Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abdullah avcı'nın göreve geldiği ilk sene takım iyi giderken trabzon daki fener macında son saniyede bakasetas'ın penaltısı verilmemişti.

onu da geçtim başakşehirle yarıştığımız sezon antep deplasmanında abülkadir ömür'Ün attığı bariz gol iptal edilmişti.

bizim takımdan bir cacık olmaz bunlar halen daha ülkeyi norveç, hollanda falan sanıyorlar.

real madrid bile 10 kişiyle hakeme itiraz edip baskı yapıyor.

böyle ezik olursan penaltı çalmazlar.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ADANA MAÇI ISPTLADI

ADS’li Benjamin Stambouli: "Bugun Türkiye'de sadece sahada değil, saha dışında da güçlü olmamız gerektiğini öğrendim. Avrupa’da Fenerbahçe’ye neden “şikeci” dediklerini şimdi daha iyi anlıyorum.
      Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Başkanım. Stadda bize ne izlettiriyorsunuz? Golcümüz kim?

Bir zahmet siz oyuna girin. Belki gol atarsınız!!!

Yorum

• teşekkür ederiz takımımıza avrupada sahip çıkamadığınız için ve gerekli transferleri yapmadığınız için
          "Annuit cœptis"

Yorum

• Sayın Ağaoğlu. Bu sezon sınıfta kaldınız. Hiç bir b.k yapmadınız. Yan geldiniz yattınız!!!! Takıma golcü lazım siz kimseyi transfer etmediniz. Sizin kurduğunuz kadronun ben…

Yorum

• Yapılmayan orta saha ve forvet transferleri ile büyük bir gelir kapısını elininizin tersiyle ittiniz tebrikler!
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• yorum yapınca eleştiriyor diyorlar. forvet transferi için parayı biz toplardık taraftarlar olarak. senin elinde 1 tane forvet var her maç 90 dakika oynuyor rakipler kendine sert müdahale yapıyor. adamın ayakta duracak hali yok resmen dövüyorlar. böyle pozisyonları da leblebi gibi harcar. resmen göz göre göre forvet transferi yapmayıp elendik. bundan sonra messi ronaldo gelse ne olur.

Yorum

• 100 200 bin eurolarla vazgeçtiğin transferler yüzünden takım nal topladı. Senin yarın kadar Kopenhag ile 10 maç yap adamlar 9 unu alır
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yedek kulübesinde santrafor yok. Santrafor yedeksiz CL maçına çıkıyorsun.

Bu rezillik sana yeter.

Yorum

• Başkanım!!! Buyrun. Size mikrofon. Doya Doya konuşun. İsterseniz bu mikrofonla başka birşeyde yapın.

Yorum

• Eğer yönetimle beraber içinizde azıcık Trabzonspor sevgisi varsa yarın gelecek 9 milyon Euro'yu direkt Leipzig hesabına yatırır Sörloth'u alırsınız bu sayede lige tutunur belki Avrupa'da bir şey yaparız

Yorum

• Atay Aktug ile ayni diyecegim ama sampiyon yaptigin için "o kadar da degil" diyorum
                          Sampiyonluk için sonsuz tesekkürler, o ayri
                          CL için, yazik diyorum en hafif tâbirle
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Dün akşam maç sonu yaptığım yorumda maddi ve mental olarak aşmamız gereken bir eşiği daha aşamadık diye yazdım ama sonradan denklemi yanlış kurduğumu farkettim; maddi eşiği aşabilemek için önce mental olarak bir şeylerin değişmesi gelişmesi lazımdı ,bizim takıldığımız aşamadığımız gelişemediğimiz yer tam burasıydı ve buradaki ana figür Ağaoğlu özelinde yönetimdir.

''Gadromuz yederli'' zihniyetinin ağzı biraz daha laf yapanı , biraz daha diksiyonu düzgünü ile bu kadar oldu. Lig için bile eksik olan kadroyu şimdi akşam pazarına çeyrek kala transferleri ile tamamlayınız da hangi kredi Ümraniye'ye bari yenilmeyelim.
                            En son oskayb tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 08:41.
                            TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• Hocam yorum da kötü bir şey yok ki siz yanlış anladınız.

Yani adam diyor ki bu saatten sonra senin hiç bir oyuncuna kimse 10 15 milyon euro para vermez.

Haklı değil mi?

Şampiyonlar ligini bütün dünya izliyor burada kendini göstermek farklı bide dünya da kimsenin izlemediği süper ligde oynamak farklı.

Yorum

• Başkanım;

Lig bitti direk ligin son 10 yılda en çok çalım atan en iyi kanatlarından biri Trezegeyi aldın

Açık ara lign en iyi solbeki Ereni aldın

İyi bir sağbek Larseni aldın

Fırsatçılara paramızı yedirmeden sabırla Bartra ve Bardhiyi aldın

En az 4 ü ligde HER TAKIMDA 11 oynar, biz senden razıyız, ADAMSIN-KARAKTERSİN, leş başkanlar arasında Beyefendisin, devam biz mutluyuz üzülsek de kahrolsak da!

Gs maçında sahaya in ASLANLARIN ALNINDAN ÖP, alırlar maçı şüphen olmasın!
                                Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X