Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Kulup her ay 10 milyon euro ve 3 ayda bir ekstradan 10 milyon euro para oduyormus"

Bu yaziyi yazan ya matematik bilmiyor, ya da hic dayak yememis. Hey ay 10 milyon Euro ve 3 ayda bir ekstradan 10 milyon para yilda 160 milyon Euro para yapar.

Bir yilda 160 milyon Euro
    O donemlik olarak vadesi gelen borc olarak yazilmis birsey olarak degerlendirdim. Koskoca makalede takilicak baska sey bulamadin herhalde

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baskan siyâsete teslim etti/ediyor mu kulübü, yoksa etmedi/etmiyor mu ?
      Geçmişte yaptığı / yapmaya çalıştığı nerelere şirin görünmek, etliye sütlüye karışmamak için görmemeye çalıştığı konular, konuşması gereken zamanlarda tamamen 3 maymunu oynadığı konular, 3 Temmuz süreciyle ilgili başkan olduktan sonra izlediği politika benim için yeterli.
      Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

Baskan siyâsete teslim etti/ediyor mu kulübü, yoksa etmedi/etmiyor mu ?
        Trabzonspor zaten bileklerine kadar siyasete (malum partiye) bulaşmıştır. Ne bu başkanın ne de gelecekte gelecek olan başkanların Trabzonspor'u siyasete teslim etme gibi bir sorunu olmayacak. Daha ne kadar teslim olacağız ki bir tek donumuzla kaldık zaten.

Daha durun, şimdi genel kurulda şov var tam seçim öncesi. Çok iyi malzeme vereceğiz millete de
        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

• Şimdi yukarıda yazılanlardan anladığım kadarı ile kulübe maddi kaynağı sağlayan Ertuğrul Doğan'da ya para bitti ya da bilerek bu kaynağı kesti ki seçimli genel kurul için bu ortam oluşsun. Yüksek ihtimalle başkan kendisi olacağı için bana ikinci seçenek daha gerçekçi geliyor. Yani şimdi akıl var mantık var. Yönetimin belki de başkandan bile ağır bir ismi, nasıl olur da takımın içinde bulunduğu çıkmazdan haberdar olmaz. Ha plansız bir şekilde bu işe girişiyorsa Allah yardımcımız olsun o ayrı konu zaten.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ertugrul Dogan sey dedi galiba, madem parayi ben veriyorum, düdügü de ben calarim.
            Evet.

Yorum

• Bu hareketinden sonra gözümde zerre değeri kalmadı kimse bu kulübü köpek yavrusu gibi ortada bırakıp gidemez hemde hiçbir başkan senin kadar destek görmemişken.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

DIKKAT DIKKAT

Burada uzun bir yazi var. Agaoglu ertugtul dogan ile surtusmus. Bu yil ki transferleri ahmet agaogluna hic sormadan ertugrul dogan yapmis. Agaoglu avciyi gonderecekken ertugrul dogan sormadan etmeden avcinin sozlesmesini uzatmis. Kulup her ay 10 milyon euro ve 3 ayda bir ekstradan 10 milyon euro para oduyormus. Bundan oturu para bulunamadiginda ertugrul dogana gidiliyormus. Dogan da her sıkıştığınızda bana geliyorsunuz parayi hep ben vereceksem madem oyle baskanligi da ben yapayim demis. Agaoglu parayi bulamayinca yoneticiler ya odemeleri yap yada birak odemeleri yapacak baskasi gelsin falan demis ve agaoglu da istifasini oylatmis cogunluk istifa yonunde oy kullaninca gorevi birakmis. Tekrar aday olmayi da dusunumuyormus. Tabi newton meselesi ve agaoglucular ile dogancilar olarak bolunme, avcinin goreve getirilmesi sureci, ertugrul doganin berat albayrakin destegini arkasina almasi, agaoglu nun ise suleyman soylunun destegini arkasina almaya calismasi, avcinin hukumet yanlilari bakimindan oldukca fazla desteklenmesi ve daha bir dunya siyasi mesele hepsi linkte

https://ajansspor.com/amp/haber/agao...i-savas-626332
                Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu İstifaya Götüren Sebepler

38 yıl sonra Trabzonspor'u şampiyon yapan Ahmet Ağaoğlu'nu istifaya götüren nedenler ortaya çıktı. Arka planda güç savaşı ve siyasi tercihler iddiası.

Trabzonx haber sitesi Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun istifasına dair geniş bir değerlendirme yazısı kaleme aldı. Adnan Sungur imzalı yazıda Ağaoğlu'nu istifaya götüren sürece dair tam 17 madde sıralandı. Sungur, Ağaoğlu dönemininde yaşanan çatışmaları detaylı bir şekilde yazdı. Sungur, Ağaoğlu'nun ayrılığında siyasi baskının önemine de dikkat çekti. Siyasetin futbola karışmaması gerekti yönünde iktidar cenahından gelen tepkiler düşünüldüğünde bu durum oldukça manidar. İşte Sungur'a göre Ağaoğlu'nu istifaya götüren sürecin önemli olayları:

İlk çatışma Özkan Sümer ve Newton
                Ahmet Ağaoğlu hep tek adam politikası izlemeye çalıştı. İlk çatışma merhum Özkan Sümer’in sportif direktörlüğünde başlamıştı. Ağaoğlu, Sümer’e danışmadan kararlar alıp uygulayınca ipler gerildi. Sümer istifa etti. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu kongrede görev almadı. Bu ismi iktidar da istemiyordu. Mehmet Yiğit Alp de benzer çatışmalarla kenara çekilmeyi tercih etti.

Ağaoğlu’nn hiç kimseye danışmadan İngiliz Edie Newton’u, Hüseyin Çimşir’in ikinci yardımcısı olarak hem de teknik direktörün 3-4 katı maaşla göreve getirmesi önemli bir kırılma yarattı. Ara transferde anlaşılması zor 5 isim bizzat Ahmet Ağaoğlu organizasyonuyla alındı. Bu isimler takıma hiç katkı yapamadı. Aynı süreçte Daniel Sturrudge ve Obi Mikel ile de yollar ayrıldı. 2019-20 sezonunda göz göre göre şampiyonluk Başakşehir’e hediye edildi.

Avcı'ya mecbur kaldı, Albayrak faktörü
                Newton ile yola devam etmek isteyen Ahmet Ağaoğlu’na yönetimde ciddi direniş gösterildi. Asbaşkan Ertuğrul Doğan da, Abdullah Avcı için bastırdı. Bu noktada iktidarın önemli isimleri de Avcı’nın, Trabzonspor’u çalıştırmasını istiyordu. Fakat Ağaoğlu, buna şiddetle karşı çıktı ve Newton ile çalışmakta diretti. Ancak takım puan sıralamasında 17’nci basamağa kadar düştü.

İktidar mensupları yeniden Abdullah Avcı’yı dayatmaya başladı. Ahmet Ağaoğlu başka isimlerle temas kurdu ama kendisine yapılan dayatmalara daha fazla karşı koyamadı. Avcı, 2020-21 sezonunun 8’nci haftasında iş başı yaptı. Doğan da özellikle (dönemin Maliye ve Hazine Bakanı) Berat Albayrak’ın sonsuz desteğini arkasına alarak Abdullah Avcı’nın en büyük destekçisi oldu. Takım sezonu 4. tamamlayınca ve Süper Kupayı da kazanınca Ağaoğlu sessizliğe gömüldü.

Ağoğlucular ve Doğancılar grubu oluştu
                Transferi tek başına yürütmek isteyen ve kulübü adeta batağa saplanma noktasına getiren Ahmet Ağaoğlu, bu kez yetkiyi Abdullah Avcı ve Ertuğrul Doğan ile paylaşmak zorunda kaldı.Geçen sezon şampiyon kadro kurulurken, Ahmet Ağaoğlu-Ertuğrul Doğan-Abdullah Avcı üçlüsü tüm karar mekanizmasını yöneten isimlerdi. Transfer mevsimi biterken borç adeta batak haline gelmişti. Ağaoğlu hâlâ transfer yapmak istiyordu. Ancak paranın kaynağını elinde bulunduran Doğan buna izin vermiyordu. Ağaoğlu bu duruma içten içe bilendi.

Şampiyon olunca tüm kavgalar ertelendi. Ancak yönetimde de ‘Ağaoğlucular’, ‘Doğancılar’ oluşmuştu. Ahmet Ağaoğlu ile korkunç gelirlere karşın yine de borç katlandıkça katlandı. 13 yeni ve çok pahalı transfer yapıldı. Bir kısmında Ağaoğlu’na fikir danışma ihtiyacı bile hissedilmedi. Doğan, Avcı ile birlikte birçok transferi gerçekleştirdi. Ağaoğlu, zaman zaman uluorta hem Doğan’a, hem de Avcı’ya yönelik hakaret içeren ifadeler kullandı. Avcı, her vesileyle ‘Ertuğrul Başkan’ ifadeleriyle birlikte Doğan’ı ön plana çıkarırken, Ağaoğlu’nu adeta yok saymaya başladı. Bu da Ağaoğlu’nu çileden çıkarıyordu.

Ahmet Ağaoğlu 'kukla başkan'a dönüştü
                Trabzonspor önce Şampiyonlar Ligi’nden, sonra UEFA Avrupa Ligi’nden elenip, bir de Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopunca Ağaoğlu, Avcı’yla yolların ayrılması yolunda girişimlerde bulundu. Bu arada Doğan’ın, Avcı ile sözleşmesini 3 yıla çıkarması ve yılda 25 milyon lira ödeneceğini belirtmesi de şok etkisi yarattı. Buna rağmen Ağaoğlu yine de sesini pek çıkaramadı. Aslında Ahmet Ağaoğlu adeta ‘Kukla başkan’a dönüşmüştü.

Bankalar Birliği anlaşmasının ödeme döneminin gelmesi de ekonomik krizi doruğa çıkardı. Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin 29 yıllığına kiralanmasının sağlanamaması, stat isim sponsorluğu konusunda şirketlerin olumlu yaklaşmaması, ara transferde gönderilmesi ve elde edilecek gelirle birlikte ekonomiye can suyu getirilmesi beklendi ama bunlar da gerçekleşmedi.

Ertuğrul Doğan'dan "Ben insanım" isyanı
                Trabzonspor’un kredi ödemeleriyle ilgili de büyük bir sıkıntı yaşanıyordu. Üç ayda bir yaklaşık 10 milyon Euro’luk bir ödeme yapılması gerekiyordu. Bunun yanında her ay 10 milyon Euro’ya yakın da rutin ödemeler gerekiyor. Yani üç ayda bir 20 milyon Euro, iki ay da 10 milyon Euro kasadan çıkması gerekiyor. Kasa ise tamtakır edildiği ve Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun kaynak bulma konusunda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle yönetim içinde büyük tartışmalar yaşanmaya başlandı. Artık bu işin böyle yürümeyeceği ve yeni bir yapılanmanın şart olduğuna dair düşünceler açık açık konuşulmaya başlandı.

Asbaşkan Ertuğrul Doğan, kulübün her sıkıştığı noktada kendisine başvurulması ve, “Para gönder” denmesine isyan etmeye başladı. Doğan, “Beni adeta yönetici değil de para olarak görmenizden artık rahatsızlık duymaya başladım. Ben para değilim, insanım insan” diyerek tepkisini ortaya koyarken, “Her sıkışıldığında parayı ben ödeyeceksem o zaman başkanlığı da ben yapayım o zaman” diye rest çekti.

"Avcı'yı görevden almayacağım, istifa eder"
                Abdullah Avcı’nın önce, “Ne yapıyorsak olmuyor. Bir türlü istikrarı sağlayamıyoruz. Takım sorunlu, oyuncular sorunlu, kurum sorunlu” diyerek yönetimsel sıkıntılara vurgu yapması, ardından köstebek skandalını patlatması, bu noktada yönetime de tepki göstermesi Ahmet Ağaoğlu’nu küplere bindirdi ama yapılan üçlü toplantı sonunda bir uzlaşıya varıldı. Avcı’nın işine son verilmesini istediğini düşünen Ağaoğlu, “Onun işine son vermeyeceğim. İstifa eder” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Tüm bunlar yaşanırken, iktidarın da önemli mensupları tavrını Ertuğrul Doğan’dan yana koydu. Ahmet Ağaoğlu’nun üzerinin uzun süre önce çizildiği belirtildi. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile ağabeyi Serhat Albayrak başı çektiğinin altı çizildi. Bu ekip, Ertuğrul Doğan’ın başkan olmasını istiyordu. Ahmet Ağaoğlu ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu arkasına alma çalışması yürüttü.

Ağaoğlu yeniden adaylığa sıcak değil
                Son Fenerbahçe-Konyaspor maçında tribün tepkisine karşı tavır koymadığı şeklindeki haberlere yanıt vermesi de yönetimde yanlış bulundu. Tüm bu aşamalar yaşanırken, Mart ayı içinde yapılması gereken 20 milyon Euro’ya yakın bir ödeme için kaynak bulunması istendi. Bu noktada Ertuğrul Doğan’ın başkan olmasını isteyen yöneticiler, Ağaoğlu’na hitaben; “Bu ay sonuna kadar ya 20 milyon Euro bulun ya da olağanüstü genel kurul kararı alalım ve bu paraları ödeyebilecekler göreve gelsinler” diye adeta rest çekti.

Dün öğlen saatlerinde olağanüstü toplanan yönetim kurulunda 9 üye olağanüstü genel kurula gidilmesi yönünde karar bildirdi. Yönetimin yola devam etmesi yönünde oy kullananlar ise çok azınlıkta kaldı. Kongre isteyenler, başkan adayı olarak Ertuğrul Doğan’ın yanında yer almaya hazır gözükürken, şimdi ıslak imzalar beklenmeye başlandı. Ahmet Ağaoğlu’nun ise bu gelişmelerden sonra nasıl bir tavır takınacağı merak edilirken, yeniden aday olmaya sıcak bakmadığı dillendiriliyor.

https://ajansspor.com/amp/haber/agao...i-savas-626332
                Ozkan sumerin kulupten istifa edisi bildigim zeki yavru nun tekrar geri getirilmesiyle ilgiliydi. Hayrettin hacisalihoglu da vardi o olayda.
                En son jpositve tarafından düzenlendi; 04.03.2023, 11:55.

Yorum

• İki gündür takip edebildiğim, görüştüğüm renktaşlarım genel olarak Ağaoğlu dönemini başarılı buluyor. Ardından teşekkür ediyor. Güzel anıyor. Oyunculardan da benzer paylaşımlar olmuş.

Kaosun içinde hoş bir tablo...

Doğan'la Avcı'nın şarjı bitmiş galiba.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu hareketinden sonra gözümde zerre değeri kalmadı kimse bu kulübü köpek yavrusu gibi ortada bırakıp gidemez hemde hiçbir başkan senin kadar destek görmemişken.
                    sizin gibi kafasiz taraftar oldugu surece biz basarili olamayiz

Yorum

• Büyük başkan harcadılar maalesef. Eğrisiyle doğrusuyla gördüğüm en iyi başkandı. Affedilmez hataları olmadı mı, oldu. Yine de çok sevdik.

Yorum

• Leş kadro kurup takım kötü gidince kaçmayı tercih etti izlenimi veriyor ne yazık ki.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sarı saçlı kara bela Şerafettin Tilki Trabzonspor'daki büyük kumpası ortaya çıkardı. İşte Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun kuyusunu kazanlar Abdullah Avcı kumpasın neresinde. İnanılmaz iddialar...

Şöyle bahçeye oturup, kahve yudumlarken, keyifle yazı yazmaktı niyetim.
                          Öyle ya, bunca sıkıntılı günler. Acılar, üzüntüler.
                          Psikolojimiz perişan.. Kısa da olsa bir mola.
                          Ama nerdee.
                          Futbol dünyasında hep bir hareket, aksiyon var. Fokur, fokur kaynıyor mübarek.
                          O da ne! Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa kararı almış.
                          Şaka gibi.
                          Gel şimdi burdan yak..
                          Önce işe bak.
                          Sor, soruştur. Aslında ne oldu onu irdele.

Şöyle bir sörf yaptım haber kanallarıma.
                          Meğer ne skandal durum varmış.
                          Başkana kimler nasıl kumpas kurmuş..
                          Duyduklarıma inanamadım..

Ahmet Ağaoğlu siyasete mesafeli. En azından öyle duruyor.
                          Malumunuz üzere Trabzon'daki Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri, havalimanının yanında. Alanın genişleme projesine karşı ilk bayrağı başkan açıyor.
                          Bu konuda sıkıntılı süreç başlıyor. Gerilim projeyi durma aşamasına sokuyor.
                          İşte bu Ağaoğlu ile siyaseti karşı karşıya getiriyor.
                          Sarı kart yiyor!
                          Başkan maça 1-0 önde başlamış oluyor!

ALDIKLARI KUYUSUNU KAZDI
                          Ağaoğlu’nun yönetime aldığı Ertuğrul Doğan, hoca konusunda Abdullah Avcı’da ısrarcı. Doğan, başkanın aksine siyasi yönü ağır basanlardan. Avcı da o kanaldan empoze ediliyor.
                          Yaşanılan şampiyonluk sonrası da başkan transferi Doğan ve Avcı’ya bırakıyor.
                          Tek bir şart koyup. O da; transfer bütçesinin 30 milyon euronun üstüne çıkmaması.
                          Mali işlerden sorumlu yönetici olan Doğan’a güven tam.
                          Bütçe aşımı yaşansa da, Doğan bu durumu kendisi sübvanse eder görüşe hakim. Çünkü bu mali güç, Doğan’da fazlası ile mevcut.

Anthony Nwakaeme ile konuşup anlaşan başkana karşı bayrak açılıyor.
                          İlk kumpas tohumları atılmış oluyor.
                          Kim nerden bilecek. Top secret operasyon yürütüyor.
                          Doğan-Avcı ikilisi; yıllık 2.3 milyon euroyu çok bulup yıldız oyuncuyu küstürüyor. Marc Bartra’ya aynı para ödeniyor ama. Takımı sırtlayan oyuncu yerine, bir stopere.
                          Trezeguet’ye karşı çıkan başkana masallar anlatılıyor! La Fontaine masallarına on basar!
                          Mısırlı; hızlı, etkili. Ayrıca ileri geri çalışıyor. Sistem adamı. Mübarek öyle masala dökülüyor ki, sanki Modriç tarif ediliyor.

Sezon başlayınca yeni transferler tel tel dökülüyor. Ağaoğlu da, “Sezonu Avcı İle tamamlarım. Ama yeni sezona başka hoca ile devam ederim” diyor..

Bu da ikinci kıvılcımı ateşliyor. Doğan, Avcı'nın da etkisi ile ödeme güçlüğünü bahane edip, erken seçim tezini masaya koyuyor.

Birini yönetime, diğerini takımın başına aldığı iki ismin kumpasını geç de olsa fark eden Ağaoğlu, “Her şeyi yapan siz. Sizi geri çevirmeyen ben. Tam yetkiye rağmen başarısız olan siz. Sorumlu gösterilip kötü gösterilmek istenen ben. İlk imza benden. Gerisini tamamlayıp getirin” diye rest çekiyor..

Çok kongre kulisi gördüm. Duydum. Böylesi ilk. Kumpas buna derim.

Ha bu arada işin perde arkasında Serhat Albayrak da var. Başkan gibi Doğan’a da yakın olan Albayrak; gelinen noktada tarafsız gibi duruyor.
                          İddialara göre durur gibi yapıyor.
                          Doğan’ın başkanlığı için, olup bitene çanak tutuyor.
                          Bu durum, havalimanı projesini yeniden hafızalara getiriyor.
                          Zincir gibi uzayıp gidiyor.

Karadeniz; hırçın, dalgalı. Tehlikeli sulara sahip. Öyle bir girdap oluşur ki.. Ayağınızın altındaki kum bir anda yok olur.
                          Trabzonspor ondan beter! Baskın seçim öncesi Ağaoğlu kesinlikle yeniden aday olmayacak.
                          Doğan bir numaralı koltuk için çoktan ekip kurma mesaisinde deniyor.
                          Kongre; kongrede kazanılır denir hep. Bakalım bu kumpas sahiplerine, üyeler yol verecek mi?
                          Mali sıkıntı, 38 sene sonra gelen şampiyonluğa rağmen can sıkıyor. Futbol sadece futbol değildir. Bir oyun, eğlence aracı hiç değildir! Özü böyle. Ancak bize ne dayanır. Onu da bozduk. Kendimize benzettik.
                          Olsa, olsa taht oyunları diyebiliriz.
                          Tıpkı meşhur dizi gibi: Game of thrones

Şerafettin Tilki

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...di-636675h.htm
                          yenicag gazetesinin haberi

Yorum

Ben pek inanmıyorum bunlara
                            Ama yine de kongre sebebini anlamadım, eğer başkan bırakıyorsa niye bırakıyor ?

Bu yaz cukkalama dönemiydi, o kesin
                            Sağ kanat yok gibiyken takımda 4 10no varsa anlayın ki orada iyi niyet yoktur, 4 sol bek de alırlardı eğer cukkalama o oyunculardan yapılacaktıysa
                            Haa ya da maaş giderimiz düşük olur bir şey demeyiz, e o da yok
                            Yazıcı Gbamın (menejer cebeci gucci adem) üzerinden ne paralar kırıştırılmıştır üff
                            Trabzonspor Scouting
                            11 Ocak ·
                            Yusuf Yazıcının abisi Cihan Yazıcı ve Adem Cebeci’nin Trabzonspor transferleriyle alakalı olan bağlantıları araştırılsın göz göre göre bu kadar çöpü kimse almaz başka işler var

vay vay vay..gerçek bilgiye ulaşın Trabzonspor taraftarı..
                            ben gündemden bu kadar koptuğum halde ..gerçek bilgiyi buluyorum..keklenmeyin..
                            yetti bu özevlatların bu kulübü çıtır çıtır yemeside..iyiki Yusuf Yazıcı kulübe para kazandırmıştı hemen bu parayı çıkardı..

kim buna nasıl izin verdi!!!!!!!!!!!!!
                            Başkanla ilgili aşağıya videoyu atacam..
                            gereksiz harcamalara karşı çıkan tek kişi BAŞKAN..
                            açılmayalım diyen yine Başkan..

ama YusufYazıcı geldiği gün onu karşılayan ..yaptığı soytarılığa maruz kalanda Başkan..
                            karşılamaya niye gidiyonki..demekki Yazıcı Başkanla veya onun bağlantısıyla gelmiş..

ayrıca Erdal Hoş'un ağzından duydum..Yazıcı 1 sene önce gelmek istiyor..AVCI veto ediyor..ama bu senede ısrar olunca onay veriyor..
                            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Acele karar verme...

Kesinlikle Avcı ve Doğan yedi Ağaoğlunu bu doğru, ancak Mart 2022 den beri top dahi oynamayan takımı Ağaoğlu izledi-sabretti-ahlaklı davrandı ancak FUTBOL gibi leş piyasada kelle alamadı-almalıydı...

Şimdi İSTEDİĞİNİ ALDI AVCI VE DOĞAN, acele etme görelim bakalım hamlelerini, bu sene şampiyonluk kaçtı zaten, görelim bakalım boylarının ölçüsünü, bakarsın altından kalkarlar...
                              Kelle alman için ülkede ki siyasi şartlar böyle olmamalı.. yakında Ağaoğlu değil tesiste giderse şaşmayın..
                              Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ağaoğlu yıllar boyunca camiada başkan olarak görmek istediğim kişiydi. Hataları olsa da önemli işleri imza attı ve şampiyonlukla da adını kulüp tarihine yazdırdı. Ne yazık ki sonu da BJK'deki Fikret Orman gibi oldu. Bu sezonki sportif başarısızlık bunda önemli bir etken fakat daha da önemlisi önceki yönetimlerin eleştirdiği yanlışlarını bu sezon kendisinin yapması oldu. Yani takım bütçesi hangi mantıkla böyle yukarıya çekildi anlaşılır gibi değil. Şampiyonlar Ligi'ne girmiş olsaydık dahi doğru değildi. Bu saatten sonra kulübün kısa zamanda toparlanmasını da zor gözüküyor. Hayırlısı olsun...

14. dakikayı herkesin dinlemesini isterim
                                kısaca Başkan diyor ki şampiyon takıma 10 tane transfer yapılır mı..

En son alperrr tarafından düzenlendi; 04.03.2023, 21:29.
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X