Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Parmak için yönetim kurulunda oylama yapılmasında bir abeslik yok. Onur ve Burak için de aynı olay gerçekleşmişti. Asıl sıkıntı oradaki oylamanın rakamlarıyla birlikte basına servis edilmesi. Yönetimin nasıl parçalanmış vaziyette olduğu aşikar. İşin gerçeği bu bölünmeler her kulübün yönetimlerinde kaçınılmaz bir şekilde gerçekleşiyor. Yani sadece bize özel bir durum da değil. Başkanların eline liste vermek yerine onlara istedikleri yöneticilerle çalışma imkanı vermedikleri için bunlar başımıza geliyor...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• konya maçından sonra yaptığı açıklamanın bir benzerini yaptı başkan.. kimsenin dikkatini çekmedi.. daha önce de buna benzer açıklama yapmıştı..

avcıdan nefret ettiğini düşünüyorum.. bir operasyon çekmek isteyecek .. çok hizipçi ve kibirli birisi maalesef.. ortak akılla hareket etmiyor asla.. lig bitmeden bşkanlık seçimi yapmak lazım..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor ligin en hızlı sonuç alan takımı, Avcı öncesi ligin en kötüsü iken Avcı sonrası en iyi oldu(sonra koptuk)

Bu asla sadece Avcının başarısı değil, Trabzonspor büyük klüp, çok da kaliteli oyuncuları var, bazı şeyleri yönettiği zaman direk verm alıyor...

Ağaoğlu, uzUn süredir maalesef yanlışları doğrularını fazlasıyla geçmiş bir başkan, başlangıcı Ünalın gönderilişi sonrası gelen hocalar ve en son transferler...

2021 devre arasına kadar tek doğrusu yok denebilir son 12 ayda

İnşallah heyecanlı, sporu bilen, İYİ BİR YÖNETİCİ aday çıkar karşısına, iho ve usta gibi zoraki çöplere nazaran iyi olması onu kurtarmaz artık
        Hala daha ayni yerdesiniz. Unal karamanin gonderilmesi tamamen dogru bir olaydi. Gecen sene unal devam etse yine yine sampiyon olamayacaktik.
        Gecen seneki hata unal karaman dan sonra a.vci gibi bir isimle anlasmamak olmustur.
        Trabzonsporda unal.karaman,newton,h.cimsir gubi stajer hocalar calismamali. Gercek hocalar olmali.

Yorum

• Yorum

• A.agaoglu devam etsin.
            A.avcinin istedigi adamlari alsin.
            Seneye sampiyonluk mucadelesi verelim.
            Durup dururken kaosa hic gerek yok. Ama agaoglu avciyi yemeye kalkarsa, buyuk sacmalamis olur.
            O is unalin gidisine benzemez.
            A.avci 1 yil daha takimin basinda kalip, yapip yapamayacagini gostermeli. Trabzonspor traftari a.vciyi istedigi oyuncularla enaz 1 yil daha takimin basinda gormek istiyor.

Yorum

• Bu akşam Erdal Hoş'un altyapı futbolcuları hakkında yaptığı açıklamadaki futbolcu isimlerinin yerine Ünal Karaman koyun, sırıtmaz. Olay bundan ibaret.

Trabzonspor taraftarına Ünal Karaman konuşmak yasaklanmalı. Yeter artık ya.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                valla birileri bir seyler uydurmus olsa da bu baskanin saçma sapan konustugunu degistirmiyor... Avci da hiç takmiyor iste hocalik iste sâhiplenme budur... yoksa o da bilirdi ordan bi "bogazina takilirim" patlatmasini.... baskan bunu istiyor ama yok bu sefer karsisinda goygoycu Ünal yok...
                baskan sen kankan koç ile kakarakikiri yap ugrasma bizimle, yeter, gideceksen git kalacaksan da adam akilli baskanlik yap, 8'den 2 çikarmayla olmuyor bu isler, fuzuli konusmalarindan biktik... 5 berâberlik üst üste hatirlamiyordum dedin, geçen bir baslikta biri yazmis oysa ki riza çalimbay varken sen de baskanken 5 berâberlik almisiz üst üste, o seriyi de Avci'nin basaksehir takimina karsi bozduk ama yenerek degil yenilerek.... rezil seni
                Aynen kardeşim ben yazmıştım. Bi de 1 gol mü ne attık diyor. Gollerimizi bile hatırlamıyor güya...e tabi amaç hocaya laf çakmak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu!

1-hocanın kuyusunu kazmak gibi basit işler peşinde koşma.
                  2-hocanın talep ettiği transferleri yap.
                  3-plaza,baker,marlon,afobe,flavio vb. çöplerle takımı doldurma huyunu bırak.

Yorum

• 2000 ile 2020 arasına 500 yıl sığdırdılar...

Dijital dönüşüm, bilişim, yapay zeka, robot teknolojisi, bulut sistemleri, haberleşme, 5G, uzay çalışmaları ve kripto paralar hayatımızın ortasına çöktü. Aynı anda Covid-19 salgını, dezenfektanlar, maskeler, evlere kapanmalar, seyahatlerin kısıtlanması, okulların kapatılması, evden çalışmanın başlaması gibi daha önce hiç bilmediğimiz TABELALAR yaşantımızın merkezi oluverdi.Sürüklendik…

Futbol da payını alıyor, yıllardır yapılan göz yumulan şikeler patladı-büyükler yerle yeksan oldu-sistmler değişti, bakalım Trabzonspora buradan ne rol çıkacak, gelen farklı olmaz boşa beklemeyin, verilen role uyar-geçer...
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Mevcut başkan ağaoğluna ve değişirse yeni başkana...

GS, ONYEKURUNUN 4.3 milyon Euro'luk satın alma bedeliNİ KULLANMIYOR Halil ve Gedson ALINACAK O PARAYA.

Trabzonspor tarihinde, İstanbul klüplerinden alınan her MARKA oyuncu bizde süperstar oldu, Burak-Song-Sergen-Oktay ilk aklıma gelenler...

Eyyyy Başkan, fantezi arama, deneme-yanılmada oran belli:

Flavio-Baker-Afobe-Diabate-Djaniny-Marlon-Plaza-Trondsen, bana sorarsan 8 de 1 tutmuş, oran %12,5

BUna göre fantezi yapmayalım, bütçeye de uygun:

1. Onyekuruya salça olalım (alırsak iyi alamazsak hava olur)
                      2. Vişça, gerçekten kararsızım, 2-3 Milyon üstü bizi üzer
                      3. Dorukhan, hiç kaçırma
                      4. Kenan Karaman kaçırma
                      5. İyi bir 8 numara bul
                      6. İyi bir forvet bul, Djaniniyi tut, mutlaka ligi bilen yerli forvet koy yedeğe, İlhan, Muhammed, Mevlüt, Adem gibi gibi
                      Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Eksik yazmışsın;

Flavio-Baker-Afobe-Diabate-Djaniny-Marlon-Plaza-Trondsen
                        +
                        Edgar-Hugo

10 da 3 tutmuş verim alınmış
                        10 da 3 hiç tutmamış verim alınamamış
                        10 da 4 olsada olur olmasada olur

Bu tablo kurtarır mı? kurtarmaz.

İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        GS, ONYEKURUNUN 4.3 milyon Euro'luk satın alma bedeliNİ KULLANMIYOR Halil ve Gedson ALINACAK O PARAYA.

Trabzonspor tarihinde, İstanbul klüplerinden alınan her MARKA oyuncu bizde süperstar oldu, Burak-Song-Sergen-Oktay ilk aklıma gelenler...

Eyyyy Başkan, fantezi arama, deneme-yanılmada oran belli:

Flavio-Baker-Afobe-Diabate-Djaniny-Marlon-Plaza-Trondsen, bana sorarsan 8 de 1 tutmuş, oran %12,5

BUna göre fantezi yapmayalım, bütçeye de uygun:

1. Onyekuruya salça olalım (alırsak iyi alamazsak hava olur)
                        2. Vişça, gerçekten kararsızım, 2-3 Milyon üstü bizi üzer
                        3. Dorukhan, hiç kaçırma
                        4. Kenan Karaman kaçırma
                        5. İyi bir 8 numara bul
                        6. İyi bir forvet bul, Djaniniyi tut, mutlaka ligi bilen yerli forvet koy yedeğe, İlhan, Muhammed, Mevlüt, Adem gibi gibi
                        trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Başkan kendisinden önceki transflere bakıp transferde başarılıyız, diyor.

Doğru diyor. Bizim kendini Dortmund taraftarı zanneden taraftarımız da taşlıyor. Taşlasın. Yok hükmünde.

Yorum

• Bu sene başında herhangi bir transfer başarısı yok.
                            Geçen sene ve devre arası transferinde başarılı olabilir.
                            Ama bu sene başı Ağaoğlu döneminin en büyük transfer fiyaskolarının olduğu dönem.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sene başında herhangi bir transfer başarısı yok.
                              Geçen sene ve devre arası transferinde başarılı olabilir.
                              Ama bu sene başı Ağaoğlu döneminin en büyük transfer fiyaskolarının olduğu dönem.
                              Bu sene için katılıyorum.

3 sezonun toplamından bahsediyorum ben.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sene için katılıyorum.

3 sezonun toplamından bahsediyorum ben.
                                3 sezon için evet.
                                Benim için sıkıntılı olan taraf, başkanın bu sene de kendine başarılı demesi.
                                Yanlış yaptığında inadına o yanlışı savunmanın akıl ile tarif edilebilir bir tarafı yok.

Bu sene başında para verdiği her adam rezil kere rezil çıktı.
                                Yanlış yaptık, düzelteceğiz. bu kadar.

Bu rezilliğe rağmen biz doğru yaptık denmez.
                                Aptal değiliz hiçbirimiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X