Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• rezillik ya bu ne la... akp bunu isâret ederse seçilir eyvah eyvah... nuri albayrak da olsun mu ? haçosmanogli ?
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ulke badem biyiklilardan kurtulsun diye beklerken atalay denen duz iktidar memuru trabzonspor'umuza aday olmak icin nabiz yokluyor.lan arkadas bari buraya girmeyin yettiniz artik.dayicim isine bak ya.bir seyden de geri kalin ,her ise burnunuzu sokmak zorunda misiniz?ahmet agaoglu'nun icinde gram trabzonspor sevgisi varsa klubu bunlara birakmayip gorevine devam etmeli.
        bu adamlar sirf sehrin politik yapisindan dolayi kendilerinde aday olma cesareti buluyorlar.cunku trabzon sehri ulkenin en tuhaf illerinden, uzerine ne kadar basarsan o kadar fazla destek goruyorsun.siyasilerin istanbula olan destegiyle hakkimiz yenirken,sampiyonluklarimiz calinirken bu emir erlerinden cit cikmaz kulup ne zaman biraz nefes alip ayaklansa bademler bir bir damlar.

Yorum

• Bırakın Trabzon Rio olsun laflarını. Sizin el attığınız herşey söner, kaybolur, değersizleşir, yokolur...

Düşün bu takımın yakasından...Paranız var pulunuz var, emeklilik hayatı yaşayın, bıktık...
          En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 29.09.2021, 14:26.
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Agaoglu hakemler hakkında sert aciklamalar yapmali. Kulubler birliğinden istifa etsin, orasi zaten hiç birseye yaramiyor adi var tek
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Kulüp Açıklama yapmıyor: "Neden açıklama yapmıyor bunlar, kimden emir aldılar?"
              Kulüp açıklama yapıyor: "ohooouuu artık geçti gitti, hemde açıklama çok sert olmuş, yok yok cok zorlama olmuş, kimse sallamadı. Ayrıca sadece bir yönetici değil Komple Yönetim Kurulu açıklama yapmalı, heleki Başkan" (ve hepsi Ceza yemeli!)
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Agaoglu hakemler hakkında sert aciklamalar yapmali. Kulubler birliğinden istifa etsin, orasi zaten hiç birseye yaramiyor adi var tek
                Çok merak ediyorum.. ne işe yarayacak?
                İstifa etti, en kallavisinden açıklamalar yaptı. Ne olacak?

Arkadaş, bir işe yaramadı, yaramayacak. Bunu tekrar tekrar eleştiri olarak sunmanın maksadını gerçekten merak ediyorum.

Hakemleri sahada darp etmekten tut, kilitleyip staddan dışarı bırakmamaya kadar en uç şeyleri denedik. Ne oldu?
                Allah Allah !!!

Bir işe ya-ra-maz.

O yüzden şu gündemden uzaklaşın.
                Yok bir getirisi. Olmadı, olmayacak.

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulüp Açıklama yapmıyor: "Neden açıklama yapmıyor bunlar, kimden emir aldılar?"
                  Kulüp açıklama yapıyor: "ohooouuu artık geçti gitti, hemde açıklama çok sert olmuş, yok yok cok zorlama olmuş, kimse sallamadı. Ayrıca sadece bir yönetici değil Komple Yönetim Kurulu açıklama yapmalı, heleki Başkan" (ve hepsi Ceza yemeli!)
                  En güzeli de "taraftarın gazını alma çabaları" eleştirisi. Adam özgüvensizlikten, kendisini dinlediler diye atarlanıyor
                  Naber?

Yorum

• bence de kulübün yaptığı çok etkisiz bir davranış..
                    hep konuşsunlar dedim ama yöntem bu olmaz olmamalı..

önümüzde çok net bjk örneği var..
                    emre kocadağ maç sonları hakem faulümüzü ..penaltımızı şunu bunu vermedi gibi..
                    + erol kaynar denilen herif sadece twitterdan yazdı..ama tüm kamuoyu herifleri ..dinledi..

biz naapıyoruz..maçları biriktir..ondan sonra belki birçoğumuzun faul ve kart haklı dediği noktada açıklama yayınla..
                    maç günleri bu adamların işleri yoğun diyemi ..toptan konuşuyorlar acaba..

mesela bir maç günü konuşması..konyaspor maç sonu..
                    konyasporlu oyuncular bakasetasa bilinçli olarak kart görsün diye faullu oynadılar bize haklı olarak kart veren hakem onlara müsade etti..
                    gibi.. aynısını Erman Toroğluda söyledi..

yani insanlar dinlediğinde Adam haklı demeli..
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Biliyorum ve sormak istiyorum! Acaba burada yönetimi ve özelde de Agaoglunu elestirenler onun külüpler birligi toplantisindan sonra yaptigi aciklamayi dinledi mi?

Ben dinledim ve Agaoglu su anda anladigim kadariyla taraftarin yani sizlerin gazini almak yerine arka planda futbolda cigir acabilecek yapisal bir degisikle ugrasiyor ancak anlasilan o ki ne burada yazanlar ne de genel anlamiyla taraftar bu aciklamalari dikkate aliyor. sizler icin bir macta yapilan hatalarla ilgili aciklamalar ya da ses yükseltilmesi onun yaptigi aciklamalardan daha önemli. bence biraz gözlerinizi acin ve gündemi sadece bu ve önceki maclarda yapilan hatalardan dogru degerlendirmeyin.

Yorum

• Yorum

• yorum yazmak istemiyorum üstteki gönderiyle ilgili orta çağa döndürür bunlar kulübü

Yorum

• Bi bu badem bıyıklı aday olmamıştı zaten.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tereyağı tesisi mi kuracak acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bırakın Trabzon Rio olsun laflarını. Sizin el attığınız herşey söner, kaybolur, değersizleşir, yokolur...

Düşün bu takımın yakasından...Paranız var pulunuz var, emeklilik hayatı yaşayın, bıktık...
                                biktik harbiden bıktık bi bitmediler.
                                En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 02.10.2021, 19:47.
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X