Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konu bu işte kardeşim...

Trabzonsporu dünyanın en leş sporu için tutanlara yazık, git ülkede kazanan ata oyna mutlu ol hedefin buysa...

Üllede en bilinçli taraftar Trabzonludur, kim ne derse desin, geçiniz

PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI

SALTANATI 7 KEZ YIKTIK

BİZE HER YER TRABZON

ANADOLU İHTİLALİ

KARADENİZ FIRTINASI

bu sloganların karşısında, çakma cumhuriyet, yalan avrupa fatihleri var, bomboş ŞİŞİRİLMİŞ

Ağaoğlu bu misyonlatın hiçbirine sahip değil, bunu taraftar olarak eleştirmek hakkımız, alınanlar gitsin kumda oynasın

Bizden 96-2005-2011 de kupa çaldılar sonrasında gelen TASFİYE ETTİ,

Şota Hami Ünal Tolunay Abdullah Ogün GÖNDERİLDİ, yaşı yeten bu 6 adamdan daha iyi 2 kişi saysın iddiamı gömerim, bu 6 adama sahipsen kaptırmazsın

Tekke Gökdeniz Szymek de yaka paça kovuldu

Burak Selçuk Baytar Jaja Egemen Yattara da kovuldu

Sörloth Sosa Novak Mikel Sturiç Ndiaye de aynı akıbet AMA TEK FARK SON GRUBU AYNI BAŞKAN TASFİYE ETTİ!!!

Ağaoğlunun misyonu hangisi??? Kadroda yıldız tutup gelişmek mi? Edeni satmak ve küçültmek mi cevabı bulsak yeter!!!!
    sen de para harcıyorsun o da.. ikiniz de de yabancılar var artık.. kendi oyuncuna sovup duruyorsun.. nerede duygusallık?

arada biz de kazanalım ya? bu sampiyon olmamıza engel değil. gidiyorsun 2 de1 ayagına sıkıyorsun

diyorsun bu kez farklı bir bakmıssın o da aynı 10 sene sonra yine deriz 8 yine hüsran
    En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 18.04.2021, 22:57.

Yorum

• adam hiç olmazsa 2-3 senedir takımı zirvede tutmayı başardı. seneler sonra kupa kazandırdı. avrupa yüzü gördük.

mustafa cengiz kaç tane kupa kazandırmasına rağmen eleştiriliyor ve istenmiyor

bizim taraftarımız şaka gibi.

her insan hata yapabilir önemli olan bunlardan ders alması.

şu zamanda başkanlık değişimi olmaz.
      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 18.04.2021, 23:24.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adam hiç olmazsa 2-3 senedir takımı zirvede tutmayı başardı. seneler sonra kupa kazandırdı. avrupa yüzü gördük.

mustafa cengiz kaç tane kupa kazandırmasına rağmen eleştiriliyor ve istenmiyor

bizim taraftarımız şaka gibi.

her insan hata yapabilir önemli olan bunlardan ders alması.

şu zamanda başkanlık değişimi olmaz.
        Dostum değişsin demiyoruz, oraları geçtik inanki, paylaşım bizimkisi...

Yahu şike sayfası 12.909 sayfa olmuş ve her sayfada 5 msj var, yani 60 bin msj yazışmışlar hepsi doğru, FUTBOL BU ÜLKEDE TRABZON A KARŞI oynanır lafı ıspatı

Hakemler başlığı da aynı

https://twitter.com/serdarkellecii/s...920999424?s=24

Şu kahpeliklere osuruk klüp bile olmayan malatya hatay Erzurum bile daha çok tepki verdi, en ufak bir başarısı olmayan kıytırık klüpler(küçültmek için söylemiyorum tespit amaçlı)

Trabzon başındakine sus derler susar, çekil derler çekilir, böyle gidecek demekki
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Dostum değişsin demiyoruz, oraları geçtik inanki, paylaşım bizimkisi...

Yahu şike sayfası 12.909 sayfa olmuş ve her sayfada 5 msj var, yani 60 bin msj yazışmışlar hepsi doğru, FUTBOL BU ÜLKEDE TRABZON A KARŞI oynanır lafı ıspatı

Hakemler başlığı da aynı

https://twitter.com/serdarkellecii/s...920999424?s=24

Şu kahpeliklere osuruk klüp bile olmayan malatya hatay Erzurum bile daha çok tepki verdi, en ufak bir başarısı olmayan kıytırık klüpler(küçültmek için söylemiyorum tespit amaçlı)

Trabzon başındakine sus derler susar, çekil derler çekilir, böyle gidecek demekki
          Foruma yazmayacağım diye kendime söz veriyorum, dayanamıyorum.

Tam olarak ne yapması gerekiyor başkanın?

Şu eklemeyi yapayım: Söylediklerinizde haksız değilsiniz ama olmuyor, bir şey değişmiyor. Hakemleri rehin de aldık, bir şey değişmedi. Bütün lig bize karşı birleşti hatta.

Mevcut ortamda yine çıktı konuştu başkan, başka ne yapabilir?
          En son jönts tarafından düzenlendi; 19.04.2021, 04:33.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Foruma yazmayacağım diye kendime söz veriyorum, dayanamıyorum.

Tam olarak ne yapması gerekiyor başkanın?
            10 senedir yazmayacam diyorum, ben de dayanamıyorum...

Sordun madem kibarca, yazalım

Bir şirket patronu olsan ilk ne yaparsın? İşi bilen genel md alırsın, futbolda genel md kim, Hoca...

Ağoğlu içerden kaosa sokulmuş takım aldı, Ünalı getirdi, kasayı düzeltti burda hepimiz alkışladık-tebrik ettik.

Sonra o kaosdan çıkaran şirket genel müdürünü, yol arkadaşı Ünalı hiçbir ahlaki değere uymadan kovdu(empati yap sana olsa)...

HATA-1
            Ünal da kısmen hatalı dedik, yine dalmadık Ağaoğlu na, ucundan eleştirdik takım zarar görmesin diye

HATA-2
            Ünalı kovduranlar, piyasa çakılı hoca doluyken garibim Çimşiri getirdi, şirketin olsa battık dersin, olacak iş mi?

HATA-3
            Sturiç-Mikel-Ndiaye çöp geldi kahrını çektik, çok da ucuza oynayan adamların ekmeğini yiyecekken GARİP şekilde kovdu, yahu mikel sturiç şu an bile ligi sürklase eder

HATA-4
            Herkes pandemi ayağına pozisyon aldı(Terimi hatırla), bizde sağlam Sosa ve Novakla dalaşa girildi(şampiyonluğa bağlı sözleşme uzatmak fikri uranyum çıkarmak kadar mı zor???)

HATA-5
            Ağustos 2019 da kupanın en iyi takımlarından S Prag’da bir çılgınlık yaşandı, Sörloth denen adamı tüm ülke konuştu, beni bile başka takım tataftarları bu afam ligi sürklase eder diye aradı, apaçık BALİNA yakalamıştık, Ağustos 2019-Şubat 2020 arasında 6 milyon euro ver diye herkes yalvardı, yok yeaaaa saf mıyım zaman var dedi
            Burda yazdım açıp bakın, Şubat 2020 de hergün Sörloth un ayarını bozacak, BİZLERİN ALGISIYLA oynayıp aaabi gider dedirecek film başladı, hergün Sörloth Real istedi-Manchester-Bayern-inter Google a yaz, bir ülkede 5 büyük ligin 1 NUMARALARINA hergün yazılan adam ilk kez gördüm (TRABZON KORKUSU BU İŞTE, imkansızı ve ilkleri yaptırdı)

HATA-6
            Pandemi bitti, ayar bozulmuş döndük liderken, Sosa oynamadı 4 maç, Sörloth gol atamadı 7 maç

HATA-7
            Başakşehir maçı 2 puan çalındı, suspus...

HATA-8
            Lig bitti yapı paydos komple tasfiye

HATA-9
            Newton

Şimdiiiii, bir patron veya Başkan, bırak Bmn yi ülkeyi sulu götürür sususz getirir, her boku bilir, bu ülkede para kazanma şekli bellidir...

Biz 2,5 sene destekledik Ağaoğlu nu, ama şu 9 soruyu sorma hakkımız yok mu???

Sene sonu da Uğurcan satılıp yine başka kaosla mı lig başlayacak? Kalsın kardeşim, diğerlerinin borcu 3 milyar benim 900 milyon, Yusuf-Sörloth satıldı azalmadı, Uğurcan da kalsın azalmasın, satıştan gelen para kalıp bizi 1 veya 2. Yapmasından gelenden fazla değil
            En son Tekke tarafından düzenlendi; 19.04.2021, 00:47.
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

10 senedir yazmayacam diyorum, ben de dayanamıyorum...

Sordun madem kibarca, yazalım

Bir şirket patronu olsan ilk ne yaparsın? İşi bilen genel md alırsın, futbolda genel md kim, Hoca...

Ağoğlu içerden kaosa sokulmuş takım aldı, Ünalı getirdi, kasayı düzeltti burda hepimiz alkışladık-tebrik ettik.

Sonra o kaosdan çıkaran şirket genel müdürünü, yol arkadaşı Ünalı hiçbir ahlaki değere uymadan kovdu(empati yap sana olsa)...

HATA-1
              Ünal da kısmen hatalı dedik, yine dalmadık Ağaoğlu na, ucundan eleştirdik takım zarar görmesin diye

HATA-2
              Ünalı kovduranlar, piyasa çakılı hoca doluyken garibim Çimşiri getirdi, şirketin olsa battık dersin, olacak iş mi?

HATA-3
              Sturiç-Mikel-Ndiaye çöp geldi kahrını çektik, çok da ucuza oynayan adamların ekmeğini yiyecekken GARİP şekilde kovdu, yahu mikel sturiç şu an bile ligi sürklase eder

HATA-4
              Herkes pandemi ayağına pozisyon aldı(Terimi hatırla), bizde sağlam Sosa ve Novakla dalaşa girildi(şampiyonluğa bağlı sözleşme uzatmak fikri uranyum çıkarmak kadar mı zor???)

HATA-5
              Ağustos 2019 da kupanın en iyi takımlarından S Prag’da bir çılgınlık yaşandı, Sörloth denen adamı tüm ülke konuştu, beni bile başka takım tataftarları bu afam ligi sürklase eder diye aradı, apaçık BALİNA yakalamıştık, Ağustos 2019-Şubat 2020 arasında 6 milyon euro ver diye herkes yalvardı, yok yeaaaa saf mıyım zaman var dedi
              Burda yazdım açıp bakın, Şubat 2020 de hergün Sörloth un ayarını bozacak, BİZLERİN ALGISIYLA oynayıp aaabi gider dedirecek film başladı, hergün Sörloth Real istedi-Manchester-Bayern-inter Google a yaz, bir ülkede 5 büyük ligin 1 NUMARALARINA hergün yazılan adam ilk kez gördüm (TRABZON KORKUSU BU İŞTE, imkansızı ve ilkleri yaptırdı)

HATA-6
              Pandemi bitti, ayar bozulmuş döndük liderken, Sosa oynamadı 4 maç, Sörloth gol atamadı 7 maç

HATA-7
              Başakşehir maçı 2 puan çalındı, suspus...

HATA-8
              Lig bitti yapı paydos komple tasfiye

HATA-9
              Newton

Şimdiiiii, bir patron veya Başkan, bırak Bmn yi ülkeyi sulu götürür sususz getirir, her boku bilir, bu ülkede para kazanma şekli bellidir...

Biz 2,5 sene destekledik Ağaoğlu nu, ama şu 9 soruyu sorma hakkımız yok mu???

Sene sonu da Uğurcan satılıp yine başka kaosla mı lig başlayacak? Kalsın kardeşim, diğerlerinin borcu 3 milyar benim 900 milyon, Yusuf-Sörloth satıldı azalmadı, Uğurcan da kalsın azalmasın, satıştan gelen para kalıp bizi 1 veya 2. Yapmasından gelenden fazla değil
              Ben hakem için yazmıştım ama tek tek ve kısa kısa cevap vereyim. Aynı şeyleri çokça konuştuk çünkü.

