Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Trabzonsporu Şenol Güneşin oynattığı güzel futbol ve hakemler tarafından haksızlığa uğratılması sonucu destekledim,tutmaya başladım. Trabzon ile alakam yok,Trabzon benim için herhangi bir şehir. Trabzonlu doğduğum için "mecburen" tutmadım bu takımı. Trabzonsporlu arkadaşım da yoktu. Trabzonspor sevgimi kendi içimde büyüttüm ama gerek sosyal medya da gerek bir burada taraftarımız hayal kırıklığına uğratıyor beni. Buraya takıldıkça moralim bozuluyor arkadaş. Her gün bu foruma giren ben artık maçtan maça girmeye başladım.
    Yalnız değilsin.

Yorum

• Sezon başında ilk 11 oyuncusu olarak alınan devre arası ise göztepe ye verilen diabate şuan kendi takımının da en kötü oyuncusu konumunda

göztepe taraftarı ağır şekilde eleştiriyor.

bu adamı cidden nereden bulup getirdiler.

böyle bir transfer politikası olamaz.. sonra kulüp niye battı oluyor.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ligin en çöp takımı Erzurum bizden daha iyi pas yapıp daha organize atak yapıyor, top göstermiyor bize, Ağaoğlu sana ne diyeyim...
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Defol git artık. İhanet etme istifa et. Beceriksiz egoist.
          You Will Never Walk Alone
          Liverpool F.C

Yorum

• Capsiz baskan
            defol git artik

Yorum

• Ligin en kötü transferlerini yap sonra hocana laf sok Trabzonspor gibi oynamalıyız diye
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Avcı denen dünyanın en kötü hocasının kovulması gerek ama basın üzerinden olmaz bu iş.
                Aynı hatayı 2. kez yapıyor.
                Sanki kendisi çok iyi.
                Trabzonspor sene sonu kongre kararı almalı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Başkan istifa etsin. Kim olduğu önemli değil yeni bir başkan gelsin. 1 yıl sonra yine aynı şeyler.

Hocayı kovalım. Öz evlat bir hoca gelsin, ülkücü bıyığıyla sempati kazansın ya da essin gürlesin, hakeme saldırsın. Cendere müziğiyle klipler yapalım hocaya. Sonra iki maç kaybetsin, sövelim. Yenisi gelsin.

Uğurcan, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny, Marlon falan satılsın. 300-500 bin euroya aldığımız adamlardan milyonluk performansalar aldığımız unutulsun. İki yanlış transfere bütün yıllar silinsin. 11 transfer yapalım. Seneye yine başa dönelim.

Ha bu sırada taraftar da evde mastürbasyonun verdiği keyifle ekrana bakarak sigara içsin. Televizyonda 'Trabzon insanı futbolu bilir.' gazıyla 'ben demiştim'cilik yapmaya devam etsin.

Soran olursa da ihtilal, efsane falan diyelim.

Arkadaşlar Trabzonsporluluk kolay iş değil. Kolayını bu ülkede milyonlar yapıyor zaten. Gidin İstanbul kulüplerini destekleyin.

Zehir akıyor ya hepinizden, zehir.

Forum yönetiminden de rica ediyorum. Bir yolu varsa lütfen üyeliğimi silin, ya da ismimi değiştirin. İsmimin ve yazdıklarımın burada görünmesini istemiyorum.

Yorum

• ayağa paslarla çıkmak bu kadar zor olmamalı... vol2

yine basın önünde eleştiriler başladı.
                    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• 3 İstanbul takımı, Alanya ve Hatay’dan ciddi geride bir kadro kalitemiz var. Hoca takımı 4. sıraya çıkararak büyük başarı elde etmiştir.

Yorum

• Yine Hoca'ya sallamaya başlamış utanmaz herif.

Yorum

• Ligin hakkını veren bir kadro kurup Hoca'ya teslim etmiş olsaydı eleştirilerinin tutulabilir yanı olabilirdi. Ancak net bekleri ve santraforu olmayan bir takıma rağmen Hoca şu takıma 21 maçta 46 puan kazandırdı. Bununla birlikte 45 milyon liraya yakın da bir gelirin elde edilmesinde pay sahibi oldu. Seri yaptığımız maçların nasıl kazanıldığı da ortada. FB maçıyla birlikte mental olarak bir düşüş yaşandı ama o seriyi yapan da aynı takımdı...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Başkan camiaya verdiğin zarardan ötürü Allah rızası için istifa et

Yorum

• ikidir hocaya sallıyor fakat yaptığı transferlerin farkında değil galiba. newton ve bu oyuncuları kim getirdi başkan biz mi?
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: "Şartlar ne olursa olsun biraz Trabzonspor gibi oynamamız lazım."

Hala şu adamdan medet umanlar, düzeleceğini sananlar var. Ders çıkaracağını sananlar var. Tatlı rüyalar
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X