Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 40 senedir 1 kere şampiyon olduğumuz halde geçen sene şampiyonluğu yapay bir klübe veren başkan. Siyaset de ve birçok önemli alanda trabzonlu ve trabzonsporlular var. Gerekirse bu gücü kullanıcaksın istanbul klüpleri sonuna kadar kullanıyor ama bizimkilerde bunu lehimize çevirecek kafa ve basiret maalesef yok. Sonra otur izle önemli maçlarımızda hakem katliamlarını.

Yorum

• bu seneki transferleri gördükten sonra yaz sezonu için korkutuyor.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• burdan kimseye bisey demek istemiyorum, evet Usta ve yönetimi cok pahli transferler yapti, ama Agaoglu geldi, bu adamlari satti parakasandi, kendizi hangi oyuncu getirdi ? bi tek Sörloth... Bence Baskani tutun, TS Lobisi daha cok eski kafada... Biz böyle Lobiyke hayatda sampiyon olamayiz... 1. TS lobisi derhal tesislerden kovulmasi lazim.. 2. Takimi satin, zaten pati.

Yorum

• Divan Başkanının da ayrılması gerekiyor. Haydi kurtuluşa

Yorum

• trabzon küçük şehir abi

vizyon düşük

eğri cetvelden doğru çizgi bu kadar çıkıyor

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şampiyonluk peşkeş çekildiği için ve bunu Ünal'a kabul ettiremeyeceklerini anladıkları için gönderdiler adamı. Adam çıkıp ''Boğazınıza takılırım'' dedi zaten.

32 senedir bu takımın peşindeyim. Bu camiada hakkımı helal etmeyeceğim, affetmeyeceğim adamların en başındadır Hüseyin Çimşir. Bile bile bu oyunda figüran oldu!!! Ünal'ın neden gönderildiğini bildiği halde hemde!
              bunlarin hepsini bilip de açik açik konusmayan da adam falan degildir... sirlarini alsin götürsün ne yapacaksa...

bu bi de senol efendi, Trabzonspor'un kara kutulari, ama çitlari çikmadi bugüne kadar... bunlarin savunulacak tarafi yok, biliyorlarsa konussunlar yoksa sussunlar, bogaza takilma falan geçsinler o isleri
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Dozer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                40 senedir 1 kere şampiyon olduğumuz halde geçen sene şampiyonluğu yapay bir klübe veren başkan. Siyaset de ve birçok önemli alanda trabzonlu ve trabzonsporlular var. Gerekirse bu gücü kullanıcaksın istanbul klüpleri sonuna kadar kullanıyor ama bizimkilerde bunu lehimize çevirecek kafa ve basiret maalesef yok. Sonra otur izle önemli maçlarımızda hakem katliamlarını.
                evet ama o güç zannettiklerimiz de bizi satti bakma sen.. onlar da sirketten hepsinin az çok cebine para girmistir basak sampiyonlugundan dolayi
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ts u kimlerin yonettigini cozemedim bugune kadar.
                  Ama şunu çözdüm. Bugüne kadar 3 Trabzonlunun 2 si siyasetten medet umuyor, veya emirle hareket ediyor. Tiksinç yöneticilerle dolu oldugunu düsünüyorum. Taraftar gruplarını söylemeye gerek yok. Biri var mide bulandırıyor. Yani sorun Tslu olmakta. Ts 1.kimliği değil cogunun.

Ayrıca tabii bu kadar önemli bütün ülkenin takip ettigi kulüplere siyasetin adamlarını sokmadıgını ummak Komik olur. Adamda adamlarını arana sokacak ki bana bir cephe alınmasın dicek tabii. Çözüm siyaset dışarı.
                  En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 14.04.2021, 01:34.

Yorum

• Fanatik GS li bu kadarını yazabilmiş

İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mevzu Ahmet-Mehmet değil maalesef, mevzu apaçık futbolu yöneten TÜM PAYDAŞLARIN sistemdeki tek ahlaklı takımı istememesi.

BEİN

KLÜPLERİN HEPSi (istanbul değil hepsi)

MEDYA

HAKEMLER

TFF

Bunlar Türk futbolunu yönetenler, 30 senedir ben Trabzonsporun kayırıldığı 3 maç hatırlamam, nadirattan-gaz alıp eyyam yapmışlardır, ancak kritik TEK MAÇ yoktur.

Taraftarı da bunu istemeyen TEK KLÜPTÜR...

Ancak, paydaşlar bu leş sistemde kendi halinde takımı istemiyor,

BEİN, ÜLKENİN EN ÇÖP takımına bile 16:00 maçı vermiyor bizim kadar

TFF, tehdit-temsil her alanda aleyhimizde

MHK, hem kurum hem hakemlerle sistemin tam köpeği, bize direk havlıyor açıktan

MEDYA, paralı köpekler-omurgasızlar

KLÜPLER, Alanya gördük ki istanbula satılık, Başakşehir klüp bile değil, Kasımpaşa ne vereyim abime... Omurgasız-ilkesiz-korkak-İstanbula altlık hepsi

2 YOL VAR KARDEŞİM:

1. Gerçek Trabzonsporlu bir Başkan gelir, kavga eder, ardında durulursa sonunda kazanır (Mümkünatı yok, Ünala yapılan ortada, ilk eksiğinde gömerler)

2. Değişmeyeceğini bilip, kötünün kötüsünün iyisi ile idare etmek, kaçan Sörloth-Jaja-Tekke-Gökdenizleri hatırlayıp Uğurcan-Ömür-Nwakaeme-Ekubana sahip çıkmak

Yauuu satmamız lazım yalanı, Sörlothu-yusufu çakıp klübü boşaltmakmış, YOKSA O PARALAR DA ÇARÇUR DİABATE-PLAZA-AFOBE-AVDİJAJ-ANDUSİÇ-MESİAS lara gitti, satmasak daha iyiymiş hiçbir gidenin parası BİLE İSTEYE KLÜPTE TUTULMADIĞI GİBİ borç da azalmadı...

Komplocular, beklerim tezinizi yeaaaaa komplo demeden evvel, kimi satıp da hayrını gördük...
                    Benim kadar cesurca köşesinde çalma-çırpma-şike-teşvik-yemleme diyemezdi, ama her dediği o kapıya çıkar bence:

Ne var ki, “Ötekiler” de bu tabloyu kabul etmişçesine, yaşamaya devam ediyorlar; “Kulüpler Birliği’nde çoğunluktalar”; ama “3 Büyükler teslimiyetçiliği” devam ediyor!..
                    “Haklarını alamayanların ‘verilen ile’ yetinmeleri ve ‘sızlanma sesleri’ ile günü geçiştirmeleri”; işte o kadar!..
                    Güçleri var, inanamıyor ve birlik olamıyorlar…

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...uc/618480.aspx
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi
                      Trabzon'unBaşakşehir'e kaybettiği şampiyonlukta6-7 hakem resmen ligi dizayn ettihatta hakemlerden biri beni arayıp "Bu işiniçinde ben yokum" dedi.

https://www.sabah.com.tr/yazarlar/spor/tuzemen/2021/04/14/bu-sezon-da-ligi-dizayn-ediyorlar

Geçen sene biz yazdığımızda FORUMUN ÇOK BİLMİŞLERİ, hangi başkan neden kupayı satar, kaça satar diye küçük beyinleriyle, Başkanlar için Trabzonsporun değerinin kendilerininki gibi olduğunu sanarak eleştirmişti.

M Ali Yılmaz da yönetirken Trabzonsporlu sanılırdı, sonra hepsini aldattım fenerliyim dedi...

Menfaat-para-güç bu ülkede insanların çoğuna herseye yaptırır, şimdi herkes sorsun, TÜM ÜLKE BUNU DİLE GETİRİRKEN SESSİZ KALAN AĞAOĞLU, bu işin neresinde? Sonrasındaki tasfiyenin sebebi (Sturiç-Mikel-Sörloth-Sosa-Novak-Ndiaye-Dacosta-Gilerme şimdi hepsi 11 de oynar) geçen sezonla uğraşacak mecal bırakmamak mı?
                      Alıntılanan yazıda ligi hakemlerin dizayn ettiği yazıyor. Başkanların maç sattığına dair tek bir kelam göremezsiniz.
                      İnsanları küçük beyinli olmakla suçlayan o organdan münezzeh şahsı muhteremlerin ciddi muhakeme sorunu var muhtemelen.

Ben tekrar tekrar söylüyorum, raporladım, raporlayacağım.
                      Tuttuğu takımın mevcut başkanını maç, şampiyonluk vs. satmakla suçlayacak katmerli... şahısların bu forumda barınmasından ciddi rahatsızlık duyuyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alıntılanan yazıda ligi hakemlerin dizayn ettiği yazıyor. Başkanların maç sattığına dair tek bir kelam göremezsiniz.
                        İnsanları küçük beyinli olmakla suçlayan o organdan münezzeh şahsı muhteremlerin ciddi muhakeme sorunu var muhtemelen.

Ben tekrar tekrar söylüyorum, raporladım, raporlayacağım.
                        Tuttuğu takımın mevcut başkanını maç, şampiyonluk vs. satmakla suçlayacak katmerli... şahısların bu forumda barınmasından ciddi rahatsızlık duyuyorum.
                        Hocam sen neye bozuldun ben anlayamadım? Arkadaşlar haber linkleriyle, ülkenin yarısının konuştuğu ve kalanın da izlediği şeyleri yazmış. Başkan ile ilgili forum mesajlarının %50 si çapsız-pazarcı-kibirli vs ile dolu kalan da övgü değil bana sorarsan???

Sen bu kadar net AĞAOĞLU %100 TEMİZDİR minvalinde yazınca ben şok oldum, internete birkaç kelime yazıp arattım, hala neye bozuldun inan anlayamadım, bak neler var:

https://www.karadenizdesonnokta.com.tr/spor/tffnin-icinde-ortulu-yapi-basindaki-isim-goksel-gumusdag-h56491.html

https://www.61trabzonhaber.com/eddie-newton-icin-flas-iddialar-goksel-gumusdag-detayi-16632h.htm

Merkez Hakem Kurulu'nun Trabzonspor'a karşı yaptığı operasyonun ardından dikkat çeken bağlantılar ve ilişkiler ortaya çıktı.

Yani, sayın Hocam, sen AĞAOĞLUSUN, ülkede çete olduğu internete düşmüş göksel ve Koçun yıllardır ilişkisi olan LİSANSSIZ BELGESİZ TECRÜBESİZ NEWTONU takımın başına getiriyorsun, haraç mezat rakibine en kıymetlilerini bedava veriyorsun, çöplerle dolduruyorsun, birileri sen de işin içinde misin diye sorana alınıyorsun öyle mi???
                        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• O yazıdan bir halt olmaz boşuna tartışmayın.

Adamlar ülkede şike yaptı ceza almadı başkanlar maç satsa ne olacak
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başkanlık yaptığı iki sezonda 14. ve 7. olduğumuz, o dönem ligin en iyilerinden olan Marco Aurelio'yu Fenerbahçe'ye peşken çeken Özkan Sümer haindir.

Devre arasında Maciej Zurawski transferini bitiremeyen, iki sezon boyunca hakemlerin Trabzonspor'u katletmesine izin veren Atay Aktuğ haindir. Şampiyonlukları satmıştır.

2010-2011'de rakiplerin pisliklerine direnemeyen, iki sezon boyunca en iyi oyuncularını İstanbul'a gönderen Sadri Şener haindir. Şampiyonluğu satmıştır.

Alın rahat edin. Herkes hain, bir sizsiniz.
                            En son jönts tarafından düzenlendi; 18.04.2021, 23:50.

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam sen neye bozuldun ben anlayamadım? Arkadaşlar haber linkleriyle, ülkenin yarısının konuştuğu ve kalanın da izlediği şeyleri yazmış. Başkan ile ilgili forum mesajlarının %50 si çapsız-pazarcı-kibirli vs ile dolu kalan da övgü değil bana sorarsan???

Sen bu kadar net AĞAOĞLU %100 TEMİZDİR minvalinde yazınca ben şok oldum, internete birkaç kelime yazıp arattım, hala neye bozuldun inan anlayamadım, bak neler var:

https://www.karadenizdesonnokta.com.tr/spor/tffnin-icinde-ortulu-yapi-basindaki-isim-goksel-gumusdag-h56491.html

https://www.61trabzonhaber.com/eddie-newton-icin-flas-iddialar-goksel-gumusdag-detayi-16632h.htm

Merkez Hakem Kurulu'nun Trabzonspor'a karşı yaptığı operasyonun ardından dikkat çeken bağlantılar ve ilişkiler ortaya çıktı.

Yani, sayın Hocam, sen AĞAOĞLUSUN, ülkede çete olduğu internete düşmüş göksel ve Koçun yıllardır ilişkisi olan LİSANSSIZ BELGESİZ TECRÜBESİZ NEWTONU takımın başına getiriyorsun, haraç mezat rakibine en kıymetlilerini bedava veriyorsun, çöplerle dolduruyorsun, birileri sen de işin içinde misin diye sorana alınıyorsun öyle mi???
                              Başarısızlık başka şeydir, ihanet başka.
                              Başarısızlığı hainlik olarak sunmaya çalışanlar asıl hainlerdir.
                              Kaldı ki takımı çok düşük maliyetlerle yarışır hale sokan adam Ağaoğlu.
                              Şampiyon olamamak ihanetse Trabzonspor tarihi hain başkanlarla doludur.,

Az ötede saçmalayın.
                              De hayde.

Tekrar ediyorum, benim için yüz karasıdır kendi camiasını, başkanını maç ya da şampiyonluk satmakla itham edenler.
                              Benzer tipler 96 da Faruk Özak borçları yüzünden şampiyonluğu Ali Şen'e sattı diyorlardı.

Bu akıldan azade bakışınızla mümkünse ötede... Epey ötede durun...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başarısızlık başka şeydir, ihanet başka.
                                Başarısızlığı hainlik olarak sunmaya çalışanlar asıl hainlerdir.
                                Kaldı ki takımı çok düşük maliyetlerle yarışır hale sokan adam Ağaoğlu.
                                Şampiyon olamamak ihanetse Trabzonspor tarihi hain başkanlarla doludur.,

Az ötede saçmalayın.
                                De hayde.

Tekrar ediyorum, benim için yüz karasıdır kendi camiasını, başkanını maç ya da şampiyonluk satmakla itham edenler.
                                Benzer tipler 96 da Faruk Özak borçları yüzünden şampiyonluğu Ali Şen'e sattı diyorlardı.

Bu akıldan azade bakışınızla mümkünse ötede... Epey ötede durun...

Yepyeni sıfırdan araba alıp kendi evlatlarına teslim etmeyenler gelip Ağaoğlunun Çimşir tercihini savunuyorlar. Hayret.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X