Flavio marlon afobe djanini Çıkardı Ahmet Trabzon'un canini
Bunu yazdın mı şimdi... Buraya mı geldik yani bitmişlikde
Avukatımı yolluyorum
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Trabzonspor ligin en hızlı sonuç alan takımı, Avcı öncesi ligin en kötüsü iken Avcı sonrası en iyi oldu(sonra koptuk)
Bu asla sadece Avcının başarısı değil, Trabzonspor büyük klüp, çok da kaliteli oyuncuları var, bazı şeyleri yönettiği zaman direk verm alıyor...
Ağaoğlu, uzUn süredir maalesef yanlışları doğrularını fazlasıyla geçmiş bir başkan, başlangıcı Ünalın gönderilişi sonrası gelen hocalar ve en son transferler...
2021 devre arasına kadar tek doğrusu yok denebilir son 12 ayda
İnşallah heyecanlı, sporu bilen, İYİ BİR YÖNETİCİ aday çıkar karşısına, iho ve usta gibi zoraki çöplere nazaran iyi olması onu kurtarmaz artık
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
baskani falan savunmam da, bu çok degerli megerli bilmem kim geliyor falan komik seyler, hep fos çikar, beterin beteridir herkimse (ki zâten öyle bir sey yoktur da neyse)
baskani falan savunmam da, bu çok degerli megerli bilmem kim geliyor falan komik seyler, hep fos çikar, beterin beteridir herkimse (ki zâten öyle bir sey yoktur da neyse)
Herkesten beklerdim de senden beklemezdim şu haraketi. Ben burada yalan sıkacak biri değilim, içeriden net bilgi diyorum. İnanıp inanmamak sana kalmış ama beni yalancılıkla itham edemezsin.
Sayın başkan farkında mı bilmiyorum ama abdullah avcı tarzında hocalar yönetimler için de büyük rahatlık sunuyor. Bir kere düzensizlik yok. Ne yapacağın önceden belli her şeyin planlı. Başarısızlık olursa hatayı bulmak için çok çaba sarf etmen gerekmiyor. Neden? Hoca futbolcuları kendi istediği türden getirtiyor burada sorumluluğun yok. Sana belki de acele ettiriyor ki kamp dönemine yetişsin diye icabında daha ucuza oyuncu alacakken alamıyorsun. Sahanın içine de girmenize izin vermiyor. Yani sorumlu olan tek kişi kendisi oluyor. Açıkçası yönetici olsam böyle biri ile çalışmayı çok isterdim. Dert yok tasa yok. İşin idari ve ekonomik kısmıyla ilgileniyorsun geri kalanıyla hoca ilgileniyor. Üstelik hoca da kendine bir sürü ekip arkadaşı edinmiş o da iş yükünü azaltıp başarı şansını artırıyor. Başkan mizacı gereği mi yoksa gerçek duyguları böyle mi bilmiyorum ama hocayı pek seviyor gibi görünmüyor. Ben bunun iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Trabzonspor kulübü başkanı ve hocası arasında tercih yapıyor gibi görünmemelidir. Trabzonspor'un hocası başkanına rağmen orada kalıyor görünmemelidir. Bu bir ekip işidir ve bu ekibin de işi trabzonspor'u olduğundan daha iyi yerlere getirmektir. Başkan iyi niyetli ve zaman zaman iyi işler de çıkartan biri. Trabzonspor'u zor bir zamanda teslim almış bugünlere getirmiştir. Birkaç senedir iyi şeylerden bahsedebiliyorsak burada emeği çoktur. Evet daha iyisini yapabilirlerdi mesela kafalarının dikine gitmeselerdi. Transferler konusunda başarılı olduklarını da düşünmüyorum ki kimse düşünmüyor zaten. Fakat iyi bir ekip ruhu yakalandı o süreçte. Durumu da iyi kotaran bir hocası vardı takımın. Maaşlar zamanında ödendi sosyal medyada güzel şeyler yaptılar oyuncular onore edildi vs yani şunu demeye çalışıyorum aman ha bir çuval inciri berbat etmeyin.
Yönetim anca olgunlaşma evresine geçebildi ve Abdullah hoca bu kulüp çok ciddi bir şans. Her şeyden önce adam teknik direktör. Bırakın adam işini yapsın. Ekranlara çıkıp trabzonspor beş maç berabere ne zaman kaldı hatırlamıyorum falan dersen niyetin bu olsun olmasın bu hocaya laf sokmak olarak algılanır. Sayın başkanın üç yılda değil muhtemelen altmış yılda değiştiremediği bir özelliği bu gereksiz çıkışları insanların psikolojisine zarar veriyor. Trabzonspor taraftarı her an bir kaos olacak diye beklemekten kafayı yedi artık. İnsanları zorla germeyin her şey gayet güzel gidiyor. Herkes birkaç transferle bu takımın gayet iyi yerlere geleceğini biliyor. Trabzonspor taraftarına sabırlı olun demeden önce insanların sabırlarıyla oynamamaya gayret gösterin. Böylesi herkes için daha sağlıklı olacaktır.
Yorum