Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağaoğlu gider Marabaoğlu gelir ama bizim kaderimiz değişmez arkadaşlar. O yüzden fazla kafaya takmayın.

Bu kulüpte baştan aşağı zihniyet değişimi olmadıktan sonra (ki olmaz) bir adım ileri iki üç adım geriye devam ederiz.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstifa etmedi millet temennisini dile getiriyor yönetim kurulu güven tazeleme kararı almış .
      Sen öyle san.

Yorum

• asla istifa etmemeli. son zamanlarda böyle başarılı adımlar atan bir başkan gelmedi.
        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan 2-3 aydır hoca ile yolların ayrılmasını istiyor fakat Ertuğrul başkan maddi olarak çok yardım yaptığını ve söz sahibi olduğunu düşündüğü için hoca yoksa bende yokum diyor. Ahmet Ağaoğlu o zaman gel başkan ol gibi bir şey söyledi ve muhtemelen yeni başkan Ertuğrul Doğan.
          çok teşekkürler bilgi için.
          durum buysa, yorumum net.
          herhangi bir kurumda liderin desteği olmadan alttaki herhangi bir kişinin öne çıkma ihtimali yoka yakın.
          yani ertugrul dogan öne çıktıysa başkan desteğiyle çıkmıştır.

demek değildir ki ertugrul bey başarısız veya ilerde başkan olmaz ama başarıda aslan payı başkana ait ve paylaşma mecburiyeti olmamasına ragmen her yerde ertugrul bey ile bunu paylaştı.

baskanımız fikir ayrılığını düzeltip yoluna yeni ekibiyle devam etmeli.
          BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• İlk olarak kogale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok teşekkürler bilgi için.
            durum buysa, yorumum net.
            herhangi bir kurumda liderin desteği olmadan alttaki herhangi bir kişinin öne çıkma ihtimali yoka yakın.
            yani ertugrul dogan öne çıktıysa başkan desteğiyle çıkmıştır.

demek değildir ki ertugrul bey başarısız veya ilerde başkan olmaz ama başarıda aslan payı başkana ait ve paylaşma mecburiyeti olmamasına ragmen her yerde ertugrul bey ile bunu paylaştı.

baskanımız fikir ayrılığını düzeltip yoluna yeni ekibiyle devam etmeli.
            Ahmet Agaoglunun kesinlikle devam etmesi lazim. Baskan oldugundan beri takimimiz oldukca basarili olmustur. Ekonomik olarak da eskiye gore iyi durumdayiz. ( sadri sener, nuri albayrak, m.usta, haciosmanoglu donemlerine kiyasla asiri basarilidir hem sportif hem ekonomik olarak).
            Ancak insallah Ertugrul dogan ile sorunlari yoktur. Cunku o da finansi saglayan kisi.

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baskana buyuk ayip yapildi.
              Ne gibi ?
              İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              anlasilan eksik biyiklilar biletini coktan kesti.kendisini ilk gunden itibaren destekleyen biriyim fakat son yaptigi kepaze aciklama sonrasi o koltukta durmasinin bir anlami yok.resmi sitede aciklama yayinlayacak,siyasilere yalakalik yapacak duruma geldiysen yarin baska islere de girersin.kaldi ki o aciklama bile seni koltukta tutmaya yetmezse rezil oldugunla kalirsin.bana gore iyi bir baskanlik sureci gecirdi ama noktayi koyarken kendisini rezil etti.
              Ben inanmıyorum pek... bence her şey ayarlıydı, yok başkanı yediler yok Ertuğrul iş çevirdi falan bence hikâye palavra hepsi...
              Şampiyonluk sonrası cukkalama dönemi yapmak istediler yaptılar, başkanı da yöneticisi de hocası da yolunu bulur, olan kulübe olur, ona buna acımaya gerek yok
              Eğer başkanı biri yediyse gerçekten, o da kendisidir
              İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olay nedir ?
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bizim yönetimde 2 kişi var heralde bu diğer yöneticiler ne iş yapıyor yolda görsem hiç birini tanımam. Kulübü 2 kişi yönetiyor galiba.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ben başkanımdan memnunum ilk kez bir başkanımdan memnun kaldım desem yeridir onuda şampiyon yaptığı halde bir şekilde yediler yıprattılar. Şampiyon hocayı istifaya çağırıp hiçbir hocalık başarısı olmayan eski büyük futbolcularımızı takımın başına getirmeye çalışan taraftarlarımıza İnşallah yeni başkan ve hoca sizin romantik duygularınızı tatmin eder. Ama bıktırdınız bilesiniz akıl ve mantıktan uzak günlük hezeyanlarınızla takımı yönlendiriyorsunuz ve başarılı oluyorsunuz ben ona şaşırıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne gibi ?

Ben inanmıyorum pek... bence her şey ayarlıydı, yok başkanı yediler yok Ertuğrul iş çevirdi falan bence hikâye palavra hepsi...
                    Şampiyonluk sonrası cukkalama dönemi yapmak istediler yaptılar, başkanı da yöneticisi de hocası da yolunu bulur, olan kulübe olur, ona buna acımaya gerek yok
                    Eğer başkanı biri yediyse gerçekten, o da kendisidir

Olay nedir ?
                    Alti oyuldu baskanin, ertugrul dogan oyun duzenledi malesef. Baskan biraktirilacak, Ertugrul Dogan baskan olmak istiyor. Ama yakismasi. Bizi sampiyon ypaan bir baskanin boyle davranilmasi hic hos degil, Trabzonspor klubune yakismaz, bundan sonra baskan olmak isteyecen insanlarin sefki kirilir.

Yorum

• Başkanım temsil değeri son yılların , belki de tarihin en iyisi.
                      Parayı veren düdüğü çalar, ama o düdüğü öttürecek nefes yoksa boş boru sesi çıkar...

Gelinen noktada " şampiyon olunmasa da mali olarak daha güçlü olsak" diyen çok kişi var . İşte tarih bir şey daha öğretecek gelecek nesillere. Az kazanınca kenara çekilip hazmedeceksin, yoksa "bizim bank" hep kazanır.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 02.03.2023, 23:04.
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• böyle bir kongreye izin verilemez. kavuk mu devrediyorsunuz ulan?
                        babanızın malı mı bu kulüp?
                        adam gibi kongre yapın.

Yorum

• Malesef haber doğru çıktı ya yeniden doğacak takım yada eski kaos dolu günlere geri döneceğiz.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bizden bir bok olmaz Allah'tan bir şampiyonluk gördük. 10 sene daha uğraşır dururuz.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizden bir bok olmaz Allah'tan bir şampiyonluk gördük. 10 sene daha uğraşır dururuz.
                              Başkanda yoruldu,kendi de istemiş zaten. Ertuğrul Doğana en baştan beri sözü vardı zaten.

Yorum

• Geçen seneki şampiyonluk videolarını bir zamanlar neymişiz şimdi ne hallere düştük diyerek izleyeceğimiz zamanlar yakındır.

Ahmet Ağaoğlu bazen yanlışlar yapsa da ömrüm boyunca gördüğüm en iyi TS başkanlarından birisiydi.

İHO ve MUHO gibi siyasetin kucağına oturmş 2 herifin itibarsızlaştırdığı kulubü güzel yerlere getirdi.

Ünal gibi, hüseyin gibi, abdullah gibi üst düzey hocalarla çalışmamasına rağmen kulubü hep üst seviyede tutmayı başardı.

Elinden geldiği kadar siyaseti kulüpen uzak tutmaya çalıştı. Ama olmadı.

Bu kulüp şehriyle, bilmemnesiyle tamamen siyasetin eline geçmiş. Artık hiç bir beklentim kalmadı.

Abdullahla birlikte musmutlu nice 3 yıllar bizlere.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X