Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımın en büyük sorunu forvet olmaması

Ve tüm beklentinin wakayeme üzerinde olması.
    Wakayeme nin en başarılı olduğu zamanlar asli değil yan oyuncu olduğu zamanlardı. Geçen sene aslı oyuncu sorloth ve sosa idi. İkisi gidince takım bitti.
    O kadar aslı idiler ki novak rakibin bu adamlara odaklanmasındam 10 gol atmıştı
    Forvet olmazsa gol atamazsın, wakayeme birinci oyuncu olmaz
    Bu iki kere iki dört gibi bir şeydir
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elindeki kadronun bırak biraz daha iyi takımları,küme düşme potasındaki takımlara karşı bile ezilmesi,galibiyet alamaması normal yani öyle mi,takım 4.oldu ama kazandığımız birçok maçları da 1-0 nasıl şansa bala duran toptan kazandığımız çok çabuk unutuldu,takım wakanının,bakasetasın şapkadan tavşan çıkarmasıyla,uğurcanın bireysel başarısıyla bu galibiyetleri almış olması nasıl gözardı ediliyor anlamış değilim,Avcı geldiğinde bu takıma defansif anlamda çok şey katmıştı,oyun yada hücum anlamında hiçbir şey katmadı malesef,Avcı'nın bize katkısı oldu,ancak artık defansif anlamda bile çer çöp olmuş halde takım..takım zaten kötü oynuyordu fakat iyi oynayan oyuncuların da haftalardır berbat oynamasının nedeni,nasıl oluyor da hoca değil de başkan oluyor?senden çok daha zayıf rakiplerinin seni yenmesi,puan alması,yenilse dahi seni eze eze oynaması,takımın hiçbir taktiği,oyun stratejisinin olmaması,takımın mücadele etmemesi,pres yapmaması,oyuncu değişikliği zamanlamasının berbat olması,hiçbir şekilde rakip analizinin olmaması vs vs tek düze şekilde takımın galibiyeti wakanın ayağına bakması,daha birçoğu...haklısın hocanın değil,başkanın hatta senin benim suçum,hocanın hiçbir suçu yok bütün suç bizde.D
      Kadro yetersiz işte,amaca giden bir takım için hem sayı hem kalite yetersiz,üzerine sezon başında bir acemi tarafından çalıştırlmış,gerekli yükleme yapılmadığı için futbolculardan ekstra performans alamıyorsun,hedefsiz kalınca da tüm olay bitti,bundan sonrası artık gelecek yılın planlamasına yönelik.

Şunu söylersen anlarım,ülkede ne kadar taktik var,ne kadar futbol var,ona eyvallah ama işte bu işin bir de matematiği var,yoksa büyük hedefleri olan takımlar neden birbirine yakın 25 adamlık kadro kursunlar,11 kişi ile devam,kaldı ki bizde 11 kişi bile yok,bunun suçlusu kim.
      Abdullah Avcı gider bugün,yarın kim gelirse gelsin bundan daha iyisi olmaz,ha olursun bir Alanya,Başakşehir hedefin amacın biraz ticaret biraz futbol olur,sonrasında taraftar baskısı olmaz,takılır gidersin bu kadroyla.

Biraz olaya objektif olarak bakın,şu takımı hangi kafayla motive edebilsin bu saatten sonra,hangi futbolcuyu yedeği ile tehdit edebilirsin,hangi hedefe motive edebilirsin.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan istifa etsin. Kim olduğu önemli değil yeni bir başkan gelsin. 1 yıl sonra yine aynı şeyler.

Hocayı kovalım. Öz evlat bir hoca gelsin, ülkücü bıyığıyla sempati kazansın ya da essin gürlesin, hakeme saldırsın. Cendere müziğiyle klipler yapalım hocaya. Sonra iki maç kaybetsin, sövelim. Yenisi gelsin.

Uğurcan, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny, Marlon falan satılsın. 300-500 bin euroya aldığımız adamlardan milyonluk performansalar aldığımız unutulsun. İki yanlış transfere bütün yıllar silinsin. 11 transfer yapalım. Seneye yine başa dönelim.

Ha bu sırada taraftar da evde mastürbasyonun verdiği keyifle ekrana bakarak sigara içsin. Televizyonda 'Trabzon insanı futbolu bilir.' gazıyla 'ben demiştim'cilik yapmaya devam etsin.

Soran olursa da ihtilal, efsane falan diyelim.

Arkadaşlar Trabzonsporluluk kolay iş değil. Kolayını bu ülkede milyonlar yapıyor zaten. Gidin İstanbul kulüplerini destekleyin.

Zehir akıyor ya hepinizden, zehir.

Forum yönetiminden de rica ediyorum. Bir yolu varsa lütfen üyeliğimi silin, ya da ismimi değiştirin. İsmimin ve yazdıklarımın burada görünmesini istemiyorum.
        Tesadüfe bak, bende bugün üyelik hesabımdan bunun bir yoluna bakmıştım bulamadım.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kadro yetersiz işte,amaca giden bir takım için hem sayı hem kalite yetersiz,üzerine sezon başında bir acemi tarafından çalıştırlmış,gerekli yükleme yapılmadığı için futbolculardan ekstra performans alamıyorsun,hedefsiz kalınca da tüm olay bitti,bundan sonrası artık gelecek yılın planlamasına yönelik.

Şunu söylersen anlarım,ülkede ne kadar taktik var,ne kadar futbol var,ona eyvallah ama işte bu işin bir de matematiği var,yoksa büyük hedefleri olan takımlar neden birbirine yakın 25 adamlık kadro kursunlar,11 kişi ile devam,kaldı ki bizde 11 kişi bile yok,bunun suçlusu kim.
          Abdullah Avcı gider bugün,yarın kim gelirse gelsin bundan daha iyisi olmaz,ha olursun bir Alanya,Başakşehir hedefin amacın biraz ticaret biraz futbol olur,sonrasında taraftar baskısı olmaz,takılır gidersin bu kadroyla.

Biraz olaya objektif olarak bakın,şu takımı hangi kafayla motive edebilsin bu saatten sonra,hangi futbolcuyu yedeği ile tehdit edebilirsin,hangi hedefe motive edebilirsin.
          Takım yenince Avcı'nın başarısıydı ama.D yenince hocanın ama aynı takım,böyle rezil rüsva olurken suç bir başkasının.D tabi yersen...ben bu kadar realist bir yorum görmedim.D

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takım yenince Avcı'nın başarısıydı ama.D yenince hocanın ama aynı takım,böyle rezil rüsva olurken suç bir başkasının.D tabi yersen...ben bu kadar realist bir yorum görmedim.D
            Neden takımı 18.sıradan buraya getirdiğinde de kadronun yetersiz olduğunu savunan birine bunu söylersin,ben isterse şampiyon yapsın bu kadronun yetersiz olduğunu söylerim,ligin kalitesinin altında bir kadro ve sürekli aynı futbolculara yük biniyor,sahada işin teknik kısmında başarılı olabilecek oyuncu sayısı 1 veya 2.

Hatta sezon başında da bu kadro yetersiz dedim ve inanın Avcı gelmese şu an ligde kalmak için çabalıyor olurduk,bir işin başarılması için herkesin işini tam yapıyor olması gerekiyor,Abdullah Avcı 100 puanlık perferonsın tamamını veriyor ama karşıda alabileceği verim belli sayıda insan ve onların zeka,yetenek kapasitesi.

Bu kadronun bekleri sorun,golcüsü yok,orta sahası yok gibi bir şey,ne yapacaksın,düz bir futbol ile takımı olabilecek en yüksek noktaya çıkaracaksın,adam elinden geleni yaptı,sonrası daha iyi kadrolar ister.

Hadi burada beğendiğiniz başka bir Hoca söyleeyin kadrosu daha kötü ama bizden daha yukarda olan,var mı,olsa biz 5.sırada olurduk.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tesadüfe bak, bende bugün üyelik hesabımdan bunun bir yoluna bakmıştım bulamadım.
              Kızıyorum, gidiyorum. Dayanamıyorum, geri geliyorum. Hastalık bu iş gerçekten.

Yorum

• Forumda sıkıntı var mesajlar gitmiyor ya da 2 kere gidiyor.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Futboldan gram anlamıyor işin kötüsü anlamadığınıda anlamıyorsun.4 senede yaptığın işe yarar transfer bir elin parmakları kadar gerisi bir torba dolusu çöp hoca seçimlerin külliyen yanlış neresinden tutarsak elimizde kalıyorsun. Bir önceki senyei yapmadığın transferlerle mahfettin,önceki sene hüseyin gibi bir herifi hoca yaparak mahalle takımına şampiyonluk kapatırdın.Bu sene tarihin en kötü hocasını ve onun aldırdığı bir avuç çöple yine mahvettin tez zamanda gitmen dileğiyle.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Son röportajı iyiydi, bu maç sonunda yaptığı açıklamayla yine çuvallamış. İlk tökezlemede hemen maç sonu "şartlar ne olursa olsun Trabzonspor gibi oynamalıyız" demenin ne anlamı var? Bunu taraftar, yorumcu söyler de sen niye başkan olarak hemen bu topa giriyorsun? Ayrıca "şartlar" dediği ne mesela? Aynı kadroyla 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik aldı bu adam; oyun olarak da ileriye gidiyorduk. Bu aralar olmuyorsa belli ki mental bi sıkıntı var. İlk oyundan düşüşte hocaya, takıma destek olacak açıklamalar yerine küstürecek açıklama yapmanın ne anlamı var merak ediyorum.

Yorum

• Şunu da ekleyeyim. Bugün çıkıp yaptığı açıklamalar bomboş açıklamalar.

Hiç gerek yok. Şovmenliğe ise asla gerek yok.

Yorum

• Yine hocayla iletişimi kesmiş herhalde, kameralara konuşuyor.

Yorum

• Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

dinleyin adamlara bu konuda katiliyorum baskan tam bir sovmen... durumlar da sandigimizdan pis, gerçekten kimseye güvenmemek gerek herkes ego tatmini pesinde, takimi sampiyon yapma derdinde falan degil
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ne kadar katılırsınız bilmem. Bir süredir burada yazıyorum. Ağaoğlu'cu falan oldum ama kendimi ifade edeyim.

Ağaoğlu, yönetim falan hikaye. Tamam Ağaoğlu da rezil bir başkan olsun. Ağaoğlu'nun orada olmasının sebebi de taraftar.

Bu kulübe kim gelirse gelsin başkan, hoca fark etmez. Kendimizi Barcelona zannedip saldıracağız, yine kaybedeceğiz. Ben o yüzden bu takımda bu isyan halinin bitmesi taraftarıyım.

Bir de başkan için biraz kredim var çünkü bütüne bakıyorum. 3 sezonluk performans bence çok kötü değil, çok da iyi değil. Trabzonspor taraftarları arasında asla hiçbir şeyden memnun olmayan bir taraftar kültürü var. Bu forumda da var. Adamın profiline gir, bir tane olumlu mesajı yok.

Konu dağılacak ama mesela Şenol Güneş... Beşiktaş'a gittikten sonra dengesi bozuldu ayrı bir konu. Fakat ondan önce, bu adam senin Fatih Terim'in olacak adam. Defalarca futbola değil sisteme yenilmiş, vuruşmuş, mücadele etmiş. Şenol Güneş'i iki defa götüne teneke bağlayarak gönderdi taraftar. Kaç kişi Shota'nın arkasında durdu? Shota'nın dediği gibi 'konu isimler değil arkadaşlar, o bu değil. Ağaoğlu, Usta cart curt değil.' Konu bizim akbaba olmamız. Az önce akbaba dedim, kırıldı bir arkadaş. E akbabayız abi. Aman vuralım, kıralım, ben demiştim diyelim. Başka hiçbir motivasyonumuz yok.

Bu kulüp 36 yıldır şampiyon olamıyor. Bir tane veda ederek ayrıldığımız başkan, yönetici, hoca, futbolcu var mı ya? Ya herkes mi hain? Herkes mi beceriksiz? Herkes mi Trabzonspor düşmanı?

Neyse. Bir şeylerin düzeleceği yok. Artık bu başlığa yazmam muhtemelen. Bir sonraki başkanı merakla bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne kadar katılırsınız bilmem. Bir süredir burada yazıyorum. Ağaoğlu'cu falan oldum ama kendimi ifade edeyim.

Ağaoğlu, yönetim falan hikaye. Tamam Ağaoğlu da rezil bir başkan olsun. Ağaoğlu'nun orada olmasının sebebi de taraftar.

Bu kulübe kim gelirse gelsin başkan, hoca fark etmez. Kendimizi Barcelona zannedip saldıracağız, yine kaybedeceğiz. Ben o yüzden bu takımda bu isyan halinin bitmesi taraftarıyım.

Bir de başkan için biraz kredim var çünkü bütüne bakıyorum. 3 sezonluk performans bence çok kötü değil, çok da iyi değil. Trabzonspor taraftarları arasında asla hiçbir şeyden memnun olmayan bir taraftar kültürü var. Bu forumda da var. Adamın profiline gir, bir tane olumlu mesajı yok.

Konu dağılacak ama mesela Şenol Güneş... Beşiktaş'a gittikten sonra dengesi bozuldu ayrı bir konu. Fakat ondan önce, bu adam senin Fatih Terim'in olacak adam. Defalarca futbola değil sisteme yenilmiş, vuruşmuş, mücadele etmiş. Şenol Güneş'i iki defa götüne teneke bağlayarak gönderdi taraftar. Kaç kişi Shota'nın arkasında durdu? Shota'nın dediği gibi 'konu isimler değil arkadaşlar, o bu değil. Ağaoğlu, Usta cart curt değil.' Konu bizim akbaba olmamız. Az önce akbaba dedim, kırıldı bir arkadaş. E akbabayız abi. Aman vuralım, kıralım, ben demiştim diyelim. Başka hiçbir motivasyonumuz yok.

Bu kulüp 36 yıldır şampiyon olamıyor. Bir tane veda ederek ayrıldığımız başkan, yönetici, hoca, futbolcu var mı ya? Ya herkes mi hain? Herkes mi beceriksiz? Herkes mi Trabzonspor düşmanı?

Neyse. Bir şeylerin düzeleceği yok. Artık bu başlığa yazmam muhtemelen. Bir sonraki başkanı merakla bekliyorum.
                              evet maalesef baskan olanlarin alayi hain... fiko bile takimin içine etti falan denilen yerde 2 üst üste sampiyonluk + avrupa'da yillardir görülmeyen basari sagladi
                              o zamanlar fb de vardi gs de vardi lobileriyle, ama dogru isler yaptilar sampiyon oldular, bize bakiyorsun en ufak seyde aman sampiyonlugumuzu çalacaklar çaliyorlar, e çünkü içerdekiler de buna müsâde ediyor da ondan...

baskan sampiyonlugu satti dendigi zaman kiziliyor, hadi satmadi diyelim, ama sampiyonlugun gitmesine müsâde etti mi etti, etmeyecekti kardesim demek istedigimiz bu...
                              seçimdi oydu buydu, gs devlete kafa tuttu aldi istedigini, sonrasinda cezâsini gördü mü hayir, bizimkiler hâla hükümete yalakalik yaparak bir seylerin olacagini saniyor, millet devlete küfrediyor yine sampiyon olanlar mükâfatlandirilanlar onlar... böyle isin içine edeyim yaa...

geçen sene sen de herkese kafa tutacaktin, verecektin topçulara görülmemis prim, sampiyon olacaktin efsâne olacaktin sehrin de gazini almis olacaktin herkes rahatlayacakti, koltugun saglamlasacakti ama yok..... ordan tâlimat ve hoopp pandemi sonrasi özevlat topçular dâhil frene basma durumu...

içerdeki ankaragücü maçi öncesi o otobüsteki rezil görüntüler neydi, hâlen daha açiklanmadi... sampiyonluga giden maça mi çikiyoruz yoksa cenâzeye mi diye sorsan bilmeyen birine, herhalde takimdan biri hayâtini kaybetti der...

sonra neymis yok iyi niyetliymis elinden geleni yapmis, he yok sey pegida varini yogunu ortaya koydu baskan sampiyon olmak için he mi ?... birakalim bu safliklari ya...

o otobüsteki suratlarin açiklamasini yapmayan yöneticiler hocalar kendilerine Trabzonsporlu demesin, topçular da ayni da hadi onlarin durumu biraz farkli....
                              Cimsir de orda burda konusuyor, hiç fuzuli konusmasin konusacaksa bunu açiklasin da adam diyelim... kulübün kara kutusu denilecek kisiler gerçekleri ortaya çikarmadikça bu takimdan bir nâne olmaz... Senol hoca Ünal hoca bunlar da dâhil hepsi kara kutu, biri 80 yasina gelecek hâla bir sey konustugu yok, sir olarak saklayip ölecek herhalde... yazik gerçekten yazik
                              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 15.03.2021, 02:43.
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gayet doğru konuşmuş, nesini beğenmediniz? Bu kadro, böyle top istese de oynayamaz. Ben gidip "arkadaşlar çıkıp oynayın" desem bundan kötü oynayamaz takım.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X