Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya al iste al sonra kizinca niye kiziyorsun... fb bize geldiginde onlara yalakalik yapan, zamâninda dost olalim gibisinden laflar eden, otelini sari lâcivert balonlarla süsleyen hiyarin teki... istisâre kurulumuzun bilmem nesiymis, biktim bu rezilliklerden yaa amaaaannnn...
    bizim câmiâda her tür yalakalardan var, ama hiçbiri Trabzonspor yalakasi degil, varsa yoksa baska yerlere
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Başkan bombanın pimini çekecek hamleler yapıyor, gidişat muazzam, inşallah okyanusu geçip derede boğulmayız, PLANI EN NET-ADIMI EN NET klübüz, Abdullah Hocamızın da eline sağlık...

Kamil Ahmet Çörekçi, Hosseini, Baker, Marlon ve Afobe ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Ancak, FORVET FORVET FORVET, Sörloth-Abobakar-m Gomez-Gomis seviyesi dışında ŞAMPİYON OLUNAMAZ, 5-10 Mio euroya kaldı işimiz, ya Sörlothu ikna edelim ya basalım 10 m euro değecek adama...
      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Ahmet kişisi ve yakın silah arkadaşı Hunter, Pereira Reis'ten ayar üstüne ayar yedikçe keyifleniyorum. Hakkettikleri dilden konuşuyor helal olsun bizim oğlana.

Altta görülen şu iki kişi nasıl Trabzonspor Başkanı olabildiler anlamıyorum. Tarih bunu hayretle anacak!

26165.jpg

tumblr_4193b649ac25185c09e9d4d82e6ba876_15a8fbfa_1280.jpg

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://twitter.com/Trabzonspor/stat...285762/photo/1

ya al iste al sonra kizinca niye kiziyorsun... fb bize geldiginde onlara yalakalik yapan, zamâninda dost olalim gibisinden laflar eden, otelini sari lâcivert balonlarla süsleyen hiyarin teki... istisâre kurulumuzun bilmem nesiymis, biktim bu rezilliklerden yaa amaaaannnn...
          bizim câmiâda her tür yalakalardan var, ama hiçbiri Trabzonspor yalakasi degil, varsa yoksa baska yerlere

Söylenecek o kadar söz var ki... ama neye yarar Trabzonspor'a olduğundan daha fazla anlamlar yükleyerek bakmayın kardeşim. Yoksa hayal kırıklıkları üzerine hayal kırıklıkları yaşarsınız. Tatlı bir rüyaydı ve bitti. Şimdi bambaşka bir hikayenin parçasısın Sefer

Erol Tuna da Ali Koç'un iş ortağı ortağı. Değil balonla karşılamak bizi önüne halı niyetine sermediğine dua edelim
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İmza parasına neden bu kadar takılıyorsunuz, birde diyorsunuz 3 yıl boyunca verilir mi? yani o 1.5 - 2 milyonu tek seferde versek daha iyi bir iş mi yapmış olacaktık? az mantıklı konuşun allah aşkına.

ayrıca nasıl normalde genç oyuncuya imza parası verilir? genç oyuncuya bonservis verirsin. şu an ihtiyaç direkt katkı verecek oyucudur. genç, sözleşmesi bitmiş ve direk katkı alacağın oyuncuyu kim kaybetmiş sen bulacaksın? o tarz bir oyuncuya en az 3 - 4 bonservis vereceğimize 1.5 - 2 milyon imza parası veriyoruz onuda 3 yıla bölüp veriyoruz. son 2. yada 3. yıl oyuncuyla anlaşıp ayrılırsak kalan kısmıda ödemeye gerek kalmıyor. bunları farketmek zor iş değil siz nerden vursak derdindesiniz. yerel medyadadan farkınız yok. çoğunuzun mesajını da size cevap vermeye çalışan arkadaşlar olmasa görmeyeceğiz. insanlar durumu mantıklı bir şekilde izah edince anlaşılacağını zannediyor o arkadaşlara söyleyeyim boş yere çabalamayın olmuyor.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün Milliyet'te yayınlanan röportaj genel yönetim anlayışını ortaya koyması açısından gayet faydalı olmuş. Mesela oyuncuların tek transfer döneminde değil de yıllara yayılarak satışının yapılmasını, gelirin yıllara yayılması olarak açıklaması mühim. Bunun doğruluğuna katılmasam da kendi içinde tutarlı. Peki niye katılmıyorum? Bunu da başkanın ve Ömür'ün menajerinin açıklamalarıyla izah edeyim. Ömür'e iki sene önce gelen teklif 23 Milyon'muş (Başkan söylüyor). Menajeri ise geçen yaz iki kulüpten 20 Milyonluk teklif getirdiğini söyledi (Kur artışıyla TL'ye dönüştürdüğünüzde iki sene önceki 23 Milyon Euro, geçen seneki 20 Milyon'dan daha düşük diyenler çıkacaktır.). Evet, Avrupalı oyuncunun anlık formundan ziyade potansiyeline ve gelişebileceği noktaya göre hamle yapıyor. Bizim gibi geçen sene ne yapmış diye gidip transfermarkt gol istatistiğine bakmıyor. Yani Ömür için geç kalınmamış olduğuna inanmak istiyorum. Fakat bu denklemi bozan bir şey var: Sakatlıklar.

Genel olarak yaygın bir inanış var: "Satıştan gelen paranın büyük bölümü bankaya gidiyor." Sanki kötü bir şey. Başkasının değil bizim borcumuz ödeniyor. Geçmişten gelen kötü alışkanlık, borç ödememek... Sadece harcamak... Kafa hep almakta, harcamakta olduğu için gelirin borcu kapatması olumsuzmuş gibi düşünülüyor. KAP'a bildirilen tablolar ve Genel Kurul Raporları doğrultusunda gözlemlediğimiz mali disiplin önceki dönemlerle kıyaslanırsa iyi kötü uygulandı. Birçok gelir kaleminde (Yayın, reklam) eksilme oldu. Hatta bazıları (Bilet hasılatları) hesap tablosundan silindi. ŞL'ne direkt katılamıyorsanız, satacaksınız. Bunun lamı cimi yok. Doğru fiyat ve doğru zaman...

"Ömür'ü satan şampiyonluğu satar" sloganları geçerliliğini yitirdi. Şimdi Uganda'dan gidip futbolcu bulabiliyorsun. Ömür gider, Uğurcan gider, Yusuf gider, Berat gider; başkası gelir. Hani çok övdüğünüz, üretken altyapınız var ya... Bununla böbürlenip yabancı sayısı azalsın diyordunuz ya... Rahmi Anıllara, Taha Tepelere bonservisler ödüyordunuz ya... Onları geliştirip oynatırsınız.
              Ömür Trabzonspor da olmadı olamayacak 23 milyon euroya satamadık eğer Şenol Güneş euro 2020 de oynatırsa iş değişir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
              Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İmza parasına neden bu kadar takılıyorsunuz, birde diyorsunuz 3 yıl boyunca verilir mi? yani o 1.5 - 2 milyonu tek seferde versek daha iyi bir iş mi yapmış olacaktık? az mantıklı konuşun allah aşkına.

ayrıca nasıl normalde genç oyuncuya imza parası verilir? genç oyuncuya bonservis verirsin. şu an ihtiyaç direkt katkı verecek oyucudur. genç, sözleşmesi bitmiş ve direk katkı alacağın oyuncuyu kim kaybetmiş sen bulacaksın? o tarz bir oyuncuya en az 3 - 4 bonservis vereceğimize 1.5 - 2 milyon imza parası veriyoruz onuda 3 yıla bölüp veriyoruz. son 2. yada 3. yıl oyuncuyla anlaşıp ayrılırsak kalan kısmıda ödemeye gerek kalmıyor. bunları farketmek zor iş değil siz nerden vursak derdindesiniz. yerel medyadadan farkınız yok. çoğunuzun mesajını da size cevap vermeye çalışan arkadaşlar olmasa görmeyeceğiz. insanlar durumu mantıklı bir şekilde izah edince anlaşılacağını zannediyor o arkadaşlara söyleyeyim boş yere çabalamayın olmuyor.
                bana mı diyorsun bilmiyorum ama yerel medya benzetmesi hiç hoş olmamış. bu dediğin şeyler zaten basit akla gelen ilk açıklamalar. Benim derdim kulübün aynı döngüye girmemesi. bütçe, maaş planlaması vs ucu kaçarsa bize olur olan. İstanbul kulüpleri gibi değiliz, bize destek çıkan olmaz.

Yorum

• Tavan ücret diye bir terane tutturup bunu farklı yollarla deldi hep ancak kendini kandırır..

Kötü yönetti denemez belki kulübü ama bencilliği çok şeyi kaçırmamıza sebep oldu..

Aralık’tan sonra o koltukta oturması için lider olmamız gerek yoksa kendi yönetimi başta muhalefet olacaktır..

Yorum

• Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel: “Kulübün sahibiyle az önce sahada konuştum. Yüz yüze ilk karşılaşmamız daha iyi olamazdı.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel: “Kulübün sahibiyle az önce sahada konuştum. Yüz yüze ilk karşılaşmamız daha iyi olamazdı.

Kulüp nasıl yönetilmeli sorusuna kısa ve öz bir cevap olmuş

Bu bizim ülkede olmaz zorlamaya da gerek yok
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kulüp nasıl yönetilmeli sorusuna kısa ve öz bir cevap olmuş

Bu bizim ülkede olmaz zorlamaya da gerek yok
                        Zaten bu ülkede olmadığı için bu haldeyiz ya
                        Murat

Yorum

• Onlardaki kulüp sahibi ile bizdeki başkan aynı şey değil. Onlarda da başkan (CEO) var ve muhtemelen Tuchel’in Chelsea adına gördüğü ilk surat onunkidir.

Yorum

• HH adaylık için sinyali vermiş. Desteklenirsem Ağaoğlu'nun karşısına çıkarım diyor...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• başkan radyaspordaki çizgisine dönmüş iyi bir Trabzonsporlu başkan bu işler parayla falan yapılmaz biraz deli olmak lazım. Bakanın burayı okuduğunu biliyorum hatalarından ders alan erdemli iyi bir trabzonsporlusun başkan iyi niyetinden kimsenin şüphesi olmasın.
                              En son Antonio tarafından düzenlendi; 31.05.2021, 18:44.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Yeni Şafak Spor
                                @yenisafakspor
                                ·
                                14sn
                                Spor kulüplerinin genel kurullarının yapılabileceği açıklandı. Buna göre seçim hazırlığındaki kulüpler genel kurullarını yapabilecek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X