1- Ünal Hoca mevzusunda 'bence' hatalı değil.

2- Çimşir 'kabul edilebilir' bir hamle değil. O dönemde belki de finans izin vermedi bilemiyorum çünkü hem tazminat hem de yeni hocanın maaşı harcama limitlerine bağlıydı. Hatırlayalım Çimşir neredeyse bedava olarak açıklandı. Tabii o zamanlar 'harcama limitleri' henüz yırtılmamıştı. Yani sert kurallar vardı. Bu bir tahmin, finans dışında başka bir sebep varsa büyük hata.

3- Samimi söylüyorum Sturridge ve Mikel'in ayrılışında başkanı yönetimi geçtim Trabzonspor kulübünün herhangi bir parçasının toz tanesi kadar hatası yok. Stu'nun alınması hataydı zaten, bunu kampanyalar videolar yapan taraftara sormak lazım. Ayrılışı, mali olarak sıfır zararla ve mecburen oldu. Mikel ise kaçtı abim KAÇTI. Pandeminin en sıcak olduğu anda, giriş-çıkışlar kapatılmışken dedi ki 'Ben İngiltere'ye bir gideyim (haklı olarak, ailesinin düşünüyor adam) sonra gelirim. Gelemezsin abi, kimse ne olacağını bilmiyor. N'Diaye'nin alınması doğruydu bence. Peki performansından memnun muyduk? O maaşla devam etmesi mümkün değildi bence.

4- Sosa ve Novak konusunda benim gözümde tek hata 'bizim kaptanımızı ve oyuncumuzu almış olmaları'. Yani keşke biz anlaşamadık, ayrılıyoruz açıklaması yapsaydık. Bahsedilen paralar doğruysa hadi Novak tamam ama asla Sosa'ya o maaşları veremezdik, vermemeliydik. Dediğim gibi fb benim kaptanımı çalmış oldu, keşke biz göndermiş olsaydık.

5- Sorloth çok karışık bir konu. 9 milyon maddesi doğruysa 6'yı vermemek mantıklıydı. Ha o anlaşma kötü bir anlaşma, doğru fakat Sorloth'un tüm meselelerini toplayınca ben yine ortada 300 bşn euroya alıp maksimum verim aldığın ve 10 milyona sattığın bir transfer görüyorum.

6,7 - Pandemi sonrası takım zaten bitmişti. O Sosa'nın hali neydi? Az önce Sosa'nın ayrılmasını eleştirdik. Adım atamayan Sosa ile mi sözleşme yenileyecektik? Başakşehir maçı, evet katledildik. O maçı alsak Çimşir mimşir, Ünal hiçbir şey konuşulmazdı. Şampiyonduk. Ben bu suspus kısmına katılmıyorum işte. Hocam futbolu geçtim, bütün ülke 'Padişahım çok yaşa!' modunda, bunu Ağaoğlu mu düzeltecek? Başakşehir'in şampiyonluk kutlamalarına bakınca ben biricik oğluna oyuncak alan bir adam görüyorum. Neyse buralar karışık konular bence.

8- Tasfiye falan yok. Sosa ve Novak'ı konuştuk zaten.

9 - Hele şükür büyük bir hataya gelebildik. Kaç satır yazdık ilk büyük hataya geldik bence. Ha kötü de değildi Newton (bence) ama alınacak bir risk de değildi. Büyük hata. Avcı ile görüşülmüş son anda vazgeçilmiş deniyor. Doğruluğunu bilmiyorum.

10. maddeyi de ben ekleyeyim. Transferler. Nwakaeme, Ekuban, Sorloth transferlerini de biz 'öneriyle' yaptık. Onlar iyi çıktı bunlar çıkmadı. Yanlış mı evet ama bu bizim gerçekliğimiz. Hata olan tek transfer bence Diabate. Çünkü adam bu ligde oynamış, olmamış. Biliyorsun. Bir de bonservis verdik, fiyasko.

E şimdi ben de topluyorum. 3 sezon, finans, lig sıralaması vs. Ben başarı görüyorum. Hatasız değil ama başarılı. Tabii ki herkesin yorumu farklı.

'Sene sonu da Uğurcan satılıp yine başka kaosla mı lig başlayacak? Kalsın kardeşim, diğerlerinin borcu 3 milyar benim 900 milyon, Yusuf-Sörloth satıldı azalmadı, Uğurcan da kalsın azalmasın, satıştan gelen para kalıp bizi 1 veya 2. Yapmasından gelenden fazla değil'

Buna söyleyecek pek bir şeyim yok. Ben bu şekilde düşünmüyorum. Olmasın borç. Satılsın Uğurcan. O da kendi kariyerinin peşinde. Şurada hakkında yazılanları okuyorsundur umarım Uğurcan'ın. Hak ediyor muyuz biz Uğurcan'ı?

Son söz: Benim Ağaoğlu hakkında fikrim sabit. Kongre olur, aday çıkar, kazanır ve devam ederiz. Sorun yok. Ama şu çizdiğim tabloda 'Hain Ağaoğlu, hemen çek git, takımı batırdın falan' en iyi tabirle komik bence.

Yorum

• Komik bile değil.
                Yani o kadar saçma.

Yönetimin tek hatası var.
                İlk yıl işler yolunda gidince kerameti kendilerinde görüp teknik direktör olayını küçümsediler.
                Benim altımda hangi hoca olursa olsun başarır deyip Ünal Karaman sonrası hoca kalitesini düşürdüler.

Bu da transfer dahil her mevzuyu etkiledi.

Yoksa Sörloth'un sözleşmesine göre adama 6 milyon verdiğin anda 9 milyon euroya serbest kalma maddesi aktif hale geliyor.
                Gelmeden bu maddeyi de şart koşmuş.
                Bu maddenin varlığı varken yönetime niye 6 milyon vermedin, hainsin demenin mantığını ne ile açıklayacaksın ki?

Ya da Sosa ve Novak'a o paraların verilmesinin talep edilmesini?

Büyük resim kursundan emekli bir arkadaş kendisi.
                Çizdikçe çiziyor işte.

Yorum

• [MENTION=527]Tekke[/MENTION] helal olsun sana gadam. Durum ancak bu kadar güzel özetlenir. Adam oğlu adamsın!

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Tekke<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> helal olsun sana gadam. Durum ancak bu kadar güzel özetlenir. Adam oğlu adamsın!
                    Güldürdün

Yorum

• ÇOK MEŞHUR ALDATMA ŞEKLİDİR YA DA SÖMÜRME

Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmeyi öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda, bizim elimizde İncil onların elinde topraklarımız vardı. - Jomo Kenyatta.

Büyük resim diye bişey yok, tesadüf sadece, bilmeden yapılan hatalar, organize değil

Yorum

• Başkan yeni sezonda transfer dönemine hızlı girerse yeniden güveni artar
                        Yalnız bir fark var ki bu transferler tartışmasız kaliteli donanımlı isimler olacak

Geçen yaz gibi yaparsa sıkıntı olur
                        Bunu da göze alamaz artık

Yorum

• Rakip takım maç başlamadan hakemleri baskı altına almak için alakasız demeçler yayınlıyor bizimkilerden ses seda yok.

Maçı kaybettikten sonra konuşun her zaman ki gibi.

Bu yönetimi ne kadar savunsam da şaşırtmaya devam ediyorlar.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bizim yönetim(sadece başkan değil tüm yönetim) şunlar kadar klübü savunmuyor:

Reha kapsal

Erman hoca

Yunus emre Sel

İskender günen

Mra

......

bakınca pek de savunanımız yokmuş yahu Elalem yatırım yapıyor biz dostlarımızı düşman edip kovuyoruz

https://twitter.com/hasanyilmaz29/status/1384591196522225669?s=20

Yorum

• Kendinize ana avrat sövdürmeden terk edin kulübü.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Nolur git birak git defol git.
                                You Will Never Walk Alone
                                Liverpool F.C

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X