Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sana HELAL OLSUN çebi..

"Geçenlerde Uilenberg isimli bir danışman, Sergen Yalçın'ın el hareketleriyle mesaj vermeye çalışmış. Gitsin Almanya'da konuşsun bakayım böyle isim vererek. MHK'yi göreve çağırıyorum. Beşiktaş'ın hocasını gündeme getirerek eleştiri yapamazsın. Art niyet arıyorum."

bizim salaklarda kafasını kuma gömsün..
    beyin yerine ne taşıyorlar merak ediyorum..

Tamam bu sene Başkan ve Yönetim çok iyi şeyler yaptı ama Kafanız çalışmıyorsa Şampiyon falan olamazsınız..
    En son alperrr tarafından düzenlendi; 05.09.2021, 13:40.
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Borcu altı ayda 800 Milyon artan adam, tabii ki sağa sola sataşacak. Siz niye geriliyorsunuz? Kendi camiasının gazını alıyor. Kaç defa "UÇK'de kazanırız" dedi Avcı davasını. Kazanamadı. Haliyle hazımsızlık olacak. Ama asıl mesele, şampiyon olmalarına rağmen 4,5 Milyar'a ulaşan borç. Bence, Ağaoğlu da Avcı da önüne baksın. Öyle her şerefsize laf yetiştirip dikkati dağıtmamak gerek.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.09.2021, 15:59.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• sol bek Başkan..Nokta

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Başkan artık Kulüplerden sorumlu...Dolayısı ile diğer kulüplerle fazla bir ağız dalaşına girmez diye düşünüyorum...

He bizi ezdirir mi bizi de ezdirmez....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bu önüne gelene sıka sıka ilerleme işini İHO Reyiz çok iyi yapardı, ey gidi; hakkımızı savunarak aldığı onlarca kupa müzemizi süslüyor şimdi.
            Naber?

Yorum

• iho ve muro dan sonra kötünün iyisi olduğu için baya bi kredi kazandı,oyuncu satışları genç oyunculara verilen önem,maaşları düşürmek,ekonomik denge derken acaba doğru başkanı bulduk mu diye düşünürken katar başakşehir projesi,yaşlı oyuncular,bol maaşlar,sahaya dalmalar,tribünde kol hareketleri,ismail köybaşı basın toplantısı,garip açıklamalar,sebebsiz yere ünal hocayı kovmalar,maç sonu teknik taktik açıklamalar,derken kötünün iyisi olma özelliğini kaybedip iho ve muro ya katıldı,yani özetle kötü başkanlar sınıfına dahil oldu

zaten türkiyede iyi olan birinin herhangi bir yönetici koltuğuna oturması oldukça zor,atama var malum,sadece acaba mı diye heyecanlandık ama çok fazla uzun sürmedi gerçeği görmek,
              başarı fetişizmi hatasına nasıl düştü enteresan,oysa ilk geldiğinde yaptığı açıklamalar başarıya giden yolun şimdikinden(iho ve muro yönteminden) farklı olması gerektiğini söylüyordu,projeden sabırdan falan bahsediyordu,böyle başlayan bir başkanın katar projesine evrilmesi oldukça şaşırtıcı,ama türkiyede fazla şaşırmamak lazım,lig bittikten sonra küme düşmenin kaldırıldığı bir ortamda bunlar şaşırılacak durumlar değil
              TEKKEBALL

Yorum

• ANÇ ye fazla dikkate almamak lazım gündem değiştirmek için sağa sola sallayacak tabi.

Başkanın bu tuzaklara düşmemesi gelmeyip akıllı olması lazım.

Gündemle ilgili açıklamak yapmak için muhtemelen yöneticilerden birisini görevlendirmiştir.

İlk yarıyı şampiyonluk yarışında bitirirsek en az 3 tane üst düzey oyuncu alırsak şampiyon oluruz.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başkanımız tabii ki tuzaklara düşmemeli fakat sakin bir demeç verip, tekrarı halinde Federasyona şikayette bulunacağını da söylemeli. bu ne arkadaş, adamların başkanı iyice "tülay geri dön tülay"a bağladı işi ANÇ'nin bu demeçleri tazminat için değil, bizi bozmak için verdiğini düşünüyorum. Onun için sakin sakin TFF'ye şikayet et geç, onlar uğraşsın
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• piyasada başkan adayları isimleri dolaşmaya başladı. Ankaradan onay bekliyorlarmış, işe bak. Atalay'ın adı geçiyor. İHO her zaman fırsat kolluyor tekrar başkan olmak için. başkana kızdığım çok konu var ama olası adaylara bakınca devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Celil Hekimoğlu, Hakan Kulaçoğlu vs gibi profiller gelmediği müddetçe devam etmeli.

Yorum

• İlk olarak trabzonsuz tsli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      piyasada başkan adayları isimleri dolaşmaya başladı. Ankaradan onay bekliyorlarmış, işe bak. Atalay'ın adı geçiyor. İHO her zaman fırsat kolluyor tekrar başkan olmak için. başkana kızdığım çok konu var ama olası adaylara bakınca devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Celil Hekimoğlu, Hakan Kulaçoğlu vs gibi profiller gelmediği müddetçe devam etmeli.
                      Atalay kim bilmiyorum..

ankaradan onay bekleniyor diye bir yorum ne kadar aşağılayıcı..
                      bunu ilk yazan kişi bunun hakaret olduğunu biliyor mu acaba..

bu arada ben yukarıdaki fikrimi savunmaya devam ediyorum..
                      yani bizimle ilgili beyanlara cevap verelim diyorum..
                      ama genel kanı iyi bir yöntem olmadığı yönünde saygı duyarım..

...........................................................

sayın Cenkhan..biz önüne gelene sıkalım falan demiyoruz..
                      2 kere 3 kere senin hocan hakkında konuşan bir düzeysize cevap verelim diyoruz..
                      ben sert bir cevap istiyorum ama daha yumuşak bir cevapta olabilir..

sorunlarımızı konuşarak çözmek ilerde kavga ederek çözme yolunu engeller..

ayrıca yıllarca Trabzonspor seyircisi çok saldırgan ve kaba olarak gösterildi..
                      şimdi anlıyorum ki..
                      aslında taraftar kitlesi..
                      hem yöneticilerin hemde gazeteci ve yorumcuların verdiği açıktan dolayı böyle tutum alıyorlarmış..
                      yani sadece konuşarak birçok sorun halledilebilirdi..

ha ha ..
                      daha bugün çok yıllar önce Aykut kocamanın neredeyse topa sarılarak önüne düşürdüğü topla gol attığını ve maçı 1-0 aldıklarını gördüm..96yılında
                      bunu ne diline dolayan oldu ..bizden ne de söyleyen..
                      ne yönetici ..ne gazeteci hiç kimse..
                      görüntü zaten yok..
                      çok yıllar sonra Turgay Demir den sadece duydum..ama görüntü olmayınca inandırıcı gelmiyor işte..

neyse..
                      bu golü konuşmak..
                      en azından kulübe karşı yapılan psikolojik operasyonları engellerdi..

onun için konuşmak lazım diyorum..
                      En son alperrr tarafından düzenlendi; 09.09.2021, 20:26.
                      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Seçimde hile hurda olmazsa ağaoğlu en yakın rakibine 5 bin oy fark atar
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Seçimde hile hurda olmazsa ağaoğlu en yakın rakibine 5 bin oy fark atar
                          Başkan ara sıra hata yapsa da tahminim Aralık ayındaki seçime tek aday girilir.
                          Kongrelerde mevcut başkanların geleceği için en önemli kriter sportif başarıdaki durumdur. Mali yapı da önemli elbette ama ekonomiyi ne kadar düzeltirsen düzelt bunu sahadaki başarı ile taçlandıramazsan kongreler sancılı olur. Bu bağlamda başkan hocanın eline çok iyi bir kadro verdi. Bunun karşılığını Aralık ayındaki kongrede alacaktır.
                          Kimse istemez ama olası bir tökezlemede okların çevrileceği adres belli ama işte o zaman camiaya büyük görev düşüyor...
                          Yönetim böyle bir durumda hocanın arkasında laf olsun diye değil sağlam bir şekilde durarak mevcut kadroyu da dağıtmadan birkaç takviye ile mücadeleye devam edebilmelidir.
                          Kadroyu yap, boz ve tekrar yap dönemleri artık tarihe gömülmelidir.

Yorum

• Ağaoğlu dışında adı geçenlerin alayı çöp
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Boku ne kadar karıştırırsan o kadar kokar.

Bazen cevap vermemek de bir cevaptır.

Başkanı eleştirirken bunu da düşünelim.

Yorum

• salzburg projesi ile gelen ve bunda samimi olan her başkan adayı seçimlerde desteklenmeli

çıkış yolu budur

bu arada yeni bir başkan adayı ortaya çıkarsa ne vaadle gelebilir,elinde sadece salzburg projesi olacak,mantık olarak

iho muro ve ağaoğlu katar başakşehir projesini temsil etti ve ediyor,haliyle sen başkan olarak ortaya çıkacaksan salzburg projesi ile çıkacaksın,yoksa aday olmanın bir manası yok
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 10.09.2021, 21:44.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X