Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seni seviyordum,saygı duyuyordum artık bitti.
    Zamanında hocayla yolları ayırmayıp takımı tüm kulvarlardan elettikten sonra hocayla birlikte bırakıp kaçıyorsunuz.
    Bir daha dönme bu camiaya.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Başkan sende efsanesin..Böyle gitmek olmadı ama olsun..

Hep güzel anılacaksın ..Hep Şampiyon olarak anılacaksın..
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Başkan sana olan destek çekildiyse bayrağı açacaktın. Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı, o veya bu hiçbir önemi yok. Bu yapıyı sen kurdun, ben en çok sana saygı duydum.

Eğer senden sonra mustafa hacıkerimoğlu gibi "İbrahim Hacıosmanoğlu ama yeni kasa" bir tipe bu işi hükümet operasyonuyla bırakıyorsan bu kulüp bir siyasi partinin üzerine tahakküm kurduğu bir yapı haline geldiyse bize de yazıklar olsun.

Bilgi dahilinde konuşmuyorum ama geçmişte yaşananları da herkes gördü, kulübümüzün yüz karası başkanı akp mitingine katıldı. Ahmet Ağaoğlu sen ki Özkan Sümer'in asbaşkanı, 40 yıl sonra gelen sevincin 1 numarası, eğer kulübü, bir siyasi operasyona bıraktıysan sana da binlerce kez yazıklar olsun.
        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
        Özkan Sümer

Yorum

• Kimse kusura bakmasın muhalif taraftarlara hakaret eden bildirgeler yayınlayan kulüpler olduğu hafta başkanın ayrılmasına ben tesadüf olarak bakamıyorum. Tayyip, ıvır zıvır bunlar hep gidecek adamlar, tribünde TCK ve T.C. Anayasasını ihlal etmeyen HER şey söylenebilir, buna pranga vurmaya çalışan bir kaç ..... gibi davranacak bir başkan adayı gelirse, isyan bayrağımı çeker ve taraftarlığımı da bazı parazitlerden kurtulana kadar arka plana atarım kardeşler. Ben düzene baş kaldıran, statükoyu darmadağın eden, tamamen emeği ve alın terini koyarak yörenin insanıyla tüm ülkeye başarının dersini vermiş takımın taraftarıyım.

Kulüp başkanıyken mitinge çıkacak kadar kişiliksiz, ilkokul mezunu, ihale zengini başkanlar olacaksa biz 40 seneler daha bekleriz. Köklerimize ihanet etmekten vazgeçip, kulüp için emek verecek adamları başkan yapmamız gerek.

İHO denen canlı Mustafa Hacıkerimoğlu'nun şampiyonluktaki en çok pay sahibi olduğunu ilan etmişti, istifadan önce bir de kenar süsü olarak başkana sahip çıkmalıyız gibi şirin şirin konuşmalar yapmıştı. Bu adam olur da aday olursa anlayın ki başkanımızı yediler kardeşim. Buna ses çıkarmayacaksak hepimizin suratına tükürse Ahmet Ağaoğlu yeridir.

Komplo teorisi mi bunlar zaman gösterecek, bakalım.
          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
          Özkan Sümer

Yorum

• Onu bunu bilmem. 84 sampiyonluğunda 8 yasındaydım. O kadar Başkan, teknik direktör gördüm. Başarılı veya başarısız tartışılır ama içlerinde en samimi ve güvenilir bulduğum 3-4 kişiden biri de Ağaoğlu'dur.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Aday olursa, sallana sallana tekrar baskan olur.

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gs ve fb kavga ediyor görünüp birlikte sizi gömüyorlar

ikisi de sistemi değil şahısları suçluyor, rezil ettikleri sporun suçlusu şahıslar sanki.

Koç ve timur neden ortalığı ayağa kaldırmasına rağmen tff yapısına-sisteme tek laf etmiyor? Yapay zeka getirip dijital şike yapacak şerefsiz, dertleri düzeltmek değil yeniyi kendine adapte etmek

itiraf da yalamalarından geldi, KLÜBÜN ANALİZ EDİP POZİSYON ALMASI GEREKEN YAZI;

https://m.haberturk.com/yazarlar/ser...mpaign=website
                Önlem alsaydın Başkanım, ilk 2 deydik ve koltuktaydın!
                Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• E. Doğan, Gerard'ı getiriyor vs. gibi haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı. Bugün de Rakitic iddiası ortaya atılıyor. Ahmet başkan meydanı boş bırakma.

Yorum

• Emeklerin için teşekkür ederiz şampiyon başkan.

(UEFA)

Yorum

• Başkan Ahmet Ağaoğlu Tarih Yazdın ve Trabzonspor Senin Kaptanlığında, Senin Liderdiğinde, Senin Yönetiminde Büyük Başarılar, Tarihi Efsane Başarılar Kazandı.hain düşman takım şikebahçeliler, Seni çok engellemeye çalıştı, tökezlemeni beklediler, pusu kurup tuzaklar kurup beklediler, hainlik üstüne hainlik yaptılar, zalimlik üstüne zalimlik yaptılar ve işte Sen Efsane Başkan Ahmet Ağaoğlu bu kadar çok hainliğe, bu kadar çok zalimliğe rağmen Hiç Bir Zaman Pes Etmedin Ve Yılmadan Sonuna Kadar Mücadele Ettin Ve İşte Nihayet Hepimizin Mücadelesi İle Er Ya Da Geç Tarihi Başarı Trabzonspor'un Efsane Lig Şampiyonluğunu Kazandık...

Buralara kadar hepimizin mücadelesi ile Geldik.Sen Artık Trabzonspor Tarihine Adını Altın Harfler İle Efsane Şampiyon Başkanlar Arasına Yazdırdın.Efsane Başkan Ahmet Ağaoğlu, Sen artık efsane başkansın ve sen artık Trabzonspor'da yeni seçilecek başkanlara yardım etmen, yol göstermen, birlik ve beraberlik ile yeni başkanları ilerki zamanlarda şampiyonluk yolunda motive etmen ve şampiyonluk inancını yükseltmen lazım çünkü sen artık Efsane Başkansın ve Efsane Başkanlara Her Zaman Bu Yakışır.İnşaAllah Efsane Başkan İnanıyoruz Ki İlerki Sezonlarda Seninle Trabzonspor'umuz tekrar bir şampiyonluk daha yaşayacaktır ve kazanacaktır.Hiç Bir Zaman Yılma ve Hiç Bir Zaman Pes Etme...

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Baskan siyâsete teslim etti/ediyor mu kulübü, yoksa etmedi/etmiyor mu ?
                        Kardeşim artık daha net görmüşsündür, malesef siyasete teslim etti aylardır bunu söylüyordum işte
                        Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeşim artık daha net görmüşsündür, malesef siyasete teslim etti aylardır bunu söylüyordum işte
                          Kimisi muhalif diyor kendisine, muhalif olup siyâsete teslim ettiyse ya tehdit aldi ya da muhalif degil =)
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kimisi muhalif diyor kendisine, muhalif olup siyâsete teslim ettiyse ya tehdit aldi ya da muhalif degil =)
                            Yıllardır boyun eğdiği , trübünde yuvalanmasına göz yumduğu, bazı kesimlerin ( hatta bazı Trabzonspor taraftarıının bile ne yazık ki dillendirdiği) destekli şampiyonluk dediği zaman bile sustuğu ve kaymağını yediği sisteme yenildi. Herhangi bir şeye muhalif değil, sadece yanındaki malum şahıs hem maddi olarak ve siyasi iktidarın desteğinde daha güçlü. Kısacası 20 yıl geride gidişimiz bana göre başlamıştır
                            En son sethfilo tarafından düzenlendi; 21.03.2023, 17:25.
                            Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Baskanim yolun acik olsun umarim yollarimiz bir daha kesisir benim efsane baskanim olarak kalacaksin kizdigimiz zamanlar oldu ama senin yerin cok farkliymis..

Yorum

• İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yıllardır boyun eğdiği , trübünde yuvalanmasına göz yumduğu, bazı kesimlerin ( hatta bazı Trabzonspor taraftarıının bile ne yazık ki dillendirdiği) destekli şampiyonluk dediği zaman bile sustuğu ve kaymağını yediği sisteme yenildi. Herhangi bir şeye muhalif değil, sadece yanındaki malum şahıs hem maddi olarak ve siyasi iktidarın desteğinde daha güçlü. Kısacası 20 yıl geride gidiş bana göre başlamıştır
                                Kimin ne oldugu belli degil, kimseye güvenmemek gerek
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X