cidden kimlerin başkanlık koltuğuna oturduğunu unutmuş taraftarlar. Sezon öncesi transferin yüzde 90'ını bitirmiş, dolu dolu ve krizsiz kamp yapmış bir Trabzonspor en son ne zaman görülmüştü ben hatırlamıyorum. Avcı öncesinde çok hatalı kararları vardı ama o günden başlayarak günümüze gelecek olursak gayet iyi süreç işliyor, ben kalmalarından yanayım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Başkan bir yere gitmeyecek. Çünkü başarısızlığı yok. Hatta başarılı.
Ünal da Göztepe de devam edecek arkadaşlar. Yani boşuna beklemeyin.
Zaten kolay kolay kongrede kimse aday olmaz.
Artık eskisi gibi değil.
Kim imza atacak ve aksi durumda tüm maddi sorumluluğu üzerine alacak?
İkinci bir ağaoğlu bu anlamda kim olacak?
Usta gelirse belki gire o yükün altına.
Başka kimsenin gireceğini, hele mevcut pandemi ve dünyadaki ekonomik kriz koşullarında.
Yorum
-
Bankalar Birliği anlaşmasının detayları nedir?
Transfer gelirinin yanı sıra ürün satışı, maç geliri ve bilet gelirinin ne kadarı oraya gidiyor? Paranın tamamı bankaya gidiyor veya birliğin ortak hesabına gidiyor. İlk 2 sene ana para ödemesiz. Borcumuz 9 yıla bölünüyor. Birinci sene faiz ödemesi yok, ikinci sene yüzde 25 faiz ödemesi. 1 milyar Lira’nın altında bir borcun yapılandırmasından bahsediyoruz. Yıllık 100 milyon Lira civarında bir ödeme. Diğer kulüplere bakıldığında ana para bazında 300-400 milyon gibi. Ancak onların geliri de bizim 3-4 katımız. Hesaplarını yapmak benim işim de, haddim de değil. Bizim açımızdan, 100 milyon Lira gibi bir ana para, Trabzonspor’un bu ekonomik programı sürdürüldüğü takdirde ödenmeyecek rakam değil. Biz zaten geldiğimizdeki borcu Euro bazında 185 milyon Euro’dan 105’e kadar düşürdük. Neredeyse yüzde 50. TL bazında da yüzde 120’ye varan kur farkına rağmen, borcu olduğu yerde tuttuk. Çünkü geldiğimizde faiz ve kur farkı gideri Trabzonspor’un yaklaşık 320 milyon TL'ydi senelik.
Ekonomik, idari, sportif planlamada çok doğru ilerlediniz. Böyle bir ortamda Ağaoğlu ve yönetiminin en azından bir dönem daha kalıp, yarım kalan işi tamamlaması, planlamayı iyice oturtması gerekmiyor mu? Adaylık kararını ne zaman vereceksiniz?
Tekrar söylüyorum; o genel kurulun takdiridir. ‘Ben bir daha devam edeyim’ demek nedir. Seçerlerse devam edersin. Bu kararı genel kurul verir. Şu an yapılması gereken işler nedir bizim için? 1- Transferin tamamını gerçekleştirmek. 2- 5 Ağustos’ta Molde ile oynayacağımız çok önemli bir Konferans Ligi maçı var. Çünkü hem sportif açıdan önemli hem de gruplara kaldığınızda 4 milyon Euro gibi bir para ve her grup galibiyetinde 500 bin Euro prim söz konusu. Ve Molde gerçekten bela bir takım ve asla hafife almamak lazım Norveç ekiplerini. 3- Lige başlayacağız ve başlangıç son derece önemli. 4- Ondan sonra da finansal olarak bir takım ekonomik faaliyetleri kulüp olarak harekete geçirmemiz gereken bir sürece giriyoruz. Devamında da görev süremizin sonuna doğru geliyoruz ve sorduğunuz sorunun düşünüleceği yani aksiyon alınacak süreç orası.[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoita bildirildi, kötü değil rotasyon için, ama as forvet almazsak hayal kurmayalım, böyle muazzam kadroya 1 forvet ligin içinden geçer.
Başkan Ağaoğlu, 1 iyi forvet (Sörloth-Gomis-Abobakar seviyesi) alırsan tarihe altın harfle geçersin, almazsan okyanusu geçip derede boğulan olursun!
3 büyütülmüş-Tff kızarım ama ben Trabzonsporluyum, takımım SPOR AHLAKIMA leke sürmedikçe SONUCA BAKMAM. 17 senede 3-4 ceza aldım tamamı Başakşehirin EL BİRLİĞİYLE şampiyon olduğu sene, bizim Yönetime kızdım rakibin leşliği zerre umurumda değil, APAÇIK zaten...
Şimdi, hatalar yapılsa da Hamsik-Gervinho-Peresi Haziranda bitirip, Corneliusu getiren Başkana destek olmazsak KLAVYE DELİKANLISI derler, Keşan formasından 3 tane alıp yeğenlere hediye ettim Yusuf-Ömür-Uğurcan-Parmak furyasında, dergiye yıllardır aboneydim (Başakşehir işinde iptal ettim), Tsclubdan evim tişört-haşortman dolu çocuklar dahil, özel kupa dediler 1967 üyeye 2000 TL verdim...
1 senedir hepsini sildim attımdı, 1 TL HARCAMADIM forvet al arkandan gelmezsek adam değiliz demiştim, Cornelius imzayı atsın hatasonu Tsclubı şahsım boşaltmazsa ne olsun, dergi telefonunun engelini kaldırıyorum, formalarımı alıyorum, ŞAMPİYON OLMAK DEĞİL HEDEFİM, muazzam takım kurduk Ülkenin en karakterli ve iyi kalecisi Uğurcanımı-gelmiş geçmiş en iyi Kanat Nwakaememi, ilk görüntü canını dişine takan Hamsik-Gervinhoyu ve merakla Corneliusu izleyecem, HAAA unutmadan Ömür 20 m euro(Messimsi hayali kuracam, vazgeçmeden)
TEŞEKKÜRLER BAŞKANIMEn son Tekke tarafından düzenlendi; 09.08.2021, 16:20.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
CORNELIUS için..
bir sözümde Başkana kötü transferleri yaparken çok eleştirdim..
ama çok büyük bir takdiri hakediyor bence..inşallah oyunculardan da istediğimiz verimi alırız..
kimse parayı verince herkes alır demesin 1 ay önce bu adamın fiyatı7-8 oyuncunun isteği 3 tü..
50 bin 100 bin için çok istediğimiz ve alamadığımız çok oyuncu vardı..
bu PISIRIK ve EZİKliğide yendiği için BAŞKANI tebrik ederim..
tuttuğunu koparır özgüveni verdi kulübe..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Bu yaşa geldim ilk defa bizde böyle bir transfer sezonu geçiriyorum. Ağa'm gemileri yakmış anlaşılan. Ya herro ya merro diyor.
Madem bu kadar külfetin altına girildi bu sene bir şeyler olmasa dahi bozmadan, kırmadan, dökmeden önümüzdeki yıl da üzerine katarak devam etmeli. Bir kaç kötü sonuçla taraftar bir yerden homurdanır üzerine de başkan yine saçmalarsa (ki tahmin etmiyorum) paramıza da zamanımıza da bize de yazık olur. Kimse hemen salmasın kendini. Safları sıklaştırmak artık farz olduHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Büyük resimci
Bizde olayların doğal aktığını düşünen bir kesim, HERŞEY MUBAH diyen kesimin ayak oyunları ortaya dökülünce BÜYÜK RESİMCİ diyip yapılan ahlaksızlığı küçültür.
Düşünen insan, her zaman temkinli olur ve başarıya ulaşır.
Ben futbolun ASLA kendi halinde olmadığına inananlardanım, hatta bizim ülkemizde Trabzonumuz osuruk Afobeye-diabateye 1,5 m euro maaş+o kadar bonservis vb vermeden alamazken, bjk Ghezzalı bedava kiralar-m Gomezi Cenki Elneny i bedava kiralar, Gs Halili-Leminayı bedava alır, ahmaklara da BAŞKAN BAŞARISI dedirtir, kıytırık Ersan Gülümü-Atınçı-Ozanı 10 m eurolara satar YERSEN...
Fonlanan gazeteciler gibi fonlanan sanatçılar-sporcular-klüpler-dernekler SAYISIZDIR, fonlanmayan nasıl mı olur, aha Trabzonspor gibi, HEP NAMERTLİKLE sonuca ulaştırılmaz, hızlı-doğru hamle yaparsa ön alınır.
İnanan-klübe ulaşabilen varsa, Cornelius işi bittiği anda UĞURCANI ALMAK İÇİN savaş başlayacağını izleyerek görsün. Corneliusu alınca %80 Şampiyon olabilecek takıma 1 takviye daha ligi sürklase eder, peki ligi sürklase eden Uğurcan 25 e satılabilecekken, RAKİP OLSANIZ (fonlayan gavurlara içerdekiler, misal Şansalı okuyun, uçtu Trabzon imdaaaat diye bağırıyor) bu sene en büyük zararı Uğurcan-Hugo gibi oturan kilit taşını alarak yaparsınız.
Onca emeğe KİLİT TAŞINI KAPTIRARAK son verme Başkan, UYANIK OL!En son Tekke tarafından düzenlendi; 10.08.2021, 10:59.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Nasıl gereksiz komiklikler yapınca eleştiriyorsak bugünkü fidan hareketi ile de alkışı hak ettiğini söylemek gerek. Güzel iş başkan.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Olumsuz eleştiri yaptığım gibi son 5 aydır yaptıklarını olumlu buluyorum
Böyle gitsin hep destek tam destek.
Hele Mustafa abinin borcu sözleri beni çok duygulandırdıNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Çok büyük yatırım yapıldı şu takıma. Bunu bu sene ya hep ya hiç diye heder etmemeliyiz. Bu sene belki istenilen sonuca varılamayabilir ama fazla bozmadan, üzerine koyarak ilerlemek lazım. Yani bu sene de olmadı hadi sil baştan değil artık her transfer dönemi üzerine bir iki oyuncu şeklinde olmalı. Taraftar da öldük bittik kodunda olup yıkıcı olmamalı. Yoksa yazık günah bunca şeye.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum