İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ligin en çöp takımı Erzurum bizden daha iyi pas yapıp daha organize atak yapıyor, top göstermiyor bize, Ağaoğlu sana ne diyeyim...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Başkan istifa etsin. Kim olduğu önemli değil yeni bir başkan gelsin. 1 yıl sonra yine aynı şeyler.
Hocayı kovalım. Öz evlat bir hoca gelsin, ülkücü bıyığıyla sempati kazansın ya da essin gürlesin, hakeme saldırsın. Cendere müziğiyle klipler yapalım hocaya. Sonra iki maç kaybetsin, sövelim. Yenisi gelsin.
Uğurcan, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny, Marlon falan satılsın. 300-500 bin euroya aldığımız adamlardan milyonluk performansalar aldığımız unutulsun. İki yanlış transfere bütün yıllar silinsin. 11 transfer yapalım. Seneye yine başa dönelim.
Ha bu sırada taraftar da evde mastürbasyonun verdiği keyifle ekrana bakarak sigara içsin. Televizyonda 'Trabzon insanı futbolu bilir.' gazıyla 'ben demiştim'cilik yapmaya devam etsin.
Soran olursa da ihtilal, efsane falan diyelim.
Arkadaşlar Trabzonsporluluk kolay iş değil. Kolayını bu ülkede milyonlar yapıyor zaten. Gidin İstanbul kulüplerini destekleyin.
Zehir akıyor ya hepinizden, zehir.
Forum yönetiminden de rica ediyorum. Bir yolu varsa lütfen üyeliğimi silin, ya da ismimi değiştirin. İsmimin ve yazdıklarımın burada görünmesini istemiyorum.
Yorum
-
ayağa paslarla çıkmak bu kadar zor olmamalı... vol2
yine basın önünde eleştiriler başladı.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Ligin hakkını veren bir kadro kurup Hoca'ya teslim etmiş olsaydı eleştirilerinin tutulabilir yanı olabilirdi. Ancak net bekleri ve santraforu olmayan bir takıma rağmen Hoca şu takıma 21 maçta 46 puan kazandırdı. Bununla birlikte 45 milyon liraya yakın da bir gelirin elde edilmesinde pay sahibi oldu. Seri yaptığımız maçların nasıl kazanıldığı da ortada. FB maçıyla birlikte mental olarak bir düşüş yaşandı ama o seriyi yapan da aynı takımdı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu: "Şartlar ne olursa olsun biraz Trabzonspor gibi oynamamız lazım."
Hala şu adamdan medet umanlar, düzeleceğini sananlar var. Dersçıkaracağını sananlar var. Tatlı rüyalar
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum