Tek güvendiğim Avcı. Yoksa harbi yönetime kalsa 10 tane çöp alır ucuz diye, pazara son dakika gidiyom ben örneği veren adam kendisi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek güvendiğim Avcı. Yoksa harbi yönetime kalsa 10 tane çöp alır ucuz diye, pazara son dakika gidiyom ben örneği veren adam kendisi.
Yorum
-
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKararsızım, zira gerçekten alınabilecek en kötü adamlar alınmış, afobe baker flavio marlon bırak 11 inan yedekler kalitesinde değil ligimizin
İlk 10 içinde 40 gol ile en az atan 31 ile en az yiyeniz, Avcı apaçık bir defans adamı, AMA BU ÜLKEDE İŞE YARAR tek taktik bu, tutabilir
Tutmasının tek yolu, SAĞ/SOL BEK + 2 FORVET + ORTA SAHA
2 forvet alacaksın birisi Abobakar kalitesi diğeri ise PAPAZ FORVET Olacak ligi tanıyan, Adem İ parlak U bulut vb gibi
Örneğin düşünüyorum sorloth bu sene bizde kalsa bu futbol anlayışıyla geçen sene attığı golün anca yarısını atar diye umutsuz bir sonuca ulaşıyorum. Çünkü ciddi şekilde pozisyon bulamıyoruz, bu kadar defansif anlayışla oynarsan gol pozisyonu bulamaman normal. Bir tane bulup onu atman lazım
Onu atacak iyi golcün olmayınca ya da çekirge bir kaç kezden sonra zıplamayinca (7 maç galibiyet) böyle cakiliyorsun.
Burada şu defansif yaklaşım bir Antalya, Alanya, Hatay için doğru olabilir. Ancak büyük takimlar otomatikmen Anadolu takımlarıyla karşılaştığında Anadolu takımlarından defansif oyunları ön plana çıkıyor. Şimdi biz Alanyaya Kasımpaşa ya karşı defans yapsak ne yapmasak ne. 3 küçültülmüşlere defans yap, avrupada iyi bir rakibe defans yap ama anadolu takımına böyle oynarsan kazanma şansın yüzde 25 düşer.
Otto rehagel'in Yunanistanla Avrupa şampiyonluğu gibi bir şey hayal ediyoruz da. Orada 4-5 doğru bir araya geldi. Kadro kalitesi en kötü takimlardan biri Yunanistan idi. Defansı iyi idi, kornerden duran toplardan çok gol attılar ve attıkları gölün ustine yatmasını bildiler. Adamlar Portekiz'e vs hadlerini bilerek oynadı, ve kazandılar. Kaldı ki bir daha bu başarıyı tekrar edemediler o da tamamen şans ve tevafuk eseri olduğunu gösterir.
Şimdi biz de aynı anlayisla Gençlerbirliğne karşı haddimizi bilerek mi oynayacaz, kupa almak için ?En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 12.04.2021, 21:01.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUcuz mu? Allah aşkına mesela Flavio denen varlığın nesi ucuz? Adama bonservis verdik bir de ahahaha, komedi gibi yaElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek güvendiğim Avcı. Yoksa harbi yönetime kalsa 10 tane çöp alır ucuz diye, pazara son dakika gidiyom ben örneği veren adam kendisi.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesırf plaza örnegi yeter .. adam 20 milyon tlyi sırf cöpe attı. 20 m tlye ne tesis kurarsın var ya....... 20 m tl ye butun hayatını yatarak gecırırsınElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet kurda ciddi boyutlarda artık, gelirler feci düştü. Rüya takım kursak bile ben şampiyon olacağımıza inanmıyorum artık, giderler son 5 hafta maça çıkmazlar gene olmazlar. En iyisi bu şekilde gidip borcu eritmek.
Yorum
-
Bu ülkede şampiyonluklar yapılan transferlerle, oynanan oyunla değil güçle, yumruğu masaya vurmakla belirleniyor.
Senin yönetiminde var mı bu?
Geçen sene şampiyonluk elimizle Başakşehir'e ikram edildi! Sonra da çıkıp utanmadan ''Taraftarlar 6.5 km meşale konvoyu yaptığı için futbolcularda baskı oluştu'' dendi! Yüzümüze baka baka hemde! Utanmadan, sıkılmadan!
Dünyanın en iyi futbolunu oynasan ne olur? Bu akşam Antep'in iptal edilen golünü görmediniz mi?
Ahlaksızlık her tarafını sarmış ülke futbolunun, yerin dibine batsın!ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Mehmet Ayan'ın moderatörlüğünü yaptığı İnternethaber'in Youtube kanalında yayınlanan 'Kırmızı Çizgi' programında Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık, futbol gündemini değerlendirdi.
Trabzonspor'un şampiyonluğu neden kaçırdığını anlatan Candaş Tolga Işık, şu ifadeleri kullandı; ''Trabzonspor'a Trabzonluların yaptığı kötülüğü başka hiç kimse yapmadı. Trabzon şu anda devre arasındaki krizi doğru yönetseydi sokaklarda şampiyonluk kutlamaları vardı. Hüseyin Çimşir'e de kızamıyorum. Liste yapılsa Hüseyin Çimşir'i bir numaraya yazmam. Başkan, yönetim ve hoca arasındaki kriz doğru yönetilseydi...
''Ahmet Ağaoğlu başkanlığının en büyük eksisi olarak tarihe geçti''
Belli bir kalibredeki hocayı gönderip altında bir teknik adam getirdiğinde başarılı olamayacağın belli. Şampiyonluk deneyimi olmayan gencecik bir teknik adamı getirdiğinde olacağı budur. O işler artık Hüseyin Çimşir'e yazmaz. 'Beceremedim' dedi. Orada artık yönetim kararına yazar. Ahmet Ağaoğlu başkanlığının en büyük eksisi olarak tarihe geçti. Ünal Karaman krizini yönetemediler. Trabzonspor şampiyonluğu kaybetti. 36 yıldır şampiyonluk ateşiyle yanıp tutan samimi taraftarlara olan oldu. Çok yazık. Buyursunlar egolarını kapıştırsınlar.''En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 13.04.2021, 00:32.
Yorum
-
Ünal'ın gönderilmesinin nedenini çıksın açıklasın sayın Ağaoğlu. Bir telefonla adamı gönderdiler.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildiDiyelim Ünalı gönderdin. Neden şampiyonluğa oynayan bir takımın başına deneyimli bir hoca yerine teknik direktörlük yapmamış birini getiriyorsun?
Bunun tek bir cevabı var. Üste yazdığın gibi. Ağaoğlu Başakşehiri şampiyon yapma entrikasının tam içinde. Başrolünde!!!
32 senedir bu takımın peşindeyim. Bu camiada hakkımı helal etmeyeceğim, affetmeyeceğim adamların en başındadır Hüseyin Çimşir. Bile bile bu oyunda figüran oldu!!! Ünal'ın neden gönderildiğini bildiği halde hemde!ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum