benzerse, bence gâyet iyiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakim kötü giderse mi yâni ? o zaman iyi giderse yine kimse konusmaz mi ?
Perde arkasinda pazarliklar benim yazdigima benzerse, bence gâyet iyi
Aslında mevcut tesisler verilip;
* Stadyum kullanım hakkının tamamı,
* Dolgu alanı tamamının kullanım hakkı,
* Yeni tesisin inşaatının Spor Bakanlığı tarafından yapılması,
* Ek olarak da kamulaştırma bedeli beklentisi...
Ağaoğlu Ekim 2022 kongresinde sert konuşsa da, malî raporlarda tesislerin istimlak bedeli karşılığına yer verildiği unutulmasın!
Trabzonspor'un devletten alabileceği tek şey buydu (Bunu Forum'da yıllardır yazıyorum). Bu arada tesisler harika, ona lafım yok. Orayı vermek hiç kolay bir karar değil.
Bir de... Hani Ağaoğlu vekil adayı olacaktı? Hem de ilk sıradan...Ağaoğlu ile bakanı karşı karşıya kim getirdi? Olan Trabzonspor'a oldu. Hem bugününe hem de yarınına... Hayat sadece transfer değil.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.05.2023, 06:29.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Efsane Başkan Ahmet Ağaoğlu kendi arada bir göster, şikebahçeliler kaçtığını zannediyor ve nereye daha karpuz keseceğidik diyorlar.Trabzon düşmanı kurbanlık ali koç'a yine laflarını sok.Trabzonspor Efsane isimleri ile organizasyonlara katıl orada hain şikebahçelilere laflarını sok ve kendini arada bir göster, hain şikebahçelilere karşı buradayım dim dik ayaktayım mesajını gönder...
Yorum
-
İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsane Başkan Ahmet Ağaoğlu kendi arada bir göster, şikebahçeliler kaçtığını zannediyor ve nereye daha karpuz keseceğidik diyorlar.Trabzon düşmanı kurbanlık ali koç'a yine laflarını sok.Trabzonspor Efsane isimleri ile organizasyonlara katıl orada hain şikebahçelilere laflarını sok ve kendini arada bir göster, hain şikebahçelilere karşı buradayım dim dik ayaktayım mesajını gönder...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum