Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Klüp kasasi yöneticilerin arka cebi değildir tarzında bir açıklaması vardı ilk geldiğinde. Koita maaşında umalim böyle bir durum olmasın. Ilk geldiğinde neyi eleştirdiyse birer birer hepsini yapıyor.

Yorum

• Ali Koç açıklaması: Fenerbahçe'ye şike yaptı diyenler fetö'ye hizmet etmektedir...

Başkanımız ve kulübümüz bu açıklamaya misliyle karşılık verecektir.

Verecektir evet!! Verecek midir?

Fenerbahçe şike yapmış mıdır? Evet sayın başkan söz sizde. Son dönemde sosyal medyada şikeci diyenlere dava açma tehditi savuruyorlar. Evet sayın başkan ve yönetim, şikeci dediği için dava açılma ihtimali olan taraftarların arkasında durabilecek misiniz?
      En son erolizmts tarafından düzenlendi; 22.06.2021, 22:28.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• GS vs şikebahce yaz döneminde kongresini yapıyor bir biz akilli olduğumuzdan kongreyi Aralık'ta yapıyoruz.

Bu kongreyi Aralık ayinda yapmak için ilk kararı alan bunu uygulayan değiştirmek için çaba harcamayan benim gözümde kulübe ihanet ediyor.

Ben bu kadar amatörce yonetilmekten çok sıkıldım

Gerçekten artık midem bulanıyor
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• [MENTION=2694]halilaziz61[/MENTION]

Bu konuda kongre üyesi (üst düzey diyelim) biri yanında Başkan Ağaoğlu varken bir açıklama yaptı. Neden Aralık?

Dediği şey bir yere kadar mantıklı: Mayıs-Haziran gibi seçimli kongre olursa gelecek yeni yönetimin oyuncu arayıp, transfer edip yeni sezonu hazırlanma ve bunun başarıya götürme ihtimali; sezona hazır başlayıp Aralık'da seçime giden yönetimin başarıya götürme ihtimalinden daha zayıf, gibi bir açıklama yaptı. Yani seçimi kazanacak olan müstakbel yönetim Ocak gibi iş başı yaptığında hem eski yönetimin planlı kadrosu ve hedefini devralmış hem de Ocak transfer dönemine eksik yerlere 1-2 takviye yapıp başarıya gitme ihtimali çok yüksek.

Antitez olarak: Ne alaka kardeşim, Haziran'da seçime gidilirse gelecek yönetim zaten Nisan-Mayıs gibi planlarını yapıp (transferler kast ediliyor muhtemelen ki öyle bir yönetim dünya üzerinde dahi 1 elin parmaklarını geçmez) hazır gelecek, transferleri 1 hafta içinde -tak tak tak açıklayacak. Aralık ayında hedefe odaklanan takım es verip sekteye uğramamış, eski yönetimin teknik direktörünün kafası "acaba iş aktim sonlandırılacak mı?" soruları ile karışmayacak.

Denenmiş olan denenmemiş fikirlerden evladır ancak Aralık ayında yönetim değişikliği olmadığı müddetçe bunu test etme olasılığımız yok şimdilik.
          En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 25.06.2021, 11:19.
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [MENTION=2694]halilaziz61[/MENTION]

Bu konuda kongre üyesi (üst düzey diyelim) biri yanında Başkan Ağaoğlu varken bir açıklama yaptı. Neden Aralık?

Dediği şey bir yere kadar mantıklı: Mayıs-Haziran gibi seçimli kongre olursa gelecek yeni yönetimin oyuncu arayıp, transfer edip yeni sezonu hazırlanma ve bunun başarıya götürme ihtimali; sezona hazır başlayıp Aralık'da seçime giden yönetimin başarıya götürme ihtimalinden daha zayıf, gibi bir açıklama yaptı. Yani seçimi kazanacak olan müstakbel yönetim Ocak gibi iş başı yaptığında hem eski yönetimin planlı kadrosu ve hedefini devralmış hem de Ocak transfer dönemine eksik yerlere 1-2 takviye yapıp başarıya gitme ihtimali çok yüksek.

Antitez olarak: Ne alaka kardeşim, Haziran'da seçime gidilirse gelecek yönetim zaten Nisan-Mayıs gibi planlarını yapıp (transferler kast ediliyor muhtemelen ki öyle bir yönetim dünya üzerinde dahi 1 elin parmaklarını geçmez) hazır gelecek, transferleri 1 hafta içinde -tak tak tak açıklayacak. Aralık ayında hedefe odaklanan takım es verip sekteye uğramamış, eski yönetimin teknik direktörünün kafası "acaba iş aktim sonlandırılacak mı?" soruları ile karışmayacak.

Denenmiş olan denenmemiş fikirlerden evladır ancak Aralık ayında yönetim değişikliği olmadığı müddetçe bunu test etme olasılığımız yok şimdilik.
            mantıklı olan kısım da bana mantıklı gelmedi.
            önceki yönetim plan programını devralma dediğimiz olgu sene yazın da olabilir. Kaldı ki transfer yapmak isteyince bir ayda bile yapabiliyorsun.
            aralık ayı yılı mahvetmek bütün ümitleri ya da beklentileri gelecek yıla kaydırmak üzere kurgulanmış bir oyun bana göre.
            Yönetimleri korumaya alıp takımı umursamayan bir anlayış

aralık kongresi olmuş, yeni yönetim seçilmiş bahane hazır transferleri ben yapmadım, borç var seneye bizi görün.
            değişmez bu anlayış, eski yönetimden enkaz devraldık bunları halletmek için uğraşıyoruz. bize sabredin, o ara takım büyük bir ivmeyle başarısız sonuçlar alır iddiası tamamen kaybolur, oyunculara paralar ödenmez olur vs.

Aralık kongresini savunan kongre üyesi sadece kendini düşünüyor takımı değil.
            o yüzden samimi değiller.

takımı düşünen mayıs sonunda kongre yapar.
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mantıklı olan kısım da bana mantıklı gelmedi.
              önceki yönetim plan programını devralma dediğimiz olgu sene yazın da olabilir. Kaldı ki transfer yapmak isteyince bir ayda bile yapabiliyorsun.
              aralık ayı yılı mahvetmek bütün ümitleri ya da beklentileri gelecek yıla kaydırmak üzere kurgulanmış bir oyun bana göre.
              Yönetimleri korumaya alıp takımı umursamayan bir anlayış

aralık kongresi olmuş, yeni yönetim seçilmiş bahane hazır transferleri ben yapmadım, borç var seneye bizi görün.
              değişmez bu anlayış, eski yönetimden enkaz devraldık bunları halletmek için uğraşıyoruz. bize sabredin, o ara takım büyük bir ivmeyle başarısız sonuçlar alır iddiası tamamen kaybolur, oyunculara paralar ödenmez olur vs.

Aralık kongresini savunan kongre üyesi sadece kendini düşünüyor takımı değil.
              o yüzden samimi değiller.

takımı düşünen mayıs sonunda kongre yapar.
              Tüzük değişikliği ile seçimin Aralık'a alınması bir anlam verememiştim. Bu üyenin açıklaması "gizli niyetler" olduğunu göstermez.

Şimdilik bekleyip görmek lazım. Şu da var ki Sturidge, Advijaj, Plaza, Koita gibi işler suizana götürse de iyi düşünüp iyi bakmak lazım meselelere yoksa çıkılmaz hal alır.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tüzük değişikliği ile seçimin Aralık'a alınması bir anlam verememiştim. Bu üyenin açıklaması "gizli niyetler" olduğunu göstermez.

Şimdilik bekleyip görmek lazım. Şu da var ki Sturidge, Advijaj, Plaza, Koita gibi işler suizana götürse de iyi düşünüp iyi bakmak lazım meselelere yoksa çıkılmaz hal alır.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi kendini düşünüyor derken, yönetim kurulunun (hangi yönetimden bağımsız olduğunun önemi yok) kendini düşünmesi olarak yorumluyorum. Burada takımın menfaatinden ziyade gelen yönetimlerin zaman kazanmak istemesi güdüsü olduğu aşikar. TS'nin bir yılı çöpe gitmiş ehemmiyeti yok onlar için.

Tabi bunu kimse değiştirmek de istemedi, İHO, usta, ağaoğlu ya da sadri.
                ha bir tek akıllı kendilerini zannediyorlar.
                Ama taraftar bunu yemiyor.
                Şimdi ağaoğlu yönetimi değiştirebilir ama değiştirmeyi düşünmüyor bile, tek aday olarak seçime girecek zaten neden değişitimiyor sorusu akla geliyor yegane cevap olarak biraz daha zaman kazanmak (6 ay) için diyorum.

Kaldı ki dediğiniz cevap dışında yönetimlerden bu konuya ilişkin tek bir resmi açıklama da göremedim.
                Yokmuş gibi davranıyorlar, böyle bir sorun yok ki onlar için olsa illa bir açıklama gelirdi
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Forvet al, oyalayanlara dikkat et, kendin gir sürece!
                  Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Elif Elmas,Yusuf kadar oynamadan ona yakın bedele satılınca kızıyoruz. Veya Vedat - Sorloth kıyaslıyoruz. Kızmayalım. Çünkü satmak profesyonel bir iş.

Ömür'ü iyi hocalarla oynatamadığımız gibi profesyonel bir beceriyle satamadık geçen sezon. Bu sene de Uğurcan'ı satamazsa, yazın verdiği kontratlar kendisini kovalayacak.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Eskişehirspor 2. başkanı Fatih Baturaygil: Trabzonspor bakanlık düzeyinde bile arandı ancak Eskişehirspor'a karşı Trabzonspor yönetiminin ve Trabzon halkının bize karşı bir olumsuz bir tavrı vr.İnanın gitmeyen telefon kalmadı.Cumhurbaşkanı hariç herkese arattık ama imza vermiyorlr

Fatih Baturaygil: "Trabzonspor camiasına şunu anlatamıyoruz. Eskişehirspor - Fenerbahçe maçının 90. dakikasında Batuhan'ın girdiği pozisyon gol olsa siz şampiyon olacaktınız. Trabzonspor'a yeni bir teklif daha yaptık. Eskişehirspor cephesi olarak umutsuz değiliz."

Şu şerefsizlere sakın imza mimza vermeyin, sırf şunun hatrına sizi sırtımda taşırım Ağa'm.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eskişehirspor 2. başkanı Fatih Baturaygil: Trabzonspor bakanlık düzeyinde bile arandı ancak Eskişehirspor'a karşı Trabzonspor yönetiminin ve Trabzon halkının bize karşı bir olumsuz bir tavrı vr.İnanın gitmeyen telefon kalmadı.Cumhurbaşkanı hariç herkese arattık ama imza vermiyorlr

Fatih Baturaygil: "Trabzonspor camiasına şunu anlatamıyoruz. Eskişehirspor - Fenerbahçe maçının 90. dakikasında Batuhan'ın girdiği pozisyon gol olsa siz şampiyon olacaktınız. Trabzonspor'a yeni bir teklif daha yaptık. Eskişehirspor cephesi olarak umutsuz değiliz."

Şu şerefsizlere sakın imza mimza vermeyin, sırf şunun hatrına sizi sırtımda taşırım Ağa'm.
                        Eskişehire neden acıyalım.
                        Versinler borçlarını faiziyle beraber.
                        Fb abileri de yardım etmiyor demekki.

Yorum

• Eskişehirspor konusunda konunun içinde birinden duyduğum şudur:

kulüp kayyuma devredilirse dernekler yasası gereği son 10 yıllık faaliyetler doğrudan savcılık tarafından incelemeye tabi tutuluyormuş.. halil ünal da bu incelemeden kendi dönemini muaf tutabilmek için sürekli birilerini öne sürüp maddi destek sağlayarak durumu 3-5 senedir öteliyormuş..

kulüp mevcut durumda batık vaziyette imiş..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eskişehirspor konusunda konunun içinde birinden duyduğum şudur:

kulüp kayyuma devredilirse dernekler yasası gereği son 10 yıllık faaliyetler doğrudan savcılık tarafından incelemeye tabi tutuluyormuş.. halil ünal da bu incelemeden kendi dönemini muaf tutabilmek için sürekli birilerini öne sürüp maddi destek sağlayarak durumu 3-5 senedir öteliyormuş..

kulüp mevcut durumda batık vaziyette imiş..
                            imzâ vermemek için bir sebep daha
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Eskişehir hakettiğini buldu. Yönetim umarım en tepeden bile gelse telefon devam eder bu duruşuna.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Koita transferinden dolayı hala kinim diri size karşı. Diabete afobe koita gibi transferlere devam ettikçe eleştiri devam edecek. Kusura bakma başkan su alacak paramız yoktu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X