Bugün kulüpler birliği kılıçdaroğlu'nun kendilerini destekleyen tivitine karşılık bi açıklama yapmışlar, sporun dışındakiler işimize karışmasın demişler. Acaba bu açıklamayı da rte'ye karşı yapabilecek şey var mı bunlarda merak ediyorum.
At izi it izine karışalı çok oldu Anıl. Kim it kim at belli değil kardeşim. Ortada kocaman bir b.k vardı ve herkes de bunu yedi. Kimin kime ne dediğinin artık pek bir önemi yok. Çok da derinlere dalmamak lazım artık. Derine daldıkça işin içinden çıkılmıyor çünkü. Sal gitsin. Transferlere bak, sahaya bak felan
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Ağaoğlu gidene Kadar ne ürün alırım ne maç izlerim..Ne demek siyaset karışmadi futbola hiç. Daha ağır şeyler derim de Trabzonspor başkanisin sonuçta. Demekki adamın umrunda değil kupa şampiyonluk falan amaç neyse artık bilm çok çok büyük bir yanlış açıklama
Bugün kulüpler birliği kılıçdaroğlu'nun kendilerini destekleyen tivitine karşılık bi açıklama yapmışlar, sporun dışındakiler işimize karışmasın demişler. Acaba bu açıklamayı da rte'ye karşı yapabilecek şey var mı bunlarda merak ediyorum.
cidden rezil bir açıklamaydı, geleceği göremediklerini yine kanıtladılar. 3 günlük işleri için yanlış tarafa yalakalık yaptıklarını elbet farkedecekler ama çok geç olacak
Ya bugün çıkıp siyaset futbolun tam içinde, hakkımızı şunlar şunlar yedi dese önce kendi şehri sahip çıkmayacak adama. G*t gibi ortada kalacak, belki sosyal medyadan birkaç 'adamsın adam mastürbasyonları'... Sonra hem makamını kaybedecek hem de özel hayatı mahvolacak.
Herkes (evet sen, ben hepimiz) bu kanalizasyon okyanusuna az ya da çok dışkı taşıdı bu ülkede ama Cesur Yürek Ağaoğlu çıkıp her şeyi düzeltecek, halk kahramanı olacak. Klavyeden yazmak ne kadar kolay ya.
En son jönts tarafından düzenlendi; 19.07.2021, 15:51.
Ya bugün çıkıp siyaset futbolun tam içinde, hakkımızı şunlar şunlar yedi dese önce kendi şehri sahip çıkmayacak adama. G*t gibi ortada kalacak, belki sosyal medyadan birkaç 'adamsın adam mastürbasyonları'... Sonra hem makamını kaybedecek hem de özel hayatı mahvolacak.
Herkes (evet sen, ben hepimiz) bu kanalizasyon okyanusuna az ya da çok dışkı taşıdı bu ülkede ama Cesur Yürek Ağaoğlu çıkıp her şeyi düzeltecek, halk kahramanı olacak. Klavyeden yazmak ne kadar kolay ya.
İyi, güzel de kardeşim benim Ağaoğlundan kimse "siyaset futbolun tam içinde, hakkımızı şunlar şunlar yedi" demesini beklemiyordu ki bunun üzerinden yürümüşsün bu konuda hiç bir şey demese mevzu yok ortada ama durumumuzla 180 derece tezat bir açıklama yapıp da Özkan dedenin dahi kemiklerini sızlatınca bırak da millet tepkisini göstersin. G.t gibi ortada kalmasına gerek yok, g.te g.t diyemeyecekse g.tü savunmasına gerek yok onu diyoruz sadece
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
aynen öyle... fuzuli konusmasina gerek yok diyoruz ama anlatamiyoruz.... eskisehir meselesinde bence onlari takan çok yok ama beklenilenin disinda sert konusunda belki de birileri bu sefer böyle konusmasini tavsiye etmistir ne olur ne olmaz diye... 1-2 haftada bu kadar zit tepkiye sebep olan konusmalar pek iyi isâret degil
Ali Koç mevcut düzenden nefret ediyor fakat her açıklaması yağlama, bağlama… FB camiasının çoğu mevcut düzenden nefret ediyor ama FB taraftarından Ali Koç’a karşı bir reaksiyon yok.
Bizim taraftar da Ağaoğlu’ndan kahramanlık bekliyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama nafile…
Arkadaşlar, düzen değişti. Özkan Sümer’den bahsetmek boş romantizm zira onun gibisi pek gelmez ki ona da yapılanlar aklımda.
Bu düzen öyle bir düzen ki işçi takımı Adana Demir yılların 1. Lig hasretini senin benim ödediğimiz vergilerle kurulan haramzade sermayenin tepedeki isimlerinden biriyle bitirebildi.
Fakat Ağaoğlu düzene uygun davranınca bıdıbıdı… Arkadaşlar, adamdan nefret edebilirsiniz ama lütfen biraz mantık…
En son jönts tarafından düzenlendi; 20.07.2021, 06:32.
Yani diyorsun <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@jönts<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> artık düzen yalama düzeni. Kim daha iyi yalarsa istediğini alıyor.
Öyle demiyorum, ilk ters harekette önce kendi camiası satacak adamı diyorum. Durabilecek miyiz arkasında? Asla. Daha dün Ağamınoğlu diye terbiyesizce dalga geçiliyordu.
Belli şeyleri söylemezse orada kalamayacağını biliyor. Ben de aynısını yapar mıyım? Yapmam. Ama yapıyor diye de ona kızamıyorum.
Diyorum ki İstanbul büyük yalıyor ama tepki yok. Biz ise ayaklanıyoruz ve bu “devlet destekli Trabzonspor” algısına her şeyden çok destek veriyor. Bu algıyı en başta biz yapıyoruz aslında.
Bugün Ağaoğlu rest çekse ve dolayısıyla görevi bıraksa yerine kim gelecek? Bağımsız biri mi? Asla. Belki de IHO tarzından biri… İster miyiz? Bence istemeyiz.
Öyle demiyorum, ilk ters harekette önce kendi camiası satacak adamı diyorum. Durabilecek miyiz arkasında? Asla. Daha dün Ağamınoğlu diye terbiyesizce dalga geçiliyordu.
Belli şeyleri söylemezse orada kalamayacağını biliyor. Ben de aynısını yapar mıyım? Yapmam. Ama yapıyor diye de ona kızamıyorum.
Diyorum ki İstanbul büyük yalıyor ama tepki yok. Biz ise ayaklanıyoruz ve bu “devlet destekli Trabzonspor” algısına her şeyden çok destek veriyor. Bu algıyı en başta biz yapıyoruz aslında.
Bugün Ağaoğlu rest çekse ve dolayısıyla görevi bıraksa yerine kim gelecek? Bağımsız biri mi? Asla. Belki de IHO tarzından biri… İster miyiz? Bence istemeyiz.
Umarım derdimi anlatabildim.
Ben anlıyorum seni. Hak veriyorum sana.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Başkan bu sene Kulüpler birliğinde başkan olduğu için..
kulübün haklarını savunur konuşmalar yapamıyacak mesela..(linç yer ..kulüp karalanır..zarar görür)
hemen geçen yılki bjknin yaptığı yöntemi uygulaması gerekiyor..
yani maçlarla ve hakemle ilgili kulüp görüşünü bildiren bi yönetici bulmalı..
eğer seneye bunu görmezsem ..ya yeterli 1 tane bile yönetici yok derim ya da Başkan tahminimden çok fazla egolu imişki başka bir kişinin ön plana çıkmasını istemiyor..
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum