Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kisim yanlis olmus.

Transfer sezonu baslamadan once Sørloth ile 2 yillik kira sozlesmesinin tamamini tamamlamasi yonunde anlasilmisti. Sørloth, gelen teklifler sonrasinda karar degistirip Leipzig'e gitmek istedigini soyledi. Hatta daha yuksek bonservis bedeli teklif eden takimlarin teklifleri Sørloth'un Leipzig istegi yuzunden reddedilmek zorunda kalinmisti.

Asil hedef transfer sezonu basinda Ugurcan'i satip, eksik bolgeleri o transferden gelen para ile doldurmakti. Ugurcan icin istenilen duzeyde teklif gelmeyince satistan vazgecildi. Uzerine Sørloth'un gidisiyle de beklenmedik bir bolgeye (santrafor) kasada olmayan parayla transfer yapilmaya calisildi.

---

Gectigimiz transfer sezonunun en buyuk 3 problemi:

- Ugurcan icin beklenen teklifin gelmeyisi
    - Sørloth'un bir anda fikir degistirip gitmek istemesi
    - Transfer sezonunun 5 ekime kadar surmesi idi.
    Çok katilamiycam, o performanstan sonra yaptığın sözleşme gereği para kazanamayacagindan satılması yanlış değil, kesinlikle doğru idi.
    Bir sene sonra para kazanamayacaktik, futbolcuyu aldığımı fiyata palace alacakti. Telefonlara çıkmama ile alakalı diil yani
    Sorun sorloth dışında kadroda forvet olmaması idi zira sturidge gitmişti ve yerine forvet alınmamış ilginç bir şekilde aranmamıştı bile.
    Plazayi saymıyorum. Kadroda 3 forvet olmalı iken hiçbir hazırlık yapılmamış hiçbir oyuncu izlenmemisti.

Bu bariz plansizlik iş bilmezlik örneği ve bugünün sorunu değil, fatih tekke zamanında da bizim ikinci forvetimiz yoktu Cardozo zamanında da.

Nedeni ise iş bilmez plansız programsız yönetimler yüzünden
    En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 12.03.2021, 11:59.
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• başkan bu sezon sesi çıkmıyor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başkan bu sezon sesi çıkmıyor
        Takımın işini halletti ya, keyif sigarasını içiyordur.

Yorum

• başkanın yorumculuğu ve teknik adamlığı bırakması lazım,ünal hoca nın kovulmasına neden olan durumları unutmamak lazım,avrupada maçlardan sonra misal liverpool başkanı basın mensuplarına röportaj veriyor mu?yada röportaj verdiyse teknik taktik konuşur mu?bunlar komedi olaylardır aslında ama bizde türkiyede normal karşılanıyor bir başkanın teknik taktik konuşması

eğer bir hocayla çalışıyorsan yapacağın şey hocaya destek olmak,yok beğenmiyorsan oynattığı topu o zaman kovacaksın aga,teknik adamcılık oynamakta neyin nesi

başkanın başka bir hatası ve bence hala ders almadığı bir hatası alt yapı fetişizmi,türkmen le 2 yılı harcadık,3. lig topçusu yetenek olarak,

aynı şeyi bu kez serkan asanla yaşıyoruz,3. lig topçusu süper ligde ilk 11 de oynuyor,inanılır gibi değil,bu sadece sağbek pozisyonunu değil takımın tamamını etkiliyor.adeta sahada 10 kişi oynuyorsun,

serkan asanı koy beşiktaşa raşid gezzal ın verimliliğini tamamen bitirir

özetle avcı yı teknik adam olarak getirdiysen artık teknik adamcılık oynama medya önünde ,ha hocayı beğenmezsin kovarsın,orası ayrı,ünal karaman içinde aynı şey oldu,sürekli eleştirdi her hafta eleştirdi sonra ünal hoca patladı ağaoğluna,
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sefer asanın bi tespiti var ilk etapta böyle şeyler dikkatimi çekmezdi ama müthiş haklı..
            Ünal karaman TS da iken hakemin adını ağzına almazdı..göztepede daha maç devam ederken tepki gösteriyor diyor..
            100 bin kere haklı..
            keza Şenol güneşe toz kozdurmazdım..onda da haklı çıktı..Jajaya gram tahammül edemeyen adam queresmadan bi tek küfür yemediği kaldı..

keza Başkan hala yorumculuk yapıyor..bence ders alınamamış davranışlar bunlar..
            çebiye..koça cevap veremeyen adamı ben olsam Hocanın yerinde kendi sözleriyle vururum..onların geliri bizim 5 katımız..
            (hadi alanyayı sayma ..fb-gs-bjk-fb mağlubiyetleri)

bjkli yöneticiyi izliyorum faulumuzu vermedi..rakibe sarıyı vermedi..VAR a bakmadı..
            halbuki maçta hakem baştan sona bjklidir..
            bize tekme tokat giriyorlar..20-30 faul yapıyorlar..
            bırak sarıyı direk kırmızıları vermiyorlar..
            direkt penaltıyı vermiyorlar çıt yok..
            ne sahada ne saha dışında..
            gerçekten çok enteresan..bu kadar futboldan anladığını zanneden bi şehir bi yönetici çıkaramıyor mu..
            sadece futbollu bırak insan psikolojisinden anlayan bi tane adam olmaz mı ya..
            gerçekten hayret verici..
            dut yemiş bülbül gibiler..uslu çocuklar..
            ülkede biçilen lige renk katma yerine getiriliyor başka bir şey yok..sebebini anlamıyorum..
            Tek kurtuluş Trabzonsporun satılmasıdır arap,ingiliz,rus veya israilli kim alırsa Trabzonsporu idda ediyorum ilk senesinde şampiyon olacaktır.Bu kulüp Trabzonlulardan ve kendini bir nimet sanan Trabzonspor eskilerinden kurtulduğu zaman şaha kalkacaktır.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Eleştiri ağır da olsa haksız değil

İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımın işini halletti ya, keyif sigarasını içiyordur.
              Geride kalan 28 maçta 35 gol atan bordo-mavililer, geçen sezon aynı dönemlerde 28 maçta 64 gol atmıştı.

En basit 2x2 dört eder kuralını bilenin bileceği, Sörloth u yollarsan gücünün yarısı gider, yeri dolmazsa %50 sin kuralı bile bile çiğnendi, yollandı ki yollanabilir ama yeri dolmadı

BU KONUDA BAŞKANI HİÇBİR AÇIKLAMA KURTARAMAZ VE ASLA AFFEDİLEMEZ

Düşünsene şu çöp sezonda Ekubanın tek bacağı etmeyen Larin seviyesinde bir forvetimiz olsa, +10 gol atsak liderdik
              En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 13.03.2021, 12:43.
              Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• trabzonspor gibi bir takım lig bitecek daha 30 lu rakamlarda gol atıyorsa fazla taktik falan konuşmaya gerek yok.

bu hücum hattı ile şuan 4.sırada olduğumuza dua etmeliyiz.

küme düşme hattındaki takımlarla aynı gol atmışız neredeyse.

diabate,plaza,afobe,semedo gibi adamları nereden bulup izlediniz?
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ekonomiyi düzeltti diyen arkadaşlar acaba bu boş transferlere giden paralar için ne diyorlar. Iyi ki bi ekonomiyi düzeltti iyi ki rastlantı eseri Sörloth transfer edildi. Düzelttigi gibi darma duman ettiler ekonomiyi. Sezon sonu yine ayni senaryoyu izlicez. Gelsin Afobeler, gitsin Diabateler.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tek kurtuluş Trabzonsporun satılmasıdır arap,ingiliz,rus veya israilli kim alırsa Trabzonsporu idda ediyorum ilk senesinde şampiyon olacaktır.Bu kulüp Trabzonlulardan ve kendini bir nimet sanan Trabzonspor eskilerinden kurtulduğu zaman şaha kalkacaktır.
                    Yav Nakzo Trabzonspor satılsın da özevlat fetişistleri, siyasetten ihale alanlar, koltuk sevdalıları aç mı kalsın? Trabzonspor'a sermaye gelmez. Trabzonspor'u sermayeye çevirmişler asıl.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• ..
                      En son jönts tarafından düzenlendi; 14.03.2021, 03:29.

Yorum

• Ne oldu bu adamı eleştiriyorum diye çok önemliymiş gibi mesaj eksileyenler vardı

Çıkın savunun abi

Siz de onun gibi kazanınca mı piyasada olacaksınız

Yorum

• Ne oldu bu adamı eleştiriyorum diye çok önemliymiş gibi mesaj eksileyenler vardı

Çıkın savunun abi

Siz de onun gibi kazanınca mı piyasada olacaksınız

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geride kalan 28 maçta 35 gol atan bordo-mavililer, geçen sezon aynı dönemlerde 28 maçta 64 gol atmıştı.

En basit 2x2 dört eder kuralını bilenin bileceği, Sörloth u yollarsan gücünün yarısı gider, yeri dolmazsa %50 sin kuralı bile bile çiğnendi, yollandı ki yollanabilir ama yeri dolmadı

BU KONUDA BAŞKANI HİÇBİR AÇIKLAMA KURTARAMAZ VE ASLA AFFEDİLEMEZ

Düşünsene şu çöp sezonda Ekubanın tek bacağı etmeyen Larin seviyesinde bir forvetimiz olsa, +10 gol atsak liderdik
                            sadece şörlotun gidişine gol oranı düşüşüne bağlamamak lazım..(ki bence şörlotun gidişine şartlar gereği itirazımda yok)
                            burada başta jairzinho olmak üzere birçok kişi basit matematik hesabı yaptı ve seneye gol sayımız çok düşer dedi..

çünkü........

Sosa 9 gol 7 asist
                            Novak 7 gol
                            Perirera 1 gol 5 asist

katkısı yapmış

baker 1 gol 3 asist
                            marlon 1 asist
                            serkan 1 gol 2 asist

katkısı yapmış...toplamda gol asist 29 iken 8 e düşmüş..
                            10 gol katkısıda Şörlot etkisinden düş al sana 31 gol..
                            çokta önemli değil büyük başkan kulübün paralarını hep kasada tuttu ama..

bence bir tane zevk sigarası yetmez..arka arkaya yaksın..çünkü çok büyük bir iş başardı..
                            En son alperrr tarafından düzenlendi; 14.03.2021, 12:04.
                            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Kongre ne zaman, bilen var mı? Süresiz mi ertelendi pandemi var diye?
                              En son jönts tarafından düzenlendi; 14.03.2021, 14:46.

Yorum

• Ben Trabzonsporu Şenol Güneşin oynattığı güzel futbol ve hakemler tarafından haksızlığa uğratılması sonucu destekledim,tutmaya başladım. Trabzon ile alakam yok,Trabzon benim için herhangi bir şehir. Trabzonlu doğduğum için "mecburen" tutmadım bu takımı. Trabzonsporlu arkadaşım da yoktu. Trabzonspor sevgimi kendi içimde büyüttüm ama gerek sosyal medya da gerek bir burada taraftarımız hayal kırıklığına uğratıyor beni. Buraya takıldıkça moralim bozuluyor arkadaş. Her gün bu foruma giren ben artık maçtan maça girmeye başladım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X