Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yine Başkan'a ne sallanmış diye bir bakmak için girdim:9

Esasında Ugurcan satılsaydı ki kesinlikle istemezdim su an 15-20 milyon bandında giderdi..
    Abduş verseler hemen 10-12 bandında
    Baka 10 milyon
    Dnnaajy..4-5 bandında
    kauussii...2-3 bandında hemen verebilirdik...

o zaman artıya geçerdik...
    Djaniny hariç hiçbirine bu seviyede teklif geldiğini düşünmüyorum. Basında da buna yakın teklifler görmedik yaz boyu. Uğurcana 10-12 ömüre 7-8 civarları yazıldı hep.
    30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
    8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son durum buymuş.

İstediğimiz satışları yapamamak sanırım bütün planları bozmuş olabilir.
      İster muhasebeci desinler, ister malî müşavir... Gerçekleri görmeden, menajerlik oyunu oynar gibi milyon Euroları onu buna dağıtan arkadaşlara iki sene önce yediğimiz cezayı hatırlatırım.

Daha taze çıktı fırından: https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...yanit-42133243

"Onu al, bunu al" ile yürümez. Ahmetcan piyangosu vurdu, onu da görüldüğü üzere harcadık. Dört taksit, beş taksit fark etmez; kredi kartıyla harcamanızı da bölüyorsunuz ancak borç total artıyor, bakiye hep eksi.

Sahi, bizim stadyum sponsorluğu ne oldu?
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen sene aynı mesajların vardı [emoji4]
        10 kişiye karşı bi sağa bi sola bi sağa bi sola …
        En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 09.09.2022, 08:08.

Yorum

• Bugünkü maçın hesabını kim verecek??!?!

Yorum

• Nwakaeme için 2,5 milyon Euro vermeyip gidip Trezeguet ye 4 Milyon Euro bonservisi ve senelik 1,5 milyon euro verene ben ne diyeyim? Siz söyleyin!

Yorum

• Belkide seneler sonra ilk defa elestiri yazacagim. Ama planlama 5 ay önce fotograf cekme ile olmuyor. Takimda resmen 10 numara oynayan 4(!!!!) futbolcu var (Baka, Bardhi, Yusuf, A.Kadir) ama kanat oynayan 1(!!!!) tane oyuncu var.

Böyle planlama mi olur ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugünkü ayıp sana ve Ağaoğluna yeterde artar!!!

10 kişilik rakip bize 2 tane attı.
                Biliyordum ilk mağlubiyetde ortaya çıkacağını blacky
                3 gün sonra deliğinden çıktın olumsuzlukta cevap vermek için. Kazandığımızda yine deliğine çekilebilirsin. Senin gibi taraftarlar eksik olsun. Daha sert mesajlar hakediyorsun da senin yüzünden ceza yemek istemiyorum, kalibrem değilsin.
                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biliyordum ilk mağlubiyetde ortaya çıkacağını blacky
                  3 gün sonra deliğinden çıktın olumsuzlukta cevap vermek için. Kazandığımızda yine deliğine çekilebilirsin. Senin gibi taraftarlar eksik olsun. Daha sert mesajlar hakediyorsun da senin yüzünden ceza yemek istemiyorum, kalibrem değilsin.
                  Senin seviyene inmeyeceğim.

Sana ve senin savunduklarına sadece şunu söylüyorum.

Bi sağa bi sola bi sağa bi sola

Yorum

Bugünkü maçın hesabını kim verecek??!?!
                    Abdullah Mucib Avcı tabi ki
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Lisansı olmayan emre belözoğlu 1 senede abdullah avcı'nın kariyerin toplamından daha fazla galibiyet gördü.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Bugünkü maçın hesabını kim verecek??!?!
                        Tabiki Hoca verecek
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lisansı olmayan emre belözoğlu 1 senede abdullah avcı'nın kariyerin toplamından daha fazla galibiyet gördü.

güzel top oynuyorlar
                          hakkını vermek lazım

(UEFA)

Yorum

• Trabzon çok zor şehir kabul edelim, kalıba sığmıyor hele dünya gerçekleri felan umurunda değil, kendi yolundaBu bence muazzam birşey yönetilebilse LİDERLER ÇIKAR, ama yönetemezsen de dünya yıldızı dinlemez öğütür,Sponsor için adam tweet atmış, yorumlara bak Trabzon u anlahttps://twitter.com/yaziciyusuf97/st...SuIXGt2oko1Pgg

BAŞKANIM, 163 milyon euro değeri olan klübü yönetiyorsun, yani 3,5 milyar TL

Lütfen ÖZELLİKLE YERLİ ASLANLARA, gidip bir mentor tut, ama Tekke gibi Gökdeniz gibi saygı duyulacak KARİYER VE KARAKTERDE,

Bak bunu yap, eğer 50 milyon euro ya adam satmazsan adımı değiştiririm!
                            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Hocayla beraber sende bırak başkan.

2019 2020 sezonundaki hüseyin çimşir tercihinden sonra akıllanmadınız mı?

çıkın konuşun şimdi bir takım nasıl mahvedilir bravo.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başkan!!! Bu takımın hali ne böyle!?!??

Takımda disiplin kalmamış!!! Takım futbol oynamıyor!!! Yıllardan beri ilk kez bu kadar kötü gördüm takımımızı!!!

Ne oluyor?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X