Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Buna katılıyorum, defolsun-gitsin vs bizim milletin hepsinde bu var. Siyasette Erdoğan gitsin de Kıbrıs’ı versek olur diyen milyonlar var(burada Erdoğan’a bir övgü yok ey okuyanlar)...Ağaoğlu gitsin, tamam, ama yerine plan ne?Meşhur hikayedir, GAZA GETİRİLİP Avrupa’da eğitime gönderilip laylay loma düşen jöntürkler 30 sene uğraştı Abdülhamiti devirmek için, devirince de mal gibi kaldılar ve dünyanın en aptalca işiyle dünyaya savaş açan faşist katil Almanlarla savaşa girdiler(karşıda Abd İngiltere Rusya İtalya vs vs herkes var)Yetmedi Çanakkale de tüm askerleri limon von sanders emrne verip 1-2 gün Almanlar zaman kazansın diye 250 bin şehit verdirdi, diğer cephelerde deBu değişmez kardeşim,
mevcut rahatı yerinde olanlar dışardan gaza getirilir(ülke iyi demiyorum eyy muhalifler) daha iyisi olsunu arayıp yapıcı eleştirmez, ölllll gitttttt defooolll DEDİRTİLİR...
Ağoğlu gitse de gelenin PLANI YOKSA isimler boş bana göreTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna katılıyorum, defolsun-gitsin vs bizim milletin hepsinde bu var. Siyasette Erdoğan gitsin de Kıbrıs’ı versek olur diyen milyonlar var(burada Erdoğan’a bir övgü yok ey okuyanlar)...Ağaoğlu gitsin, tamam, ama yerine plan ne?Meşhur hikayedir, GAZA GETİRİLİP Avrupa’da eğitime gönderilip laylay loma düşen jöntürkler 30 sene uğraştı Abdülhamiti devirmek için, devirince de mal gibi kaldılar ve dünyanın en aptalca işiyle dünyaya savaş açan faşist katil Almanlarla savaşa girdiler(karşıda Abd İngiltere Rusya İtalya vs vs herkes var)Yetmedi Çanakkale de tüm askerleri limon von sanders emrne verip 1-2 gün Almanlar zaman kazansın diye 250 bin şehit verdirdi, diğer cephelerde deBu değişmez kardeşim,
mevcut rahatı yerinde olanlar dışardan gaza getirilir(ülke iyi demiyorum eyy muhalifler) daha iyisi olsunu arayıp yapıcı eleştirmez, ölllll gitttttt defooolll DEDİRTİLİR...
Ağoğlu gitse de gelenin PLANI YOKSA isimler boş bana göre
Yorum
-
Burda müsaade varsa dinleyelim jön hocam
Sen Roma filmini izledin mi? Romalılar zevk için arenada insan öldüren, tıka basa yiyip tekrar yemek için kusan ve kusma havuzları olan, oğlanlara tecavüz eden bir millet idi, herhangi bir film-kitapta bunları gördün mü?
Yani analiz etmek yerine kitaplardaki masallara inanıp birşey bildiğini sanarak yalana ait bir tezi mi savunacaksın? Tarihi kazananlar yazar, kaybeden Osmanlı ne yazdıysa yok edildi, tek bir Osmanlı kitabı okudun mu?
Sence zalim Abd 50 yıldır süper güç iken ve siz hayranlıkla izlerken 600 yılın en az 300 ü süper güç olan Osmanlı hakkında OLUMLU TEK ESER olmaması da mı sana acaba dedirtmedi?Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda müsaade varsa dinleyelim jön hocam
Sen Roma filmini izledin mi? Romalılar zevk için arenada insan öldüren, tıka basa yiyip tekrar yemek için kusan ve kusma havuzları olan, oğlanlara tecavüz eden bir millet idi, herhangi bir film-kitapta bunları gördün mü?
Yani analiz etmek yerine kitaplardaki masallara inanıp birşey bildiğini sanarak yalana ait bir tezi mi savunacaksın? Tarihi kazananlar yazar, kaybeden Osmanlı ne yazdıysa yok edildi, tek bir Osmanlı kitabı okudun mu?
Sence zalim Abd 50 yıldır süper güç iken ve siz hayranlıkla izlerken 600 yılın en az 300 ü süper güç olan Osmanlı hakkında OLUMLU TEK ESER olmaması da mı sana acaba dedirtmedi?
Yorum
-
3 5 hatalı transferler ile bu sezon sıkıntılı geçti. Gerçekten hep fırsat tepiyor gibiyiz. Şimdi başkana yine linç gelmiş bir şeyler yazacağım ama savunma gibi olacak. Öncelikle Türkiye'de iyi yönetici söylediği yalanlardan belli olur. Kim ne derse desin başkan iyi bir yöneticidir bu kısım tartışmaya kapalı.
Bu sezon başarı olarak son 10 yılımızda sizce kaça girer? 3. Veya 4. Olur. Süper kupa da bonus. "Ama Avcı faktörü, Sörloth, yardımcılar istedi avcıyı vs.vs. " geçiniz. Başkan imzaladı nokta. Plazayı da başkan imzaladı ancak bu tür riskler her zaman var ve olacak. Hangi takım 100de 100 transfer tutturuyor sen buna mı inanıyorsun? "Ama işte plaza olmasaydı da ben 500 bine norveç liginden cksirlothu getirirdim o tutmasaydı en azından benim dediğim tutmamış olurdu" bu mu demek istediğiniz anlamıyorum gerçekten.
Kardeşim kendini İstanbul ile ekonomik olarak bir tutma. Senin twitter hesabından tut forumuna kadar fenerli gsli adam var. Bunlar mantar gibi türüyor. Para ve gücün peşinden para ve güç sahipleri gidiyor. Bunların çocuklarının desteği ona göre katlı oluyor. Biraz şımarık olanı sponsor oluyor kallavili olanı başkan olup para akıtıyor. Senin sevdiğin eşeğe bunlar vurucam kırbacı binecem üstüne diyen tipler. Tff ellemez ama Uefa bunları organizasyona almamaya başlarsa o zaman bu yapılan icraatlerin kıymeti ortaya çıkacaktır.
Yorum
-
İlginç klübüz, çok zor olmayan futbolda hep eksik kalıyoruz.
Yönetim
Hoca
Oyuncu grubu
Bunu oluşturmak bence çok zor değil, iyi niyetli 3-5 adamı koca Trabzon çıkaramıyor. Taraftarımız bence azımsanmayacak kadar etkin ülkemizde
Ağoğlu, 1 er sağ sol bek 1 çok iyi forvet alsa şu kadro ligi sürklase eder, buna herkes imza atarTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Öncelikle Muharrem Usta hatalarından ders almış ise, bana göre Trabzonspor'un başına geçebilecek en iyi yöneticidir. Futbol yönetmek konusunda sıkıntıları vardı. Bunları kapattı ise planı projesini anlatır. Yeniden başkan olabilir.
Ek olarak mevcut başkan dahil olmak üzere insanları devam ettirdikleri hatalar üzerinden yargılarım. Başkan halen daha düşük profilli t.direktör ve yüksek riskli oyuncu alımına devam etse sene başındaki eleştirilerimi bugün de getirirdim. Lakin bugün hem hoca seçiminde hem de oyuncu alımında bakış açısı değiştiğine göre bunları temcit pilavı gibi aha bak sen bunları yapmıştın diye geri getirmenin benim gözümde ego tatmini ötesinde bir kıymeti yok.
Yeni bir başkan adayı çıkıp, benim planım projem şudur deyip, daha iyi bir alternatif ortaya koymamışken, mevcut başkanı vazgeçtiği hatalar üzerinden yıpratmanın da hiçbir iyi niyetli açıklaması olmaz.
https://www.haberturk.com/ahmet-agaoglu-trabzonsporun-borcunu-928-milyon-tl-ye-dusurduk-2838042-sporTrabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün net borcunu 928 milyon TL'ye düşürdüklerini belirterek, "Bu finansal politika devam ettiğinde 5 sene sonra Trabzonspor borçlarının tamamından kurtulacaktır" dedi
Başkanın şu linkte "borcu 928 milyon TL'ye düşürdük." , başka bir cümlede ise "borcun 30 milyon euro eridiğini görüyoruz" dediği görünüyor.
Borcun 30 milyon EURO erimesi faaliyet kârlarından kaynaklanan bir durum değil. TL ye sabitlenen borcun euro kuru artışı ile euro bazlı erimesinden bahsediyor. 30 milyon euro faaliyet kârı göstermeniz için gideriniz olan 450 milyon TL nin üzerine eklenince toplam 750 milyon TL gelir elde etmeniz lazım. Yok böyle bir rakam.
Gelelim borç yapılandırılmasına.
Borç yapılandırıldığında 602 milyon TL si kısa vade, 476 milyon TL si uzun vade borç var.
Yapılandırılmadan ödenemeyeceği çok açık bir kısa vade borç var.
Yapılandırma sonrası 302 milyon TL kısa vadeli, 881 milyon TL uzun vadeli borç ortaya çıkıyor.
