Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    AHMET AĞAOĞLU'NUN ENLERİ!

En heyecanlandığı maç?

Hemen her maçta çok heyecanlanıyorum ama belli etmiyorum.

En mutlu olduğu an?

Antalyaspor’la oynadığımız şampiyonluk maçı, hakemin bitiş düdüğü ve o coşku patlaması.

Şampiyonluğa en çok inandığımız maç?

Maç olarak değil de Şubat ayının ikinci haftası biz bu işi bitirdik dedim.

Şampiyonluğu en çok kim görsün isterdiniz?

Bu şampiyonluğu beklerken hayatını kaybeden tüm Trabzonsporlular görsün isterdim.

Bu sezon en üzüldüğünüz olay?

Puan kaybettiğimiz her maça çok üzülüyorum ama olay olarak Gervinho, Edgar, Peres gibi oyuncularımızın uzun süreli sakatlıkları.

Bu sezon en zorlandığınız transfer?

Cornelius ve Visca’da çok zorlandık, bonservisleriyle alakalı.

Trabzonspor dışında en beğendiğiniz oyuncu?

Ben oyuncuyu ancak Trabzonspor forması giydiği zaman beğeniyorum.

Avrupa'da en beğendiğiniz futbolcu?

Messi-Ronaldo kıyaslaması çok popülerdi. Ben Messi diyorum.

Ben oyuncuyu ancak Trabzonspor forması giydiği zaman beğeniyorum. BAYILDIM BU CÜMLEYE. DOZER CEMİLVARİ EFSANE BİR SÖZ
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• AHMET AĞAOĞLU'NA MEKTUPLAR 1 (yabancı kuralı)

yabancı kuralı konusunda kafamda yeni projeler gelişti

malum en sonki projem :

12+8+sınırsız(30 yaş altı)

12 : yurt dışı alt yapılı oyuncu

8: ülke alt yapılı oyuncu

sınırsız : kulüp içi alt yapılı oyuncu (30 yaş altı olanlar)

bu şekil 3 kategoriye ayırmak geniş kadro planlaması yaparkende problem yaratabiliyor,gereksiz şekilde nitelik değilde niceliğe kafa yoruyorsun kadro mühendisliği yaparken,ordan 3 al burdan 5 al ,gerek yok abi

son önerim nedir peki?

kategori sayısını 2 ye indirdim

1- kulüp alt yapılı oyuncular

2- diğerleri

18 + sınırsız (30 yaş altı)

18 : yabancı oyuncu+ülke içi alt yapılı oyuncu+gurbetçi oyuncu (yani kulüplere bu konuda serbestiyet verdim,isteyen 18 yabancı +sıfır ülke içi alt yapılı oyuncu + sıfır gurbetçi oyuncu tercihi yapabilir , isteyen 8 yabancı + 8 ülke içi alt yapılı oyuncu+ 2 gurbetçi oyuncu tercihi yapabilir,bunu tercih etmemin nedeni niceliği yani matematiği devre dışı bırakıp niteliği ön plana almak
      ülke içi alt yapılı oyuncu ile yurt dışı alt yapılı oyuncu birleştirdim ve 18 sayısı ile sınırladım

sınırsız : kulüp içi alt yapılı oyuncu (30 yaş altı olmak şartıyla)

kulüp içi alt yapıya önem vermeyenler daha dar kadro ile uzun maratonu yüremek zorunda kalacak, u19 ligleri önem kazanmalı

malum geniş kadro 11+11 = 22 oyuncu ile planlanır,kulüplerde, bu sistemle 4 alt yapı oyuncusu en kötü ihtimalle yedek oyunculuğa terfi ediyor,

alt yapı oyuncularına 30 yaş altı sınırı koydum,çünkü kulüpler sırf alt yapıdan diye 30 yaş üstü oyuncuları transfer etmesin,22 yi tamamlamak adına,

ha 30 yaşını geçmişse alt yapı oyuncusu onu 18 in içinde yazabilirsin (tabi 18 rakkamı gene aşmayacak)

sistem cl ye oldukça yakın, şampiyonlar ligi A listesi verirken kural şu : 17+4+4

17 : yurt dışı alt yapılı oyuncu (gurbetçiler bu listeye girer)
      4: kulüp içi alt yapılı oyuncu (zorunlu)
      4: ülke içi alt yapılı oyuncu

18+ sınırsız kulüp içi alt yapılı oyuncu (30 yaş altı) ,yapmamın başka bir sebebi ise ülkede saçma sapan bonservis ücretlerinin ortaya çıkması,inanılır gibi değil,misal kendisini ispat etmemiş eren elmalı için konuşulan bonservis rakkamları 4-5 milyon avro,bu nedir aga,bu rakkamın nedenlerinden biri yerli olması,sadece yerli olması değil tabi,ama buda var,kulüpler denetim altında olmadığı için indiragandi olayları oluyor ve fiyatlar artıyor,indiragandi olmasa bile sen iyi niyetli şekilde yerli bir oyuncuya talip olsan acayip bonservis talep ediliyor

geniş kadroyu 18 sayısı ile sınırlamanın başka bir avantajı ise kulüpler çok fazla transfer yapıyor aga,geniş kadrolar bazen 28 oyuncu oluyor ve misal bir mevkide 3 yüksek maaşlı oyuncu oluyor,tam bi kaynak israfı,18 rakkamı bunun önüne geçiyor

en son bjk ye bakalım ,cl ye nasıl liste vermiş

https://www.ntvspor.net/futbol/besik...agoj%20Vida%2C

4 kulüp içi alt yapılı oyuncu : ersin,serdar saatçi,rıdvan yılmaz,necip uysal
      4 ülke içi alt yapılı oyuncu : mert günok,salih uçan,mehmet topal,umut meraş
      17 : yabancı ve gurbetçi oyuncular var

imdi 18+sınırsız sisteminde kulüplerde 18 in içinde mutlaka(zorunlu değil bu ama 4-5 ülke içi yerli olur genelde,gs de kerem bizde dorukhan misal) 4-5 ülke içi alt yapılı oyuncu olacağı için cl ye liste verirken sıkıntı olmayacaktır,

asıl sıkıntı kulüpler alt yapı oyuncularına önem vermediği için 4 ismi sadece listede bulunsun diye yazdırıyorlar,genelde 17+4 (ülke içi) 21 oyuncu yazdırılır ve kadro darlaşır

18+sınırsız sisteminde kulüp içi alt yapılı oyuncu daha önem kazanacağı için cl listesini doldurmak için değilde nitelikli olduğu için yazılacak
      misal bjk de 4 isimden 2 si ilk 11 oyuncusu (rıdvan ve ersin),bu oyuncuların sayısı daha da artabilir

umarım ahmet ağaoğlu kulüpler birliğinde bu önerileri sunar ve tartışmaya açar diye buraya yazdım
      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 18.05.2022, 20:32.
      TEKKEBALL

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Anıt işinde sessizlik vardı, inşallah hızlanarak devam eder.

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Anıt işinde sessizlik vardı, inşallah hızlanarak devam eder.
              öncelikle Hacıosmanoğluna bulaşsınlar veya bir şey desinler istemem ama..
              Adamın kendisi bu kampanya ya katılmalıydı..hem kulübün içine etti hemde menfaat sağladı..

Muharrem Usta bence kesinlikle katılır veya katılırdı ama yönetime bakışı ters olabilir..o da yönetimin tutumundan dolayı..

heralde para verecek potansiyel kişilere ulaşan... kulüpte görevli kimse yok ..bu işlerde yırtık olmak lazım..
              bizim kulüp her konuda olduğu gibi bu konuda da ASİL davranıyım diyor anladığım kadarıyla..(Ya da çok Kibirli)
              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Toplantısının ardından gündemle ilgili açıklamalar yaptı.

Ağaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"18 kulüp başkanının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdik. TFF Başkanlığı için muhtemel adaylarla bir görüşme yapacağız. Ardından bir yol haritası çizeceğiz."

"Transfer dönemine yaklaşmışken hala yabancı kuralıyla ilgili bir netlik yok. Bu çok önemli bir durum. Avrupa'da ön eleme maçları oynanacak. Kulüplerimiz acil olarak yabancı oyuncu mu transfer edecek, yoksa kadrosundaki yabancıları mı gönderecek?"

"TFF Başkanlığı için bir an önce resmi adaylık açıklaması bekliyoruz."

"Masouras için teklifimizi sunduk"

Transfer açıklamasında bulunan Ağaoğlu, "Giorgos Masouras için teklifimizi sunduk. Ancak Olympiakos 8 milyon euro istiyor. Bu bizim için fazla ama temaslarımızı kesmiyoruz. Görüşmelere devam edeceğiz." dedi.

Trabzonspor bilindiği üzere devre arasında Yunan oyuncu için girişimlerde bulunmuştu.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Helal olsun size
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Öncelikle şampiyonluk için kutlarım. En çok eleştirenlerden biriyimdir. Lille Başkanı için söylediklerini eleştirdim fakat Adil Gevrek'in ağzının payını verdiğinde destekledim. Bankalar Birliği anlaşmasında Ali Koç ve diğerleriyle hareket ettiğinde (Rekabet avantajımız varken, ki o zaman altını çizdiğim avantaj bugün Trabzonsporlular haricindekilerce bile söyleniyor) eleştirdim; iki sezon önce devre arasında Fb ve Bjk'nin limit artışına karşı durduğu için alkışladım. Vakaları uzatmayacağım. Kimsenin uşağı, adamı, kurşun askeri değilim. Adamcı olmadım.
                      Alanya'da yaptığı yanlıştı. O yanlışlardan nice doğrular çıkararak makamının gerektirdiği gibi camiayı güler yüzüyle temsil etti. Bu bile önemli...

Geleyim Ağaoğlu'nun Türk futbolunda diğerlerinden farklı olduğu noktaya: Para yönetimi.

Hep maruz kalırdım, "Muhasebeci misin?" sorusuna. Değilim ama bütçe nedir ve nasıl yönetilir bilirim. Yatırım, maliyet, verimlilik...

İmza töreninde forma satmasıyla dalga geçildi. Bu önemli değil. Roma'yla oynarken sahada Hamsik ve Gervinho varken bilet fiyatlarına laf edildi. Bu da önemli değil. Dorukhan'ın kontratı, Yunus, Diabate, Gervinho vs. Bunlar eleştirilebilir. Tercihtir. Newton tercihini de Avcı tercihini de yapan odur. Sorloth'u da Afobe'yi de alan odur.

InBusiness Dergisi'ne verdiği röportajı okuyunca daha da emin oldum. Trabzonspor için en kritik yazı yaşayacağımızı yazıyorum. Trabzonspor'un geleceğini kurtarmak veya kurmak Ağaoğlu'nun elinde. Bizim gazımızla hareket edip eder etmez oyunculara 2,5 - 3 Milyon Euroları ödemez inşallah. Popülizme gerek yok. Bu takım 20 Milyon ücret bütçesiyle eze eze şampiyon olmadı mı?

Bu arada, başkanın göreve gelmesiyle (Yanlış hatırlamıyorsam) VAR'ın aktif kullanıldığı süre paralel. Yani son dört sezon...

Söz konusu dört sezonun puan tablosunu oluşturduğumuzda, zirvede Trabzonspor'u görüyoruz.

Başarı tesadüf olamaz.

2018 - 2022 TSL STANDINGS.jpeg
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En güzel reklam.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• valla başkanın yalı uşağına soktuğu laf
                            Türk futbol tarihinde 1. sıraya yükseldi.
                            daha önceki 1 numaram ilhan cavcav için "ilaçlarını almayı unuttu" diyen ağbinin lafıydı)

Yorum

• Yorum

• De Marke Sports [MENTION=46893]Dema[/MENTION]rkesports
                                ·
                                22sn
                                Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Başkanlığı görevine devam etmeyeceğini açıkladı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X