Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O iş olmaz. İcraat lazım icraat. Yapılması gereken bütün kulüpler İst takımları hariç bunu toplu yapmak Ozaman bak bakalım nasıl izaya gelirler. İns olur ama sanmıyorum..

Hep bunun hayalini kurdum hatta en son bizim maçtan sonra şöyle pozisyonların da olduğu bir dosya falan verilse FIFA'ya.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan doğru olanı sonunda yaptı.
      Bakalım camia ne kadar arkasinda duracak.
      Bir de arkasından gelecek anadolu takimi olacak mi.
      Kesinlikle.olavagini sanmıyorum.o zmaan hiçbiri mac sonrası hakemden yana ağlamayacaklar, ve hepsinin 3 istanbul takimi yalaması olduğu tescillenecek boylece.
      Başkan dedimi hiç Anadolu takımlarından da destek bekliyoruz diye. Demesi lazımdı bakalım kimler şikayetçi kimler memnun hakemlerden tff den demesi lazımdı

Yorum

• Günaydın başkanım Konuşmasının sonunda "öyle değil mi başkanım" deyip Koç'una dönüp sormasını bekledim de Koç yoğmuş orda meğer

Yırtındık durduk. Geç oldu ama güç olmasın bari. Sen samimi bir şekilde doğrusunu yap ve yahut yapmaya çalış da biz her türlü senin arkanda dururuz. Seviş, seviş bir yere kadar. Anlamışsındır umarım. "Öyle değil mi başk...!?" Ha! Burda yok sahi
        En son My tarafından düzenlendi; 04.03.2021, 22:21.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan dedimi hiç Anadolu takımlarından da destek bekliyoruz diye. Demesi lazımdı bakalım kimler şikayetçi kimler memnun hakemlerden tff den demesi lazımdı
          Başkan gerçekten adalet isteyen bizimle birlikte hareket etsin bu konuda dedi.

Epeyce tesirli konuştu.

Yorum

• Bence hiç uğraşma başkan yarın bas istifayı.

Bir tane çakma mafya gelsin takımın başına kimseyle sevişmeyen sağa sola bağırsın. Karı gibi oynamıyoruz falan desin böyle mallık aksın kulüpten. Sonra şampiyonluğunu çalan adamlarla mitinglerde poz vermek için yarışsın ama, sevişsin onlarla. Biz bunu istiyoruz çünkü. Bize fazla bunlar.

Girip bir başlıktaki ilk mesajlara baktım. 10. olsak iyi, küçüleceğiz, 10.luğa oynayacak kadro kuruyoruz diyen adamlar bugün hiç utanmadan konuşuyor.

Zaten 1 Erol Bulut utanmıyor hakem konuşuyor, bir de geçmiş 5-10 yılı unutan bizim taraftar utanmıyor konuşurken.

Ne haliniz varsa görün.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence hiç uğraşma başkan yarın bas istifayı.

Bir tane çakma mafya gelsin takımın başına kimseyle sevişmeyen sağa sola bağırsın. Karı gibi oynamıyoruz falan desin böyle mallık aksın kulüpten. Sonra şampiyonluğunu çalan adamlarla mitinglerde poz vermek için yarışsın ama, sevişsin onlarla. Biz bunu istiyoruz çünkü. Bize fazla bunlar.

Girip bir başlıktaki ilk mesajlara baktım. 10. olsak iyi, küçüleceğiz, 10.luğa oynayacak kadro kuruyoruz diyen adamlar bugün hiç utanmadan konuşuyor.

Zaten 1 Erol Bulut utanmıyor hakem konuşuyor, bir de geçmiş 5-10 yılı unutan bizim taraftar utanmıyor konuşurken.

Ne haliniz varsa görün.
              Ercan, çok boş yapıyorsun abisi be
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

Bence hiç uğraşma başkan yarın bas istifayı.

Ne haliniz varsa görün.
                Son derece antipatik bir mesaj.

Ne anlattığın, nereye varmaya çalıştığın da belli değil.

Laf sokma derdindesin.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ercan, çok boş yapıyorsun abisi be
                  olsun be, ağzı olan konuşuyor sonuçta burada.

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son derece antipatik bir mesaj.

Ne anlattığın, nereye varmaya çalıştığın da belli değil.

Laf sokma derdindesin.

Hak veriyorum yazdığına. Ama sıkıldım, gerçekten. Yani burada o kadar boş ve sadece eleştiri yapmak için konuşma durumu var ki artık dayanılmaz bir noktaya geldi kendi adıma.

Yorum

olsun be, ağzı olan konuşuyor sonuçta burada.

Hak veriyorum yazdığına. Ama sıkıldım, gerçekten. Yani burada o kadar boş ve sadece eleştiri yapmak için konuşma durumu var ki artık dayanılmaz bir noktaya geldi kendi adıma.
                    İyi tarafından bakmaya çalış renktaş. Eskisin zaten bilirsin buraları. Böyle düşüncelere kapılınca kendini yorarsın.

Bugun bir ara kalp ritmi 155 oldu benim. Ne için. Janini kafasına göre sahada gezip tirliyon para kazansın diye.

Ya 28 senedir okuyorum ben. Aldığım para ay başınının ilk saatinde bitiyor.

Bunlar için götümü yırtıyorum her hafta, sonra bakıyorum instada kakara kikiri topçular

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başkan bu sisteme itirazı olan bizimle yer alsın dedi.
                      Ama tahminim.kimse gelmeyecek bizimle beraber.
                      En azindan trabzonspor camiası sahip çıksa o da yeter.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi tarafından bakmaya çalış renktaş. Eskisin zaten bilirsin buraları. Böyle düşüncelere kapılınca kendini yorarsın.

Bugun bir ara kalp ritmi 155 oldu benim. Ne için. Janini kafasına göre sahada gezip tirliyon para kazansın diye.

Ya 28 senedir okuyorum ben. Aldığım para ay başınının ilk saatinde bitiyor.

Bunlar için götümü yırtıyorum her hafta, sonra bakıyorum instada kakara kikiri topçular
                        Haklısın. Benim derdim başka. Bu kulüple ilgili haddinden fazla eleştiri alan hangi konu varsa ben onun yanındayım. Yaşım 30. Bu kulüp şu kafa yüzünden senelerini kaybetti, doyamadık boş konuşmalara.

Benim gözümde iki tip Trabzonspor taraftarı var. Biri Erdal Hoş gibiler, diğeri de o meşhur videoda 'Barmamk oglum teg oyna, sıcarım macına daha gelmem, neaaaabaysın' diyen tayfa. İkinci tayfaya katlanamıyorum, bu kadar.
                        En son jönts tarafından düzenlendi; 05.03.2021, 00:30.

Yorum

• Acayip derecede merak içindeyim kimler destek olacak. Hakemlerden dert yanmayan yok sonuçta...
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Günaydın başkanım Konuşmasının sonunda "öyle değil mi başkanım" deyip Koç'una dönüp sormasını bekledim de Koç yoğmuş orda meğer

Yırtındık durduk. Geç oldu ama güç olmasın bari. Sen samimi bir şekilde doğrusunu yap ve yahut yapmaya çalış da biz her türlü senin arkanda dururuz. Seviş, seviş bir yere kadar. Anlamışsındır umarım. "Öyle değil mi başk...!?" Ha! Burda yok sahi
                            çok boş yapıyorsun renkdaş be [emoji4]
                            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Acayip derecede merak içindeyim kimler destek olacak. Hakemlerden dert yanmayan yok sonuçta...
                              Bir nebze gs olur o da canı yandığı için
                              Türkiye'de bu düzenin değişmesini kimse istemez. Öyle şerefsiz bir duzen ki bir şekilde herkes içinde
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Screenshot_2.jpg
                                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X