Trabzonspor'un borç yapılandırmasının maliyeti ortaya çıktı. Borsaya gönderilen yıllık finansal raporda geleceğe ait gelirlerdeki temlik miktarı ve uzun vadeye yayılan borcun tutarı belli oldu. Trabzonspor'un geleceğe ait gelirlerinin ne kadarı temlikli? Uzun vadeli borç kaç milyon liraya yükseldi?
Bu yapılandırmanın son 2 senesi çok büyük ödemeler gerektiriyor. Fakat buna rağmen 4 büyükler içinde, büyük fedakarlıklarla da olsa bu yapılandırmadan sağlam çıkabilecek yegane kulüptü Trabzonspor. Bunu Ali Koç da itiraf etmişti.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Antalya'da basın toplantısı düzenledi ve ilginç açıklamalarda bulundu: Biz şeffaf olmak istiyoruz. Sabır noktasında çatladık.
Uzun tartışmalardan sonra devlet, bizim rekabet ettiğimiz kulüplere daha uygun bir seçenek sundu.
Bu seçenek bizim önceki yapılandırmada ortaya çıkan rekabet avantajımızı dezavantaja çevirdi.
Bunun üzerine ikinci yapılandırma yapıldı. 9 yıla yayılmış oldu böylece borç.
1 milyar TL borcun 9 yıla %10 ile bile yayılması sonucu 2,5 milyar TL toplam borç çıkar ortaya. %10 ile borçlanamayacağımız ortada.
Bunun altındaki her rakamda Trabzonspor başarılı bir yapılandırma sürecinden çıkmış demektir.
(Son yapılandımanın detaylarını bilmiyorum henüz. Net rakamlar gelince onu da konuşuruz. )
Şunu tekrar edeyim,
Borcu kulübün eritmesi ile kur farkı sebebi ile kulüp borcunun euro bazında düşmesi arasındaki farkı idrak edebilecek kadar bu işlere mahir değilseniz mümkün mertebe uzak durun.
Adamcılık falan gibi boş laflara da çok tokum.
Çakma devrimcilik peşinde, herkese-herşeye istemezük tadında yaklaşan zihniyetten sorgulamanın tanımını öğrenecek halim de yok.
Yukarıdakini tekrarlamak gibi olsa da yineleyeyim ;
Mevcudun dışında bir başkan adayı gelir, plan proje açıklar, seçimimizi yaparız.
Mevcut başkan hata yapar. Eleştiririz.
Döndüğü ve uygulamaktan vazgeçtiği hataların üzerinden yönetimler yıpratılmaya çalışılmaz.
Eleştiride maksat yönetimin hatasını düzeltmektir. Hataları koz yapıp kelle istemek değil.
Hatasız yönetim olmaz.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 11.05.2021, 15:14.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu camiadan adam olmaz arkadaşlar. Bu yapıdan doğru iş çıkmaz. Benden demesi.
Şimdi gülüyorum, ama geçen sene bu zamanlar diğer leş 3 büyütülmüş gibi nasıl olsa kazanalım diye değil, pırlanta gibi Uğurcanın-Ömürün-Sörlothun-Nwakaemenin-Ekubanın hakkı gaspedilmesin diye yükseldim.
Trabzonsporda Belöz-V Demirel gibi ahlaksız itler olup kupa alacağına ben izlemem daha iyi, benim Trabzonsporumu Uğurcan temsil ediyor , tek kahpece hareketini görmedim-görmeyiz, rakibine saygısızlık görmeyiz, demeçlerinde edebli kişilikli hatta futbolcuların üstünde bir kalite görürüz...
Trabzonsporu yönetenler içinde öyle bir çete varki, burada bazıları hala anlayamadı bize kızıyor NASIL BİR AKIL Kİ YÖNETİCİ TRABZONU SATAR diyorlar, kardeşim senin Trabzonunla onunki aynı değil, o yamyam-hırsız-menfaatçi, herseyini Trabzonu satınca alacağı menfaate bağlamış, o kafayı sen anlayamazsın...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...kardeşim senin Trabzonunla onunki aynı değil, o yamyam-hırsız-menfaatçi, herseyini Trabzonu satınca alacağı menfaate bağlamış, o kafayı sen anlayamazsın...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Dün Szalai topçu felan değil, ortalama bir stoper demiştim
Arkadaşlar lig çöp, geçen sene Sörloth son 7 maç pas vermeyenler olmasa 30 golü geçerdi...
Sivas kevgir etti Szalai yi...
Uğurcan
Edgar Hugo
Nwakaeme Bakasetas Ömir
bu 6 li ligin üzerinde adamlar, Berat-Eku-Canini ortanın üstü destek ekibi, 5 tane ilk 11 topçusu alamayacaksak ligin en kötüsü olan sağ-sol bek ve forvet hattına 3 adam alalım kalan 2 idare ederTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum