İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Daha taze çıktı fırından: https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...yanit-42133243
"Onu al, bunu al" ile yürümez. Ahmetcan piyangosu vurdu, onu da görüldüğü üzere harcadık. Dört taksit, beş taksit fark etmez; kredi kartıyla harcamanızı da bölüyorsunuz ancak borç total artıyor, bakiye hep eksi.
Sahi, bizim stadyum sponsorluğu ne oldu?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene aynı mesajların vardı [emoji4]En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 09.09.2022, 08:08.
Yorum
-
Belkide seneler sonra ilk defa elestiri yazacagim. Ama planlama 5 ay önce fotograf cekme ile olmuyor. Takimda resmen 10 numara oynayan 4(!!!!) futbolcu var (Baka, Bardhi, Yusuf, A.Kadir) ama kanat oynayan 1(!!!!) tane oyuncu var.
Böyle planlama mi olur ?
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü ayıp sana ve Ağaoğluna yeterde artar!!!
10 kişilik rakip bize 2 tane attı.
3 gün sonra deliğinden çıktın olumsuzlukta cevap vermek için. Kazandığımızda yine deliğine çekilebilirsin. Senin gibi taraftarlar eksik olsun. Daha sert mesajlar hakediyorsun da senin yüzünden ceza yemek istemiyorum, kalibrem değilsin.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiliyordum ilk mağlubiyetde ortaya çıkacağını blacky
3 gün sonra deliğinden çıktın olumsuzlukta cevap vermek için. Kazandığımızda yine deliğine çekilebilirsin. Senin gibi taraftarlar eksik olsun. Daha sert mesajlar hakediyorsun da senin yüzünden ceza yemek istemiyorum, kalibrem değilsin.
Sana ve senin savunduklarına sadece şunu söylüyorum.
Bi sağa bi sola bi sağa bi sola
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü maçın hesabını kim verecek??!?!2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü maçın hesabını kim verecek??!?!No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLisansı olmayan emre belözoğlu 1 senede abdullah avcı'nın kariyerin toplamından daha fazla galibiyet gördü.
hakkını vermek lazım
Yorum
-
Trabzon çok zor şehir kabul edelim, kalıba sığmıyor hele dünya gerçekleri felan umurunda değil, kendi yolundaBu bence muazzam birşey yönetilebilse LİDERLER ÇIKAR, ama yönetemezsen de dünya yıldızı dinlemez öğütür,Sponsor için adam tweet atmış, yorumlara bak Trabzon u anla
https://twitter.com/yaziciyusuf97/st...SuIXGt2oko1Pgg
BAŞKANIM, 163 milyon euro değeri olan klübü yönetiyorsun, yani 3,5 milyar TL
Lütfen ÖZELLİKLE YERLİ ASLANLARA, gidip bir mentor tut, ama Tekke gibi Gökdeniz gibi saygı duyulacak KARİYER VE KARAKTERDE,
Bak bunu yap, eğer 50 milyon euro ya adam satmazsan adımı değiştiririm!Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum