Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Büyüksün Ahmet Ali Ağaoğlu Başkanım
Trabzonspor tarihine altın harflerle adını düştüm.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Herif.
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYangın var.
Yorum
-
İlk olarak musti5576 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır, başkan ilk başta Abdullah Avcı yı istememiş olabilir lakin bunun nedeni hepimiz de biliyoruzki ekonomik. newton başarısızlığından sonra anlamış ki en önemlisi, en paraya kıyılcak olanı teknik kadro.
Yoksa Başkan Rıza Çalımbay’ı () da getirebilirdi hoca olarak, şükretmek lazım.
Yorum
-
Beyler kimse farkında değil ama bence şampiyonluktan daha önemli bir olay var.
Bu kadroyu dağıtacaklar mı 2010 2011 gibi mi olacak yoksa önümüzdeki senelerde de şampiyonluğa oynayacak oyuncu grubu mu olacak.
Ben en çok bu konuyu merak ediyorum bakalım ne olacak.
Eğer takımın bir kaç oyuncusu satılır yerine alınanlar aynı performansı göstermezse hazin sonun başlangıcı olur.
Çok iyi düşünmeliler.
Hazır istanbul takımları kötü durumdayken şu oyuncu grubu 1 şampiyonluk daha alabilir.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler kimse farkında değil ama bence şampiyonluktan daha önemli bir olay var.
Bu kadroyu dağıtacaklar mı 2010 2011 gibi mi olacak yoksa önümüzdeki senelerde de şampiyonluğa oynayacak oyuncu grubu mu olacak.
Eğer takımın bir kaç oyuncusu satılır yerine alınanlar aynı performansı göstermezse hazin sonun başlangıcı olur.
Çok iyi düşünmeliler.
Hazır istanbul takımları kötü durumdayken şu oyuncu grubu 1 şampiyonluk daha alabilir.
2010-2011'de Sadri Şener yönetiminin yaptığı kadroyu dağıtma hatasını bu yönetim yapmaz. Yukarıda gönderdim haberi.
Bizans takımları bir girdap içinde dönüp dursunlar. Önümüzdeki 2-3 sezona daha ambargo koyarız.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
TS 4 yıldır çok iyi yönetiliyor.
En büyük başarısı, sezon bitmeden çok önceden planlama, hazırlık yapılması2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler kimse farkında değil ama bence şampiyonluktan daha önemli bir olay var.
Çok iyi düşünmeliler.
Yorum
-
İlk olarak emirhan uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadrodan giden oyuncular önemli değil, yerine aldıkların önemli bence. 95-96 sezonundan sonraki sene kadro korundu fakat şampiyon olunamadı. 2010-2011 sonrası kadro korunsa da şampiyon olunabilir miydi emin değilim. şike operasyonu olmasaydı olunamazdı bence yine. Bundan önce iyi kadromuz olduğu dönemler hep yıkım yaşadık. Ilk defa hem iyi kadro hem şampiyonluk gelecek bakalım neler olacak.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadrodan giden oyuncular önemli değil, yerine aldıkların önemli bence. 95-96 sezonundan sonraki sene kadro korundu fakat şampiyon olunamadı. 2010-2011 sonrası kadro korunsa da şampiyon olunabilir miydi emin değilim. Şike operasyonu olmasaydı olunamazdı bence yine. Bundan önce iyi kadromuz olduğu dönemler hep yıkım yaşadık. İlk defa hem iyi kadro hem şampiyonluk gelecek bakalım neler olacak.Naber?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum